Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar hiç aranızda dün BİM’den kiwi marka elektrikli süt pompası alanınız oldu mu aldım ben yorumları çok iyi diye inşallah memnun kalırım diğer elektrikliler çok pahalı geldi açıkçası bunun fiyatını görünce direk aldım inşallah işe yarar

Günaydın kızlar archimom güncel kilom 71.3 bu arada geçen 3 hafta içerisinde bebek 700 Gr almış ama ben sabit kilodayım galiba bı ara fazla aldığım kilolardan gidiyor oğluşa

Günaydın kızlar bugün tartıldım 77.8 geldim
Günaydın canım iyisin
Günaydın canım archimom Ben de tartıldım 67.5 geldim almadım almadım bu hafta tam 1 kilo almışım nerdeyse
Günaydın ben de hastaneye yatacağım orda besinsiz kalacağım diye diyeti bozdum bu hafta ve direkt yansıdı yargıya.1 kiloya yakın almışım ben de..Hastanedeki 15 gün kilo alacağımı sanmıyorum yemekler berbat oluyor
Ben de wewell var canım önceden ondan memnunum.Is görür iyi yapmissin almakla

Bugün hiç tadim yok sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir . Abartisiz 10 u gecmistir wc ye kalkisim .Karnım belim çok ağrıyor . Nefes almakta zorlaniyorum . Sanki 10 kg taşıyorum . Kilom 87.8 .

Hayırlı olsun canım ben almadım hiç bilmiyorum

Günaydın
Bu sabah itibariyle 87.0 ım , artık pazartesi doğuma girerken ki kilomu söylerim bi dahakine
Evet canım eve ilk geldiğin zamanki kilonu da unutma.
Bugün hiç tadim yok sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir . Abartisiz 10 u gecmistir wc ye kalkisim .Karnım belim çok ağrıyor . Nefes almakta zorlaniyorum . Sanki 10 kg taşıyorum . Kilom 87.8 .
Canım son günler sıkıcı oluyor gerçekten..Az kaldı dayan
Bu hafta kilom 68.0 bu haftalarda bana zaman geçmiyo gibi geliyo
Evet aynen
archimom 77.3 çıktı kilom acaba bebişim kilo almıyor mu ki diye düşünüyorum
Canım öyle olsa benimki almaz.Benim kilom son 20 haftadir neredeyse sabit..Gayet te alıyorlar

Kuzum bu arada sc düşünmeye başladım demissin ya..O kadar çabuk pek etme.Bahsettigin soruna rağmen normal doğum yapabilirsin.Son haftalar evet zor geçiyor ama geçiyor canım bir şekilde

Ben doğumdan sonra hepimizin rahatlıkla vereceğini düşünüyorum yani inşallah benciline kavuşmana az kaldı canım rabbim sağlıkla kucağına versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…