Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Aynen bebeğe zararı olur korkusu yetiyor zaten inşallah insuline gerek kalmadan diyetle idare ederim

107. Sayfaya direk nasıl gidebilirim tek tek geriye gitmek zor oluyor

Yok kuzum çıkarır miyim ben seni listeden hic?Listeye bir hevesle girip birkaç kez konuya takilip sonra uğramayanlari çıkarıyorum yer işgal etmesin bana zaman kaybi olmasin diye
evet archimom ben ediyorum beni çıkarma lütfen listeden bebeğim hasta yoğun bakımda giremedim epey ama devam edeceğim buraya kilo bilgisi girmeye.. 80.4 güncel kilom..

İyi akşamlar :) Bi hafta hastanedeydik ben anca tartılabildim aklıma gelip bu sabah 61.2
11. Gündeyim

Canım şimdi ocak annelerinde okudum ne oldu size ?
Yok kuzum çıkarır miyim ben seni listeden hic?Listeye bir hevesle girip birkaç kez konuya takilip sonra uğramayanlari çıkarıyorum yer işgal etmesin bana zaman kaybi olmasin diye
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Diğer tarafa yazdım canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim.. bir de sürekli kilo kaybediyordu sen nasılsın bebeğin nasıl inşaAllah iyisinizdir ikinizde

İyi akşamlar :) Bi hafta hastanedeydik ben anca tartılabildim aklıma gelip bu sabah 61.2
11. Gündeyim
Nasıl şu an bebegin? Herşey yolunda mı.Taburcu oldunuz o zaman
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Diğer tarafa yazdım canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim.. bir de sürekli kilo kaybediyordu sen nasılsın bebeğin nasıl inşaAllah iyisinizdir ikinizde
Oraya bakmadım canım bugün şimdi gördüm.Evet 14 güne kadar uzayabilir ama merak etme şifa ile evine gelecek

Son düzenleme:
Biz de iyiyiz canım hipotiroid meselesi ile uğraşıyoruz.Baskaca sıkıntı yok

Kızlar günaydın,
62.8 olmuşum. 58.2 ile başlamıştım. Sanırım biraz fazla almışım bir anda. Yediklerime çok dikkat etmiyordum benim metabolizmam hızlıdır ya diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…