Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Sizi çok motive gördüm 😁😁😁 Ilerleyen haftalarda küsurat falan kalmıyor zaten 3 er 5 er gidiyoruz 🤣🤣
İlk hamileliğimde 58 den 74 e çıkmıştım doktorumu hiç dinlemiyordum ne istersem yiyordum. Bu sefer zaten istemediğim bi kiloda hamile kaldım. Yine en fazla 74 olayım bari diyorum 🙃 Çok iyi biliyorum o 3 er 5 er kiloları 🤣

Herkese günaydın arkadaşlar.Bugün diyetisyen randevum vardı.1.5 kilo vermişim.2.2 kg yağ kaybım olmuş,700 gr kas ve su kazanmışım.Yani sonuçlar çok iyi.Evdeki tartimla birebir cıktı ölçüm.85.1 den 83.6 ya indim.Yeni diyet listemi paylaşıyorum.Bu arada 2 hafta sonraki kontrolüm de 81 kiloya inmiş olmamı bekliyor.Kilo vermekte hicbir sakınca olmadığını üstüne basa basa söyledi.

Eklentiler

• 20201022_112322.jpg
    20201022_112322.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 67
Herkese günaydın arkadaşlar.Bugün diyetisyen randevum vardı.1.5 kilo vermişim.2.2 kg yağ kaybım olmuş,700 gr kas ve su kazanmışım.Yani sonuçlar çok iyi.Evdeki tartimla birebir cıktı ölçüm.85.1 den 83.6 ya indim.Yeni diyet listemi paylaşıyorum.Bu arada 2 hafta sonraki kontrolüm de 81 kiloya inmiş olmamı bekliyor.Kilo vermekte hicbir sakınca olmadığını üstüne basa basa söyledi.
Bu listeyle doyulur mu?😕Ben gunde üç öğün besleniyorum ve doymuyorum yaa.Bugün üç yumurta on tane zeytin yaklaşık otuz tane fındık yedim.Hayir dört beş Fındıkla nasıl doyacağım.Wallahi ben artık saldım😩Gluten ve rafine şeker tüketiyorum.Buna rağmen de fazla kilo alırsam alayım artık.En fazla 70kilo olurum diye kendimi avutuyorum😁

Bu listeyle doyulur mu?😕Ben gunde üç öğün besleniyorum ve doymuyorum yaa.Bugün üç yumurta on tane zeytin yaklaşık otuz tane fındık yedim.Hayir dört beş Fındıkla nasıl doyacağım.Wallahi ben artık saldım😩Gluten ve rafine şeker tüketiyorum.Buna rağmen de fazla kilo alırsam alayım artık.En fazla 70kilo olurum diye kendimi avutuyorum😁
Canım benim yaa çok mu iştahın var olsun iştah da güzel birsey keyfinin yerinde olduğunu gösterir

archimom archimom guncelleme 12. haftadayim ve Kilo 54 e inmiş. Bu durumdan rahatsız olmaya başladım korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye.Ama bebegım haftasına göre çok iyi gelişiyor ve herşey yolunda.Yinede insan huzursuz oluyor işte. Hamile hanımlar hiç böyle bir durum yasadınızmı acaba merak ediyorum :110:
Merak etme ilk aylarda bebek annenin depolarından beslemiyormuş 3 ay sonrası annenin beslenmesi daha önemiymiş bende ilk 3 ay yaklaşık 6 Kilo verdim çok endiseliydim araştırmama göre böyle öğrendim 🤗

Canım benim yaa çok mu iştahın var olsun iştah da güzel birsey keyfinin yerinde olduğunu gösterir
Hem de nasil bir iştah.Bazı günler sanki dünyayı yesem doymayacakmış gibi hissediyorum ki ben normalde aralıklı oruç yapan ve bu şekilde beslenen birisiyim😂Artık vücudumun ihtiyacı var diyerek kendimi avutuyorum😀

Aynı ben tatlı hamur işi çikolata abur cubur 🤦🏻‍♀️boğazımda durmuyor ki
Ahhh abur cubur dediniz beni soylediniz sanki esime habire cikolata getir diyorum yetmedi tvde cikolata gorduyorum ondanda alsana diyince gozun doysun 10cesit getirdim halami istiyosun diyo amaondan yokki icinde diyince yuzume bakiyo bakma oyle ben yiyince kizimiz fir donuyo tekmeler ard arda geliyo ck seviniyo diyorum 🤭

Liste çok güzel canim ya.Tam sağlıklı beslenme listesi.Yetiyor alışınca 😊
Gebelikte insülin direnci yaşayan var mi aranızda? Çok endişeliyim :KK43:
Bende sıkıntı yok bildiğim kadarıyla..Nasıl tespit ettin?

Sağlık ocağına gitmiştim. Giderken aç gittiğim için bi şeker yedim. Ben sadece hamilelik için kan testi yapar diye düşünürken doktor açlık şekerine falan da bakılması için tahlil istemiş. Şimdi o şeker de yanıltmış olabilir diye düşünüyorum ama yarın iç hastalıklarına da randevu aldım. İnşaallah öyle bir durum yoktur. 😑

Sağlık ocağına gitmiştim. Giderken aç gittiğim için bi şeker yedim. Ben sadece hamilelik için kan testi yapar diye düşünürken doktor açlık şekerine falan da bakılması için tahlil istemiş. Şimdi o şeker de yanıltmış olabilir diye düşünüyorum ama yarın iç hastalıklarına da randevu aldım. İnşaallah öyle bir durum yoktur. 😑
Özel bir diyet yaparsın canım

İyi akşamlar annisler 1 Kasım'da aşım var tartilcam kesin beş kilo daha almisimdir kasımın ikinci haftasında kontrole gideceğim bebeğimi görmeye çok özledim görmeyi 😍 kilo alsin istiyorum bir tavsiyeniz varmı ?

Iyi olmaya çalışıyorum canım kafami toplamaya son günleri güzel.gecirmeye çalışıyorum plan yapıyoruz hastaneye nasıl gidecegimizle ilgili
Kilomda halen aynı öyle işte
Sende gene güzel kilo vermişsin maşallah bebek de iyiymiş
Hastane uzak mi?Herşeyin hazırdır herhalde artık.Evet bende herşey yolunda

İyi akşamlar annisler 1 Kasım'da aşım var tartilcam kesin beş kilo daha almisimdir kasımın ikinci haftasında kontrole gideceğim bebeğimi görmeye çok özledim görmeyi 😍 kilo alsin istiyorum bir tavsiyeniz varmı ?
Evde tartın yok mu canım ?Disardaki tartılar sürekli ayakkabı ile kullanıldığı ve çok kullanıldığı için doğru ölçmez

Bebek kilo alsin diye extra beslenme canım dengeli beslen ve fazla kilo almamaya bak ne kadar doğacaksa o kadar doğuyor sonra olan bize oluyor kalan bize kalıyor

X