- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.361
Aynen bebeğe zararı olur korkusu yetiyor zaten inşallah insuline gerek kalmadan diyetle idare ederimEvet ben sekerim çıktıktan sonra 4 kilo verdim.Sonra da hiç almadan devam ettim.Son birkaç hafta aldım biraz hastanede.Kontrollu gidersin çünkü şeker olayında çocuğu da tehlikeye sokmuş olacağından illa ki dikkat etmek zorunda oluyorsun
107. Sayfaya direk nasıl gidebilirim tek tek geriye gitmek zor oluyorHoşgeldiniz,gebeliklerinizi tebrik ederim.Haftasonlari aç karnına bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu takip etmediginiz varsayilarak liste dışı birakiliyorsunuz.107.sayfada Gebelikte sağlıklı beslenme listeleri mevcut,sevgiler
107. Sayfaya direk nasıl gidebilirim tek tek geriye gitmek zor oluyor
Altta 291 of 291 yazan sarı butonun üstüne tıkladığında elle 107 yazabiliyorsun ve git diyorsun107. Sayfaya direk nasıl gidebilirim tek tek geriye gitmek zor oluyor
Eksi ile başlamış olmanız çok güzel..Sağlıklı beslenerek max 10-12 kilo alarak tamamlarsanız şahane olur.Günaydınn
Beni de ekleyin lütfen
Boy 1.68
Başlangıç 59
9.hafta 57
Kilo vermişim ben
Bence frenleyebilirsiniz ama 24.hafta için 10 kilo biraz fazla gibi sizin kilonuzdaki biri için..Frene ciddi ciddi basmak lazım sankiGünaydın, benide eklermisin gruba
Boy :1.62
Başlangıç:72.5
24.hafta :82.5
Belki gruba dahil olursam kendimi az frenlerim
Inşallah..Sizin kilonuzda ort 12 kilo ile tamamlanirsa gayet güzel olurÇok teşekkürler, inşallah fazla kg almadan hamileliğimi tamamlarım
İnşallah frenlicem yememeye de çalışıyorum ama su içsem yarıyor diyenlerdenim normaldede bakalım 30 a kadar 85i geçmemeye çalışcamBence frenleyebilirsiniz ama 24.hafta için 10 kilo biraz fazla gibi sizin kilonuzdaki biri için..Frene ciddi ciddi basmak lazım sanki☺
evet@Torvi ,@GonulSenligim , Z zezesu ,@bynsyma Doğum yaptık ama kilo vereceğiz bundan sonra nerde bildirimler ?Devam etmiyor musunuz kilo kontrolüne
Canım şimdi ocak annelerinde okudum ne oldu size ?
evetarchimom ben ediyorum beni çıkarma lütfen listeden bebeğim hasta yoğun bakımda giremedim epey ama devam edeceğim buraya kilo bilgisi girmeye.. 80.4 güncel kilom..
Günler nasıl geçiyor bugün hangi gündeyiz bilemiyorum,lohusalıkgüncel kilo:68,0 20 günlüğüz
Canım şimdi ocak annelerinde okudum ne oldu size ?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Diğer tarafa yazdım canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim.. bir de sürekli kilo kaybediyordu sen nasılsın bebeğin nasıl inşaAllah iyisinizdir ikinizdeYok kuzum çıkarır miyim ben seni listeden hic?Listeye bir hevesle girip birkaç kez konuya takilip sonra uğramayanlari çıkarıyorum yer işgal etmesin bana zaman kaybi olmasin diye
Nasıl şu an bebegin? Herşey yolunda mı.Taburcu oldunuz o zamanİyi akşamlar :) Bi hafta hastanedeydik ben anca tartılabildim aklıma gelip bu sabah 61.2
11. Gündeyim
Oraya bakmadım canım bugün şimdi gördüm.Evet 14 güne kadar uzayabilir ama merak etme şifa ile evine gelecekTeşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Diğer tarafa yazdım canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim.. bir de sürekli kilo kaybediyordu sen nasılsın bebeğin nasıl inşaAllah iyisinizdir ikinizde
Biz de iyiyiz canım hipotiroid meselesi ile uğraşıyoruz.Baskaca sıkıntı yokTeşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Diğer tarafa yazdım canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim.. bir de sürekli kilo kaybediyordu sen nasılsın bebeğin nasıl inşaAllah iyisinizdir ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?