- 30 Ocak 2015
- 18.337
- 17.840
- 298
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.541
Güncel kilom aynı canım benimde 63 ac karnınaÖnceki kilondan 100 gr fazla.Tarti da senden yana
Haftada 1 ,doğuma kadar 10 hehehe
Kendi kilon fazla olduğu için daha dikkatli gitsen iyi olur canım.Ben 80 le kaldım 88 le tamamladim.Bence 80 li kilolarda 6-8 den fazla alınmamalı
Süpersin
Güncel 68, geçen perşembe 66 3 tü 4 günde 1.7 kilo almışımcanım ne isterse yedim bu hafta dayanamadım açıkçası , bu kilo işi psikolojimi bozdu çünkü tartılıp ağladığım da oldu, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin gerekirse aç kalır veririm.
Ben giderek kilo veriyorum.
Bugün tartildim 58 düşmüşüm.
Neden böyle oluyor
insallah oledir.ilk haftalar vücut bir anda fazla enerji harcıyor sanırım. Benim de öyle oldu. Siz normal yemeğe devam edin sağlıklı yiyecekler yiyin. Kafaya takmayın :) avantajlı başlıyorsunuz
insallah oledir.
Dün aksam kanamam oldu bide düşük tehlikem varmis o yuzden korkuyorum.
Doğru diyorsun, ödemdir onlarya bitmiş zaten şurda birkaç hafta kalmış. Stres yapma. Yediklerinin ödemidir o
Evet verdi bide iğne vurdular dün akşam simdi yatiyorum evde ama kasiklarimda hala ağrı varprogestan verdi mi? Dinlen bol bol yemekle alakası yok onun. Strese girme.
Kesinlikle öylearchimom günaydın.
Geçen hafta kilomu bi 63 ölçtüm ama geçen haftadan beri mütemadiyen tartılıyorum. 62-62.1 çıkıyor. Bir daha 63 görmedim. Bence doğru olan 62.1 değil mi
Bravo sanaHâlâ 76 yimhalaaa
Canım niye sıkıntı yapıyorsun bu kadar 100 kilo değilsin ya..Hem ne kalmış şurda...Doğumdan sonra gidecek o kilolar..Ne istiyorsan yeGüncel 68, geçen perşembe 66 3 tü 4 günde 1.7 kilo almışımcanım ne isterse yedim bu hafta dayanamadım açıkçası , bu kilo işi psikolojimi bozdu çünkü tartılıp ağladığım da oldu, bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin gerekirse aç kalır veririm.
Ben dogum yapdim soledimmi bilmiyorum 40 gun oldu dogum yapali erken dogum oldu 8 aylikken suyumun gelmesi sebebiyle.
Tabi ki biliyorum canım bilmez olur muyumBen dogum yapdim soledimmi bilmiyorum 40 gun oldu dogum yapali erken dogum oldu 8 aylikken suyumun gelmesi sebebiyle.
Suanki kilom 54 kilo dogumdan sonra pek fazla kaybetedim emzirdigim icin
merhaba ilk üç ay çok normal ben ilk 12 haftamda 5 kilo vermiştim. ilk 3 ay bebek vücut deponuzdan besleniyor. 12. hafta kontrole gittiğimde bir hafta öndeydi bizimki -5'e rağmen. korkmayın yani. sonra yavaş yavaş alıyorsunuz o kiloyuBen giderek kilo veriyorum.
Bugün tartildim 58 düşmüşüm.
Neden böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?