- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.381
Merhaba Kızlar yoktum bayagidir buralarda 2 haftadır hastahanelerdrydim erken doğum riskinden ve çarşamba günü saat 19:03 de Yusuf umu kucağıma aldımşuan yanımda huzurla uyuyor çok şükür daha eve dün geldik şehir dışında doğum yaptım tam kendimize gelemedik doğum sonrası kilo bildirimini yarın sabah yaparım inşallah
Çok teşekkür ederim canımAaaa tebrik ederim canım sağlıkla kavuşmuşsun neyse ki geçmiş olsun.Yusuf una huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum
Çok şükür iyiyiz herşey yolunda kontrolümüzede gittik . Emzirme savaşı veriyoruz yakalayana kadar sinirleniyo paşam açım diye sinirlenincede yapışamıyo :)Nasıl şu an bebegin? Herşey yolunda mı.Taburcu oldunuz o zaman
Ben de sürekli yiyorum kendime hakim olamıyorum.Aynen 80-82 arası gidip geliyorumSelam kızlar benim de kilo vermem durdu . 80 82 arasında gidip geliyorum o süt yapar şu sütünü artırır diye yiyorum şimdilik
Ekledim,hoşgeldiniz.Haftasonlari aç karnına bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu takip etmediginiz varsayilarak liste dışı birakiliyorsunuz.107.sayfada Gebelikte sağlıklı beslenme listeleri mevcut,sevgiler.Merhaba kızlar herkes yazıyor bende yazayım dedim
bugün tam 16+0 ım
boyum 1.70
başlangıç kilom 63.0
Şuanki kilom 63.8
Benim şekerim düşmüyor malesef.Senin adına çok sevindim kuzuna da sağlıklı uzun bir ömür dilerim bebeklerde şekerle ilgili sorunlar genellikle anne karnında etkilenme ile oluyor.Benim tospikte hipotiroid cıktı ama anne şekeri ile ilgisi yok dedilerÇok teşekkür ederim canımşekerimde doğum sancıları başlayınca düştü 2 haftadır hastahane de normal cikiyordu doğumdan sonra da normal şuan çok şükür evladimda da çıkmadı
HarikasınGünaydınn
77,4 çıktım bu sabah. Doğum yapalı 47 gün oldu hala hamile kaldığım kiloya inmeme 2 kg kaldı ama diyet yapmadan bu noktaya gelmiş olmak da bi gurur
Olsun iyidir
Çok geçmiş olsun.Simdi iyisinizdir umarımMerhaba ben de bir süredir yazamıyorum ailemin bir kısmı hastanede yatıyordu covid nedeniyle. Güncel kilom 66.7
Süperarchimom kilom sabit canım ❤
Bana uygun cnm dostlar tartılma günlerimiz pazar sabahı aç karnına kıyafetsiz olucak şekil de olsun derim gün sizlere de uygun muuu ??
Canım bende sezaryen oldum eve geldiğimde sadece 2 kilo gitmişti bayağı canım sıkılmıştı elim ayağım ödem içimdeydi ve tam 1 hafta 10 gün sonra inmeye başladı ve o zaman kilo da düşüyor hiç merak etme 13 kilo almıştım şu ana kadar 8 kilom gitti 31 gün oldu doğum yapalı ve benim doktorum 4. Gün muayeneye gittiğimde medikal bir korse yazdı o gün bu gündür takıyorum ve göbeğim toparlandı çok çok az birşey var oda gider daha yani sen de kullanabilirsin çok rahat bir korse o hatta sezaryen olanlar için yürürken falan göbeği sallamayıp tuttuğu için ben çok rahat ettim fiyatı da 50 TL diarchimom 69.0 kilom hastahane de yattığımda 75 civarıydı en son doğuma girmeden tam net bilmiyorum bugün dogumdan sonra 4. Günümüz. sezeryandan sonra kilo azalmaya devam ediyor mu yoksa doğumdan sonra kaçsan o mu gitmiştir. Dikkat etmeye çalışacağım ama şuan ilk bebeğim ve biraz erken doğduğu için emzirme dertlerinden üzerine düşemiyorum yediklerimin inşallah emzirmeyi düzene sokarsam yeme düzeni de oluştururum. Bide sezeryan sonrası korse takılmıyor ya gobeklrrinizi nasıl toparliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?