• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Tabi ki güncellerim.En sevdiğim şey 🤣😋😍😍 Dışarıdaki tartilar hiç eksik tartmaz hep fazla tartar.Ben dışarıda kıyafetle tartılırsam direkt 1.5 kg düşüyorum zaten..Evde aç karnına ve çıplak tartiyi baz alıyorum ben şahsen zaten 🤣
Çok teşekkür ederim bebiş te ben de iyiyiz

Hey maşallah 😃

Evet hem sarkmalar hem çatlaklar 1 yılda ancak toparlıyor.Bu arada S sumici Ocak annelerinde yazdıklarını okuyorum hep dikkatle.Ciddi şekilde uğraş veriyorsun saçma sapan soruları ve düşünceleri aydinlatmak için ama nafile kuzum ya...Ben vazgeçtim şahsen..O kadar cahilce ve anlamsız ki çoğu şey.. Okumaya değmez..Sanırım çoğu annenin yaşı da küçük.Ozellikle şu son haftalarda belirti arama çabuk doğsun neden doğmuyor bu aksam doğar mi aşaması beni çok yordu.Herkes doğurur da bu çile biter inşallah ..Sağolsunlar destekleri çok iyi ama bazı konuşmalar da gerçekten koparıyor beni benden
Canım ben Şubat annelerindeyim ama ara sıra ocak annelerine de bakıyorum şu aralar doğum süreçlerine gerçekten çok katılıyorum süreci oluruna hiç bırakmıyorlar hep bir stres müdahale...

Hmm yenmese daha iyi canım.Dogum ne de olsa başlar ama şekerle mücadele etmek zor
Bende bu şekilde düşünüyordum ama yenilebiliyor mu diye de hep kafamdaydi geçenlerde ebenin biri bana kuru kayısı yiyebilirsin dedi ama ben kuru meyvelerde yenmiyor diye biliyorum 🤷

Canım ben Şubat annelerindeyim ama ara sıra ocak annelerine de bakıyorum şu aralar doğum süreçlerine gerçekten çok katılıyorum süreci oluruna hiç bırakmıyorlar hep bir stres müdahale...
Evet malesef..37 haftayı yeni doldurmuş bebek,annesi neden doğmadı haftaya gidip cs olayım bari diyor gerçekten şaşkınlık içinde okuyorum.Insallah herkes bir an önce sağlıkla kavuşur da biter ya

Evet malesef..37 haftayı yeni doldurmuş bebek,annesi neden doğmadı haftaya gidip cs olayım bari diyor gerçekten şaşkınlık içinde okuyorum.Insallah herkes bir an önce sağlıkla kavuşur da biter ya
Ya benim kuzenim 42. Haftada doğurdu ya tamam bende şuan hastane konusunda sıkıntı yaşadığım için 37. Haftayı doldurayim diye dua ediyorum gelişimi tamamlansin diye erkende gelse geçte gelse diye bunları da düşünüyorum çünkü nerden bilebiliriz ki🤷bence herkesin kendi
bebegii geleceği vakti belirliyor normal olsun sezeryan olsun

Tabi ki güncellerim.En sevdiğim şey 🤣😋😍😍 Dışarıdaki tartilar hiç eksik tartmaz hep fazla tartar.Ben dışarıda kıyafetle tartılırsam direkt 1.5 kg düşüyorum zaten..Evde aç karnına ve çıplak tartiyi baz alıyorum ben şahsen zaten 🤣
Çok teşekkür ederim bebiş te ben de iyiyiz

Hey maşallah 😃

Evet hem sarkmalar hem çatlaklar 1 yılda ancak toparlıyor.Bu arada S sumici Ocak annelerinde yazdıklarını okuyorum hep dikkatle.Ciddi şekilde uğraş veriyorsun saçma sapan soruları ve düşünceleri aydinlatmak için ama nafile kuzum ya...Ben vazgeçtim şahsen..O kadar cahilce ve anlamsız ki çoğu şey.. Okumaya değmez..Sanırım çoğu annenin yaşı da küçük.Ozellikle şu son haftalarda belirti arama çabuk doğsun neden doğmuyor bu aksam doğar mi aşaması beni çok yordu.Herkes doğurur da bu çile biter inşallah ..Sağolsunlar destekleri çok iyi ama bazı konuşmalar da gerçekten koparıyor beni benden
ahahah aynen yazıyorum yazıyorum bakıyorum kendi kendime konuşuyorum.Yazmayacagim artık yaa.Çocuk artık doğsun sıkıldım diye sezaryen olmak istemek nedir yaa?Wallahi aklım almıyor.Artik konuşmayacağım🤐
Bu arada senin için çok sevindim sağ salim aldın kuzucugu kucağına döndün evine😊Güle güle büyüt inşallah

