- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.101
Emzirme çok acıktırıyor ya canım alınması gereken kalori dengesi falan bilgin vardır diye soriyim dedimGörüşmedim kuzum ya..Elimde dünyanin diyeti var...Zaten bol emzirme biraz da dikkat ederek veriliyor kilolar.
Canım emzirme ile 300 ila 600 kalori harcanıyor.Dolayisiyla kilo vermek istemeyen anne ort 1800 kalori +300 ila 600 kalori almalı.Kilo verilecekse yine 1800 kalori civari almak gerekEmzirme çok acıktırıyor ya canım alınması gereken kalori dengesi falan bilgin vardır diye soriyim dedimzaten şuan için bişey yapmak mümkün değil. Bi kırkları çıksın bakalım görücez
Gecmis olsun inşallah bekler beden oldu ki
Dogum bu sabah oldu iyiz sukur kizimda bende toparlanma surecindeyiz kizim ayindan once oldugu icin bende dikisim fazla oldugu icin ikimiz birbirimize bakicaz artik
Gözün aydın canım benimDogum bu sabah oldu iyiz sukur kizimda bende toparlanma surecindeyiz kizim ayindan once oldugu icin bende dikisim fazla oldugu icin ikimiz birbirimize bakicaz artik
Badem yağı veya çatlak kiremiKızlar doğum sonrası gobegimin yanları baya çatlamış göbek inince iyice ortaya çıktılar şuan kırmızı kırmızılar yapılacak bişey var mı
Cnm birşey sorucam bugün hurmaya başladım altı tane yedim kesinmi doğuma yardimcimi yada başlatıyormu senden duymuştum
İyi çok şükür canımTamam canım güncelliyorum.
Eve çıktık,alıştık canım herşey yolunda...Güncellemeleri yapıyorum az sonra.
Evet biraz oyle oldu suyum gelince malesef ama toparlariz artik bu 1 ayi evimize cikalim allahin izniyleGözün aydın canım benimçok erken olmuş
Bol su içeceksin canım,yağlarla destekle çatlakların büyük kısmı çok derin olmadıkları için deri kendini yenilediginde yok oluyor.Kızlar doğum sonrası gobegimin yanları baya çatlamış göbek inince iyice ortaya çıktılar şuan kırmızı kırmızılar yapılacak bişey var mı
Çok şükür.Tebrik ederim.En kısa zamanda toparlanirsiniz inşallahDogum bu sabah oldu iyiz sukur kizimda bende toparlanma surecindeyiz kizim ayindan once oldugu icin bende dikisim fazla oldugu icin ikimiz birbirimize bakicaz artik
Evet günde 7 - 9 tane.Fazlasına gerek yok..ZararCnm birşey sorucam bugün hurmaya başladım altı tane yedim kesinmi doğuma yardimcimi yada başlatıyormu senden duymuştum
Kızlar selamlar,
Ben de varım.
Artık kilo alıyorum ve dikkat etmem gerek diye düşünüyorum.
Ben 32 yaşımdayım. İlk gebeliğim.
16+5 teyim bugün.
Boyum 1.68 m. 58.2 kg ile başladım. 16+1 de doktorda tartıldım 61.7 kg çıktım. 3.5 kg almışım.
Evde hiç tartılmıyorum moralim bozuluyordu ama artık tartılacağım. Böyle diye diye şişicem yoksa. Haftada 2 gün yoga yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Dün 6km yürüdüm. Bugün çıktım 8 km yürüdüm. ama yediklerime çok dikkat edemedim şimdiye kadar mide bulantıları yüzünden. Hep hamur işlerine yoğunlaştım karnımı doyurmak için.
bakalım bundan sonra nasıl gidecek :)
TM cnm teşekkürlerBol su içeceksin canım,yağlarla destekle çatlakların büyük kısmı çok derin olmadıkları için deri kendini yenilediginde yok oluyor.
