- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.341
Canım seni takip ediyorum zaten biliyorum doğum yapmadığını.dogumu suni yollarla başlatmak benim de yanlış bulduğum bir durum ama çok gecikirse mecbur kalabilirsin.42.hafta biraz risk almak oluyor...Inşallah gerek kalmadan birkaç güne gelir kuzucuk..archimom Ben hala dogurmadim.İki haftadır bildirim yapmıyordum doğuma giderken yaparım diye Ama listeden çıkacağım bu gidişle.Anlık kilom 65.5 di.Artik hafiften ödem de var. Geçen hafta itibariyle reformer pilatesi de bitirdim.Bu hafta sadece yürüyüş ve evde pilstes topuyla hareketler yapıyorum.Doktor bebeğimin suyunun hayli azaldığını söyledi geçen hafta.Bu çarşamba açılma var mı diye bakacak.O zamana kadar açılma olsun diye uğraşıyorum ancak biliyorum ki ne yaparsam yapayım bebeğimin dogacagi tarih onun gelişiminin tamamlandigi tarih olacak.Riske girmeden bebisim kendi gelir inşallah.Zorla doğumun baslatilmasi bana çok yanlış geliyor Olmadı başka bir hastanede başka bir doktorun fikrini daha alayım diyorum
Evet ya haftalarda bir kayma olmuş sanırım.Ayarlayacagim onları en kısa zamandaHayırlı sabahlar
Kilo almaya devam ediyorum daha 18 haftalıkkentabloda yanlış yazılmış hafta
58.4 oldum
Evet iyi kilo aldım.Hiç iştah kapanması yaşamadım ben.Gayet sağlıklı besleniyorum tek tesellim buCanım seni takip ediyorum zaten biliyorum doğum yapmadığını.dogumu suni yollarla başlatmak benim de yanlış bulduğum bir durum ama çok gecikirse mecbur kalabilirsin.42.hafta biraz risk almak oluyor...Inşallah gerek kalmadan birkaç güne gelir kuzucuk..
Bu arada birkaç hafta içinde baya kilo almışsın sanki
Brown intense içerik olarak hayli zararlı bir ürün.Hamilelikte bu tarz ürünler tüketmemenizi öneririm.İllaki canınız çekiyorsa evde kendiniz Browni yapabilirsiniz.Kilo almak sorun değil lakin o kiloyu en azından sağlıklı yiyeceklerden almaya çalışın.Yedigimiz bu tarz şeyler bebeğin sağlığını da etkiliyor unutmayalımarchimom selam
Bugün 65.2
Fazla alıyorum ama kendimi çok kısamıyorum üzgünüm, günde kesin 1 tane browni intense yiyorum bu ara. Tek dikkat ettiğim şey akşam yemeklerini az yiyorum ve sonrasında bişey yememeye çalışıyorumbunu da haftanın 4-5 günü yapabiliyorum ama diğer iki gün mutlaka ya çerez ya da eşimin künefe sevdası yüzünden künefeyle yapamamış oluyorum heralde yine 16-17 kilo alarak gireceğim doğuma
Olsun sonuna geldin zatenEvet iyi kilo aldım.Hiç iştah kapanması yaşamadım ben.Gayet sağlıklı besleniyorum tek tesellim buBir de her ne kadar dikkat etsemde ödem oluyor artık.
Paketli gıda ve şeker tüketme bence canım.Portakal kunefeden daha güzelarchimom selam
Bugün 65.2
Fazla alıyorum ama kendimi çok kısamıyorum üzgünüm, günde kesin 1 tane browni intense yiyorum bu ara. Tek dikkat ettiğim şey akşam yemeklerini az yiyorum ve sonrasında bişey yememeye çalışıyorumbunu da haftanın 4-5 günü yapabiliyorum ama diğer iki gün mutlaka ya çerez ya da eşimin künefe sevdası yüzünden künefeyle yapamamış oluyorum heralde yine 16-17 kilo alarak gireceğim doğuma
Boy bilginizle birlikte ekleyeyimMerhaba beni de ekler misiniz
Başlangıç kg: 54
10+1 güncel kg: 56,3
Boy: 162Boy bilginizle birlikte ekleyeyim
Evet biliyorum bırakmam lazımBrown intense içerik olarak hayli zararlı bir ürün.Hamilelikte bu tarz ürünler tüketmemenizi öneririm.İllaki canınız çekiyorsa evde kendiniz Browni yapabilirsiniz.Kilo almak sorun değil lakin o kiloyu en azından sağlıklı yiyeceklerden almaya çalışın.Yedigimiz bu tarz şeyler bebeğin sağlığını da etkiliyor unutmayalım
Hamilelikte ödem atma önerilmiyor canımMerhaba, güncel kilom 65.2. Ödem problemim hala devam ediyor, son haftalarda daha da artacağından şimdiden ödem atmak için bir öneriniz var mı? Bazen suyuna limon salatalık zencefil falan atıyorum
Ekledim,hoşgeldiniz.Haftasonlari aç karnına bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu takip etmediginiz varsayilarak liste dışı birakiliyorsunuz.107.sayfada Gebelikte sağlıklı beslenme listeleri mevcut,sevgiler.Merhaba beni de ekler misiniz
Başlangıç kg: 54
10+1 güncel kg: 56,3
Evet ben sekerim çıktıktan sonra 4 kilo verdim.Sonra da hiç almadan devam ettim.Son birkaç hafta aldım biraz hastanede.Kontrollu gidersin çünkü şeker olayında çocuğu da tehlikeye sokmuş olacağından illa ki dikkat etmek zorunda oluyorsunarchimom ben unutmuşum hafta sonu bildirim yapmayı biraz rahatsızdim. Güncel 79.5 şekerim yüksek diyete başladım beyaz ekmeği kestim biraz kontrollü gitmeme sebep olur herhalde şeker
Çok teşekkürler, inşallah fazla kg almadan hamileliğimi tamamlarımEkledim,hoşgeldiniz.Haftasonlari aç karnına bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu takip etmediginiz varsayilarak liste dışı birakiliyorsunuz.107.sayfada Gebelikte sağlıklı beslenme listeleri mevcut,sevgiler.
Günaydın, benide eklermisin gruba
Boy :1.62
Başlangıç:72.5
24.hafta :82.5
Belki gruba dahil olursam kendimi az frenlerim
Hoşgeldiniz,gebeliklerinizi tebrik ederim.Haftasonlari aç karnına bildirim yapıyoruz.3 hafta üst üste bildirim yapılmaz ise 4.hafta konuyu takip etmediginiz varsayilarak liste dışı birakiliyorsunuz.107.sayfada Gebelikte sağlıklı beslenme listeleri mevcut,sevgilerGünaydınn
Beni de ekleyin lütfen
Boy 1.68
Başlangıç 59
9.hafta 57
Kilo vermişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?