- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.821
Öyle oluyomuş yaşayanlardan duydum hep doğsun da bakalım yetememe korkusu oluyo şimdilik bişey bilmediğimden ama öğrencem onunla beraberSen öyle güzel bakarsinki cnm annelik iç güdüsüyle hiç merak etme 18 yaşımda anne oldum yinede baktım bakarsın
Kesinlikle varlığı bile yeter, korkarım ilk zamanlar yanlış bişey yapmaya, Allah başımızdan eksik etmesin onlarıBakılır alışılır o konuda şüphen olmasın.Ancak insanın yanında annesinin olması inanılmaz güç veriyor.Hiçkimse annenin yerini tutmuyor
Benim bebiş 32 haftalıkken doktor gelişimi çok iyi dedi kilosu fazla dedi ondan ocak ayında birdaha kontröl edecekler ona göre bakarız dediler.32 haftalıkken 2kilo100g2kilo 100gramdik şimdide bilemiyorum artıkBen gün saymayacağım.Çünkü bebişler ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlarZaten gelisimi ilerde değilse genelde haftalarini tamamliyorlar.O yüzden benim tek temennim bari şubata sarkmasin doğumum 42de falan doğmaz umarim
Öyle oluyomuş yaşayanlardan duydum hep doğsun da bakalım yetememe korkusu oluyo şimdilik bişey bilmediğimden ama öğrencem onunla beraber
Öyle oluyomuş yaşayanlardan duydum hep doğsun da bakalım yetememe korkusu oluyo şimdilik bişey bilmediğimden ama öğrencem onunla beraber
Ayy ne güzel ya bize de nasip olur inşallah üçüncüleri görmekEvet kuzum hem güzel hem zor oluyo oda ayrı güzel kendini gelistiriyorsun annelik iç güdüsüyle herşeyi sirtlanirsin miniğin benim üçüncü deneyimliyim artık ve çok heyecanlıdoğmakta bilmezler
Benimkide 31. Haftamda 2180 kgydı, irilikten sezaryen olursak bide görürüz ehehBenim bebiş 32 haftalıkken doktor gelişimi çok iyi dedi kilosu fazla dedi ondan ocak ayında birdaha kontröl edecekler ona göre bakarız dediler.32 haftalıkken 2kilo100g2kilo 100gramdik şimdide bilemiyorum artık40 haftayı doldurayım geriside olur diyorum ben o yüzden şu 1 ayı çok bekliyorum geri sayım icin
Canım bu çok önemli bir deger değil diye biliyorum ama kendi testlerime de bakayım 1 snarchimom
Merhaba ben bugün hastaneye gittim ama cihaz bozuk olduğu için 24 saatlik sonucum geç cıktı netten baktım
Anlayamadım sizin bi fikriniz varmı
Referans araligi farklı ama bilemedimarchimom
Merhaba ben bugün hastaneye gittim ama cihaz bozuk olduğu için 24 saatlik sonucum geç cıktı netten baktım
Anlayamadım sizin bi fikriniz varmı
Sağolun yarın tekrar hastaneye gidicem doktora inşallah sorunsuz hallederizReferans araligi farklı ama bilemedim
Sizin Ocak gibi olabilir o zaman doğum.Benim bebeğin gelişimi normal sınırlarda.Sorunsuz sıkıntısız bir zamanda dogsunlar inşallah.Benim bebiş 32 haftalıkken doktor gelişimi çok iyi dedi kilosu fazla dedi ondan ocak ayında birdaha kontröl edecekler ona göre bakarız dediler.32 haftalıkken 2kilo100g2kilo 100gramdik şimdide bilemiyorum artık40 haftayı doldurayım geriside olur diyorum ben o yüzden şu 1 ayı çok bekliyorum geri sayım icin
Ayy yok sezaryanda olmayalım ben dikkat etmeye başladım yemelerime fazla almamıştır inşallah ay başı randevum var bakalim ne dicek doktorBenimkide 31. Haftamda 2180 kgydı, irilikten sezaryen olursak bide görürüz eheh
Oo masallahAyy ne güzel ya bize de nasip olur inşallah üçüncüleri görmekbiri zor yaptık biz iki senede tüple ama hayırlısı bakalım
Bende öyle aldım başımı gidiyorum bu ara, benim diğer ay kontrol bakalım, kontroller bile heyecan vericiAyy yok sezaryanda olmayalım ben dikkat etmeye başladım yemelerime fazla almamıştır inşallah ay başı randevum var bakalim ne dicek doktor
Canları sağolsun onların yeterki, sağlıkla kavuşalımOo masallahne güzel daim olsun hep gelsin bebisler inşallah nasip kuzum ya sekiz yıl sonra öldü benimde şuanda el üstünde tutuluyo karnimda bile
Amin tek dileğimiz bu aralarCanları sağolsun onların yeterki, sağlıkla kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?