Çok şükür.Tebrik ederim.En kısa zamanda toparlanirsiniz inşallah
Evet günde 7 - 9 tane.Fazlasına gerek yok..Zarar
Olsun kuzum sağ saglim doğum olmuş toparlar küçük kelebek iyi olundaEvet biraz oyle oldu suyum gelince malesef ama toparlariz artik bu 1 ayi evimize cikalim allahin izniyle
Bu kırmızılıklar zamanla geçiyor.Bol su için bir de nemlendirin.Ancak öyle bir iki ayda geçmesini beklemeyin.Bir yıl sabırlı olmak lazım.Bazilari iz kremleri de kullanıyorlar gerçi emzirirken süte geçer mi bilmiyorum.Kızlar doğum sonrası gobegimin yanları baya çatlamış göbek inince iyice ortaya çıktılar şuan kırmızı kırmızılar yapılacak bişey var mı
Tabi ki güncellerim.En sevdiğim şeyarchimom selamlar umarım bebiş de sen de iyisinizdir.
Şimdi benim bu 61.7 doktorda akşam saati tartımdı. Tartımın da pili bittiydi tartılamamıştım. Bugün tartıldım sabah aç karnına.
Başlangıç aynı. Benim sat 6 eylül en son 16 eylülde tartıldığımda 58.2 kg
Bu sabahki tartım 60.8kg. Güncelleriz onu dimi sen müsait olduğunda. Çünküm benim daha 17. Haftadan +3.5kg gözüküyor şu an bu gruptaki azimli hatunların yanında moralim bozulu
Hey maşallah70.8 ac karninaaaa
Evet hem sarkmalar hem çatlaklar 1 yılda ancak toparlıyor.Bu arada S sumici Ocak annelerinde yazdıklarını okuyorum hep dikkatle.Ciddi şekilde uğraş veriyorsun saçma sapan soruları ve düşünceleri aydinlatmak için ama nafile kuzum ya...Ben vazgeçtim şahsen..O kadar cahilce ve anlamsız ki çoğu şey.. Okumaya değmez..Sanırım çoğu annenin yaşı da küçük.Ozellikle şu son haftalarda belirti arama çabuk doğsun neden doğmuyor bu aksam doğar mi aşaması beni çok yordu.Herkes doğurur da bu çile biter inşallah ..Sağolsunlar destekleri çok iyi ama bazı konuşmalar da gerçekten koparıyor beni bendenBu kırmızılıklar zamanla geçiyor.Bol su için bir de nemlendirin.Ancak öyle bir iki ayda geçmesini beklemeyin.Bir yıl sabırlı olmak lazım.Bazilari iz kremleri de kullanıyorlar gerçi emzirirken süte geçer mi bilmiyorum.
Ben yazmıyım ya ne olsa sadece bildiiryorumTabi ki güncellerim.En sevdiğim şeyDışarıdaki tartilar hiç eksik tartmaz hep fazla tartar.Ben dışarıda kıyafetle tartılırsam direkt 1.5 kg düşüyorum zaten..Evde aç karnına ve çıplak tartiyi baz alıyorum ben şahsen zaten
Çok teşekkür ederim bebiş te ben de iyiyiz
Hey maşallah
Evet hem sarkmalar hem çatlaklar 1 yılda ancak toparlıyor.Bu arada S sumici Ocak annelerinde yazdıklarını okuyorum hep dikkatle.Ciddi şekilde uğraş veriyorsun saçma sapan soruları ve düşünceleri aydinlatmak için ama nafile kuzum ya...Ben vazgeçtim şahsen..O kadar cahilce ve anlamsız ki çoğu şey.. Okumaya değmez..Sanırım çoğu annenin yaşı da küçük.Ozellikle şu son haftalarda belirti arama çabuk doğsun neden doğmuyor bu aksam doğar mi aşaması beni çok yordu.Herkes doğurur da bu çile biter inşallah ..Sağolsunlar destekleri çok iyi ama bazı konuşmalar da gerçekten koparıyor beni benden
Canım hurma yi şekeri olanlar yiyebiliyor mu son haftalarda bu kadar olmasa da 1-2 taneBol su içeceksin canım,yağlarla destekle çatlakların büyük kısmı çok derin olmadıkları için deri kendini yenilediginde yok oluyor.
Çok şükür.Tebrik ederim.En kısa zamanda toparlanirsiniz inşallah
Evet günde 7 - 9 tane.Fazlasına gerek yok..Zarar
Hmm yenmese daha iyi canım.Dogum ne de olsa başlar ama şekerle mücadele etmek zorCanım hurma yi şekeri olanlar yiyebiliyor mu son haftalarda bu kadar olmasa da 1-2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?