Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hastane uzak mi?Herşeyin hazırdır herhalde artık.Evet bende herşey yolunda
Hastane yakın 10 dk arabayla ama ben o gün çocukların okulları da aksamasın istiyorum o yüzden eşim git gel yapacak sürekli bir gün önceden ödevleri vs onların saatleri benim yanima kimi bırakacak geldiğinde hastane dışında bekleyecek nerde bekleyecek vs
Hemen herşey hazır bnm artık hast çantam da arabada

archimom archimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum :110:
Ben ilk 3 ay 7 kg verdim hiç dert etme bebek iyi olduğu sürece problem olmaz..

Hastane yakın 10 dk arabayla ama ben o gün çocukların okulları da aksamasın istiyorum o yüzden eşim git gel yapacak sürekli bir gün önceden ödevleri vs onların saatleri benim yanima kimi bırakacak geldiğinde hastane dışında bekleyecek nerde bekleyecek vs
Hemen herşey hazır bnm artık hast çantam da arabada
Hmm anladım.Bazi şeyler birkaç gün aksayabilir normal koşullarda yine de çok strese girme bunun için.Sen yokken de işler yürür bir şekilde...Yanında eşin kalsa daha iyi aslında ama

Hmm anladım.Bazi şeyler birkaç gün aksayabilir normal koşullarda yine de çok strese girme bunun için.Sen yokken de işler yürür bir şekilde...Yanında eşin kalsa daha iyi aslında ama
Evet yolunda giderse aksamasin istiyoruz saatlerimiz uyumlu oldu eğer planladığımız gibi gitmezse ayarlayacağız insallah

archimom archimom Kuzum ben de biraz önce tartıldım 63 çıktım cumartesi doktora gittim bebek 930 gr sizce az mı doktor normal dedi ama annelik herhalde 😔 şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar 94-141-124 çıktı kaç kilo aldın dedi toplamda 8 kilo dedim nee çok fazla karbonhidrat muz vs yemiyorsun bundan sonra dedi artık ben de bu haftaya düzgün bir şekilde sağlıklı başlayacağım senin listelere tam uyacağım morelim bozuldu resmen😔
Sen kilolu mu hamile kaldin? Normalde 8 kg senin haftana gore normal kilo da hamile kalan birine cok degil ya. Normal kiloda biri tabiki kilo alıyor. Göğüs büyümesi, kani, bebek, olasenta.... derken

X