- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.561
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün tartıldım 77.8 geldim
Keşke bende o kiloda olsamGünaydın canımarchimom Ben de tartıldım 67.5 geldim almadım almadım bu hafta tam 1 kilo almışım nerdeyse
Olsun kuzum sen ve bebeğin iyi ol da hem yatmana rağmen bence gayet iyi gidiyorsun sen de zaten çok birşeyimiz kalmadı inşallahKeşke bende o kiloda olsamriskli olup yatınca böyle oluyor masaallah sana
Günaydın canım iyisinGünaydın kızlar bugün tartıldım 77.8 geldim
Günaydın ben de hastaneye yatacağım orda besinsiz kalacağım diye diyeti bozdum bu hafta ve direkt yansıdı yargıya.1 kiloya yakın almışım ben de..Hastanedeki 15 gün kilo alacağımı sanmıyorum yemekler berbat oluyorGünaydın canımarchimom Ben de tartıldım 67.5 geldim almadım almadım bu hafta tam 1 kilo almışım nerdeyse
Ben de wewell var canım önceden ondan memnunum.Is görür iyi yapmissin almaklaKızlar hiç aranızda dün BİM’den kiwi marka elektrikli süt pompası alanınız oldu mu aldım ben yorumları çok iyi diye inşallah memnun kalırım diğer elektrikliler çok pahalı geldi açıkçası bunun fiyatını görünce direk aldım inşallah işe yarar
Maşallah sana ve bebise ya.Cok iyi canım.Günaydın kızlararchimom güncel kilom 71.3 bu arada geçen 3 hafta içerisinde bebek 700 Gr almış ama ben sabit kilodayım galiba bı ara fazla aldığım kilolardan gidiyor oğluşa
Hayırlı olsun canım ben almadım hiç bilmiyorumKızlar hiç aranızda dün BİM’den kiwi marka elektrikli süt pompası alanınız oldu mu aldım ben yorumları çok iyi diye inşallah memnun kalırım diğer elektrikliler çok pahalı geldi açıkçası bunun fiyatını görünce direk aldım inşallah işe yarar
Sağol kuzumMaşallah sana ve bebise ya.Cok iyi canım.
Evet canım eve ilk geldiğin zamanki kilonu da unutma.Günaydın
Bu sabah itibariyle 87.0 ım , artık pazartesi doğuma girerken ki kilomu söylerim bi dahakine
Canım son günler sıkıcı oluyor gerçekten..Az kaldı dayanBugün hiç tadim yok sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir . Abartisiz 10 u gecmistir wc ye kalkisim .Karnım belim çok ağrıyor . Nefes almakta zorlaniyorum . Sanki 10 kg taşıyorum . Kilom 87.8 .
Evet aynenBu hafta kilom 68.0 bu haftalarda bana zaman geçmiyo gibi geliyo
Canım öyle olsa benimki almaz.Benim kilom son 20 haftadir neredeyse sabit..Gayet te alıyorlar
Bence gayet iyi gidiyorsun.Ben bu hafta kilo aldım.Hastanede yiyecek birşey bulamayacağım diye sürekli yiyorumSelamlar ben 72.5 çıktım bu sabah, akşamları neredeyse 75'i görüyorum
Kuzum bu arada sc düşünmeye başladım demissin ya..O kadar çabuk pek etme.Bahsettigin soruna rağmen normal doğum yapabilirsin.Son haftalar evet zor geçiyor ama geçiyor canım bir şekildeBugün hiç tadim yok sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir . Abartisiz 10 u gecmistir wc ye kalkisim .Karnım belim çok ağrıyor . Nefes almakta zorlaniyorum . Sanki 10 kg taşıyorum . Kilom 87.8 .
Ben doğumdan sonra hepimizin rahatlıkla vereceğini düşünüyorum yani inşallahGünaydın canım iyisin
Günaydın ben de hastaneye yatacağım orda besinsiz kalacağım diye diyeti bozdum bu hafta ve direkt yansıdı yargıya.1 kiloya yakın almışım ben de..Hastanedeki 15 gün kilo alacağımı sanmıyorum yemekler berbat oluyor
Ben de wewell var canım önceden ondan memnunum.Is görür iyi yapmissin almakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?