- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.141
Biraz önce tartıldım 62 çıktım sen çok iyi gidiyorsun canım kalmadı nerdeyse kilon maşallahŞimdi kaç kilosun peki?Ben 88 le doğuma girdim.1 haftalık olduk 82 kıloyum bugün itibariyle
Merhaba,günlerimiz güzel geçiyor canım.Bekledigimden daha rahat.Sariliktan ötürü evvelsi gün hastanede yattik, fototerapi gördü bizim minik ama sağlıkla çıktık evimize geldik.Ben de pek zamanım olmaz telefona bile bakamam diyordum ama eşim ve kızkardeşi evi ve büyük oğlanı idare ettikleri için vaktim oluyor ve güzel geçiyor.Deniz le bol bol emicik ve uyku keyfi yapıyoruz..Heyecan olmaz mi zaman azaldikca günler de geçmez olur..Ama geliyor işte ben de hayal edemiyordum zaman gecer mi,Deniz sağlıkla aramıza katılır mi diye ama oldu işte kucagimizda şükürler olsun..Sen de sağlıkla kavuşacaksin minigine
Geçmiş olsun cnm çok şükür kısa sürmüş fototerapi. Yardim eden birilerinin olması çok iyi olmuş. Bol bol sütün olsun mutlu anne mutlu bebek demek cnm.Şimdi kaç kilosun peki?Ben 88 le doğuma girdim.1 haftalık olduk 82 kıloyum bugün itibariyle
Merhaba,günlerimiz güzel geçiyor canım.Bekledigimden daha rahat.Sariliktan ötürü evvelsi gün hastanede yattik, fototerapi gördü bizim minik ama sağlıkla çıktık evimize geldik.Ben de pek zamanım olmaz telefona bile bakamam diyordum ama eşim ve kızkardeşi evi ve büyük oğlanı idare ettikleri için vaktim oluyor ve güzel geçiyor.Deniz le bol bol emicik ve uyku keyfi yapıyoruz..Heyecan olmaz mi zaman azaldikca günler de geçmez olur..Ama geliyor işte ben de hayal edemiyordum zaman gecer mi,Deniz sağlıkla aramıza katılır mi diye ama oldu işte kucagimizda şükürler olsun..Sen de sağlıkla kavuşacaksin minigine
Aynı durum canım. Ama gidiyor merak etme İnşAllah seninde gider. Bol su ve sıvı gıdalar. Aslinda ben dikkat edemedim ne bulduysam yedim aç kalmamak için. Kendime pek bakamadim ilk başta sezeryandan dolayı ama bol su ictim. Bide tatlıya dayanamıyorum hamileyken yiyemedim ne zaman yesem çıkardim. Şimdi de sürekli tatli ve hamur işi istiyor canımAy bende öyleydim eve geldim öncesinde de fena isaldim afedersin sonra doğum oldu eve geldim tartılayım kesin bi 6 kilo gitmiştir dedim 68 le doğum yaptım tartı 66 dı bu ne ya dedim suyu eşi vs hadi saymıyorum çocuk bile 2500 doğdu nasıl 2 kilo gitti sadece dedim
Emzirmek çok acıktırıyor derlerdi gerçekten öyleymiş özellikle geceleri çok acıkıyorumAynı durum canım. Ama gidiyor merak etme İnşAllah seninde gider. Bol su ve sıvı gıdalar. Aslinda ben dikkat edemedim ne bulduysam yedim aç kalmamak için. Kendime pek bakamadim ilk başta sezeryandan dolayı ama bol su ictim. Bide tatlıya dayanamıyorum hamileyken yiyemedim ne zaman yesem çıkardim. Şimdi de sürekli tatli ve hamur işi istiyor canım
Bence etme daha iyi cok agir gecdi gozunu korkutmak istemem.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaAllah
En son suyum geldi 24 saat geçti sancı yok bekliyoruz demiştin sonrasında doğum süreci nasıl ilerledi biraz anlatır mısın? Merak ediyorum
58 e düşeceğim daha be canımBiraz önce tartıldım 62 çıktım sen çok iyi gidiyorsun canım kalmadı nerdeyse kilon maşallah
Evet canım öğleden sonra 15.30 gibi yatış yaptık.17.00 civarında başladık ertesi gün 12.30 da kan alındı.Degeri 11 e düşmüştü taburcu etti.Geçmiş olsun cnm çok şükür kısa sürmüş fototerapi. Yardim eden birilerinin olması çok iyi olmuş. Bol bol sütün olsun mutlu anne mutlu bebek demek cnm.
teşekkür ederim amin, inşallah bizde sağlıkla kavusuruz.
Benim kiloda bir değişiklik yok hala 73.5 teyim
Iyiyiz canım çok teşekkür ederim.Tamam pazartesi yaparsın sorun değil.Napalim hayata adapte olmaya çalışıyoruzCanım nasılsın bebişin nasılBen ailem yanına geldim tartıları malesef ki bozukmus pazartesi dr gidicem burda bakalım tartılabilirsem yazıcam archimom
Gayet iyisin.Son haftalar çok kilo alacağını sanmıyorum.Bu hafta değişmemiş 68.8 benm güncel kilo inşallah bu civarda doğururum son 1 ay kaldı tam vaktini beklerse miniğim
Bence sen çok çabuk verirsin58 e düşeceğim daha be canım24 kilom var verilecek ki benim hamilelikler dışında olduğum kilo 58
80 kiloyla hamile kaldım çünkü önceki gebeligimle arası çok kısa.O hamilelikte çok kilo almıştım o kilolari vermeden yeniden hamile kaldım.
Evet canım öğleden sonra 15.30 gibi yatış yaptık.17.00 civarında başladık ertesi gün 12.30 da kan alındı.Degeri 11 e düşmüştü taburcu etti.
Iyiyiz canım çok teşekkür ederim.Tamam pazartesi yaparsın sorun değil.Napalim hayata adapte olmaya çalışıyoruz
Aynen. Ben ilk zamanlar hem yatmadan hem sabah 4 yada 5 gibi firsat bulunca yiyordum. Tabi aşırıya kacmadan. Çorba hoşaf gibi seyler özellikleEmzirmek çok acıktırıyor derlerdi gerçekten öyleymiş özellikle geceleri çok acıkıyorum
Ben de havuç falan yemeye çalışıyorum tutmuyor ama işte kandırıyorAynen. Ben ilk zamanlar hem yatmadan hem sabah 4 yada 5 gibi firsat bulunca yiyordum. Tabi aşırıya kacmadan. Çorba hoşaf gibi seyler özellikle
Olsun iyidir. Meyve kuruyemisde yiyorum. Havuc süt yapıyor diye duymuştumBen de havuç falan yemeye çalışıyorum tutmuyor ama işte kandırıyor
Aynen ben de öyle duydumOlsun iyidir. Meyve kuruyemisde yiyorum. Havuc süt yapıyor diye duymuştum
Son haftalar gerçekten alınmıyor canımGünaydın herkese.Bu sabah 62.75 gösterdi tartı.Kilo alırım o kadar yememe rağmen yavaşladı.Gerçekten hayret edilecek birşey
BravoGünaydınlar.. Güncel kg 59.8 . Geçen haftaya göre 200 gr Daha az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?