Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Korsenin markası nedir acaba.

Canım yaaa çok mutlu oldum şuan zaten bende toplam da 10 kilo felan aldım yarisi gitmiş bakalım diğer yarısı gidecek mi acayip terliyorum ama bı o kadarda gebelikte şekerim olduğu için şuan özlediğim sütlü tatlılar yiyorum korsenin ismi yada markası var mı?

Abdominal korse diye geçiyor canım benim 31. Günüm işte hala terliyorum sırtım ensem yastık kılıfım su içinde kalıyor hep benim 5 kilom kaldı oda kalça kısmımda inşallah o da hemen gider

Abdominal korse diye geçiyor canım benim 31. Günüm işte hala terliyorum sırtım ensem yastık kılıfım su içinde kalıyor hep benim 5 kilom kaldı oda kalça kısmımda inşallah o da hemen gider
Bende öyle ya emzirirken damlıyor resmen su gibi tamam canım korseye bakacağım inşallah dikişleri aldirdiktan sonra takarım

Bugün aç karnına tartıldım 75.5 cıktım canım yarın dogum var artık nasipse eve geldikten sonra yazarım bakalım archimom
Canim yazamadim kusura bakma.Dogum yapmışsındır çoktan..Detaylari bekliyoruz
Kilo vermeye devam edersin canim.Ben korse kullanmadım ya fırsat olmadı valla..
Bugün aç karina tartıldım 61.8 kg canım daha dikkatli gitmeliyim sanırım. archimom
Kilon çok değil neyse ki
Merhaba herkese. Dün sabahki kilom 61.3 bu sabahki 62.5 archimom hangisini kabul ediyoruz Kabızlık bende kilo iniş çıkışına sebep oluyor , haftaya eksilerde çıkmayı umuyorum
62.5 diyelim verirsen moral olsun
archimom Selaam haftasonu yazamadım 11+0 güncel kg: 56,9 ama ben kendimi çok şişko hissediyorum
Dolgunluk hissi,vücuttaki değişiklikler,sonrasında ödem derken kilo verilse bile şişko hissediyor insan hamilelikte kendini ☺

Merhaba arkadaşlar benim hamilelikten önceki kilom 73 şuan 28+4 günlük gebeyim güncel kilom 82 inşallah takip edeceğim

Otuken , Oydar Tabloda sizi doğum yapmış olarak işaretledim ne de olsa birkaç güne,en geç birkac haftaya yapmış olaksiniz.Son kilolar ne durumda? Bu arada doğumdan sonra da kilo verme sürecine devam ediyoruz bildirimlere devam yani

Ben daha doğurmadım bekliyorum bakalım güncel kilom 76

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…