Ya benim kuzenim 42. Haftada doğurdu ya tamam bende şuan hastane konusunda sıkıntı yaşadığım için 37. Haftayı doldurayim diye dua ediyorum gelişimi tamamlansin diye erkende gelse geçte gelse diye bunları da düşünüyorum çünkü nerden bilebiliriz ki🤷bence herkesin kendi
bebegii geleceği vakti belirliyor normal olsun sezeryan olsun
Ya riskli gebelikler apayrı.Biz de 37 yi zor doldurduk ben doğumdan önce son 20 gün hastanede yattim biliyorsunuz ama hicbir sorun yokken bebegin anne karnında geçirdigi 1 gün dışarıda geçirdiği 1 haftaya bedelken bu 40 haftayı dolduramamayi sabırsızlığı anlamıyorum.
ahahah aynen yazıyorum yazıyorum bakıyorum kendi kendime konuşuyorum.Yazmayacagim artık yaa.Çocuk artık doğsun sıkıldım diye sezaryen olmak istemek nedir yaa?Wallahi aklım almıyor.Artik konuşmayacağım🤐
Bu arada senin için çok sevindim sağ salim aldın kuzucugu kucağına döndün evine😊Güle güle büyüt inşallah
Ben de yazdım yazdım vazgectim sonra.Sagol canım hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
archimom archimom Canım bugün doğum sonrası 1. Haftam bitti 63 çıktım 5 kilo gitti bakalım daha da gider inşallah 8 kilo 😂😂
Güzel canım işledim tabloya.

ben de bu durumlarda çok tecrübeli değilim ama bu ara en çok duyduğum şey de bebek çok büyüdü normali beklemeyelim haftaya cs yapalım sana diyen doktorlar daha 38. Haftadan. Daha birkaç hafta önce 2 arkadaşıma üst üste oldu bu durum. İkisi de garip şekilde kabullendi.
Bana böyle dense sanırım bir doktora daha görünürüm sezaryene girmeden.

ben de bu durumlarda çok tecrübeli değilim ama bu ara en çok duyduğum şey de bebek çok büyüdü normali beklemeyelim haftaya cs yapalım sana diyen doktorlar daha 38. Haftadan. Daha birkaç hafta önce 2 arkadaşıma üst üste oldu bu durum. İkisi de garip şekilde kabullendi.
Bana böyle dense sanırım bir doktora daha görünürüm sezaryene girmeden.
Sabırsızlık çok zararlı bir duygu..Her alanda

Evet biraz oyle oldu suyum gelince malesef ama toparlariz artik bu 1 ayi evimize cikalim allahin izniyle 🤗
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaAllah 🤲🏻🥰

En son suyum geldi 24 saat geçti sancı yok bekliyoruz demiştin sonrasında doğum süreci nasıl ilerledi biraz anlatır mısın? Merak ediyorum 😁

archimom archimom Canım nasılsınız bebiş nasıl ben çarşamba doğum yaptım ödem oluştu ayaklarımda ve hala geçmediler be zaman geçiyor bu ödemler biliyorsun 68 kg gibi doğuma gittim şimdi tartıldım 65 kg ım nasıl oluyor anlamadım kendime mi yemişim hep ne zaman gider bu kilolar 😁
Bende de asırı odem vardı burnumda bile😂 85 küsürle dogum yaptim ilk tartildım 83 o derece yani.

Bende de asırı odem vardı burnumda bile😂 85 küsürle dogum yaptim ilk tartildım 83 o derece yani.
Ay bende öyleydim eve geldim öncesinde de fena isaldim afedersin sonra doğum oldu eve geldim tartılayım kesin bi 6 kilo gitmiştir dedim 68 le doğum yaptım tartı 66 dı bu ne ya dedim suyu eşi vs hadi saymıyorum çocuk bile 2500 doğdu nasıl 2 kilo gitti sadece dedim😂😂😂

Merhabalar
archimom archimom cnm denizle günleriniz güzel geçiyordur inşallah, her şey yolundadır.
Biz 67 kilo olduk, uygun olduğunda güncellersin 😊 6 haftamız kaldı bakalım nasıl olucak bir an yakın gibi geliyor sonra diyorum ooo 6 hafta daha çok var😀 ilk bebek ya heyecan fazla 🤣🤣

Ay bende öyleydim eve geldim öncesinde de fena isaldim afedersin sonra doğum oldu eve geldim tartılayım kesin bi 6 kilo gitmiştir dedim 68 le doğum yaptım tartı 66 dı bu ne ya dedim suyu eşi vs hadi saymıyorum çocuk bile 2500 doğdu nasıl 2 kilo gitti sadece dedim😂😂😂
Şimdi kaç kilosun peki?Ben 88 le doğuma girdim.1 haftalık olduk 82 kıloyum bugün itibariyle
Merhabalar
archimom archimom cnm denizle günleriniz güzel geçiyordur inşallah, her şey yolundadır.
Biz 67 kilo olduk, uygun olduğunda güncellersin 😊 6 haftamız kaldı bakalım nasıl olucak bir an yakın gibi geliyor sonra diyorum ooo 6 hafta daha çok var😀 ilk bebek ya heyecan fazla 🤣🤣
Merhaba,günlerimiz güzel geçiyor canım.Bekledigimden daha rahat.Sariliktan ötürü evvelsi gün hastanede yattik, fototerapi gördü bizim minik ama sağlıkla çıktık evimize geldik.Ben de pek zamanım olmaz telefona bile bakamam diyordum ama eşim ve kızkardeşi evi ve büyük oğlanı idare ettikleri için vaktim oluyor ve güzel geçiyor.Deniz le bol bol emicik ve uyku keyfi yapıyoruz..Heyecan olmaz mi zaman azaldikca günler de geçmez olur..Ama geliyor işte ben de hayal edemiyordum zaman gecer mi,Deniz sağlıkla aramıza katılır mi diye ama oldu işte kucagimizda şükürler olsun..Sen de sağlıkla kavuşacaksin minigine 😘

Back