- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.021
Ben sinoz kullanıyorum ama pek sürmüyorum açıkçasıKızlar aranızda çatlak kremi kullanan varmı varsa etkilimi gideriyormu gerçekten kırmızı çatlak doldu heryerim belime bile vurdu eczaneden bu kremi aldim
Çatlak yokmu cnm sende benim vücudum berbat haldeBen sinoz kullanıyorum ama pek sürmüyorum açıkçası
Bende olmuyor canım genetik bir iş Bu çatlak meselesi.3.gebeliğim sadece bacak içlerim çatladı benim..O da ilk gebelikte cok kilo aldığım içinÇatlak yokmu cnm sende benim vücudum berbat halde
Cnm yinede kullan bende ikinci gebeligimde hiç yok gibiydi bı doğurdum çatır çatır çatladı kalçalarım bunda aldı başını gitti doğumdan sonra inşallah gecer yaBende olmuyor canım genetik bir iş Bu çatlak meselesi.3.gebeliğim sadece bacak içlerim çatladı benim..O da ilk gebelikte cok kilo aldığım için
Evet kuzum yemek yemek çok güzelBen bu hafta pek yürüyemedim ve kacamaklarim cok oldu kabızligim daha düzene bindi fakat kilomu koruyamadım 85.5 kgarchimom Yemek yemek cok guzel yeaaaa
Gelinimiz yeni doğum yaptı canım. Devlet hasranesinde. Ablam ve abim önce doğumhanenin kapısında beklemisler. Doğumdan sonra ablam kaldı yanında. Ziyaretci olarakda almamışlar abimi.Cnm en son ne zaman doğum yaptın ? Koronadan dolayı mı sekiz yıl önce normal doğum yaptim eşim dogumhanenin önünde bekledi doğumdan sonra odama geldi beraber ciktik annemidemi almazlarçok kötü ya eşim yanında yakınımda olsun istiyorum
Cnm eşim dogumhanenin önünde de beklese yeter bana en azından orda olduğunu bileyim sekiz yıl oldu doğum yapmadım korkuyorumGelinimiz yeni doğum yaptı canım. Devlet hasranesinde. Ablam ve abim önce doğumhanenin kapısında beklemisler. Doğumdan sonra ablam kaldı yanında. Ziyaretci olarakda almamışlar abimi.
Ben ameliyat olduğumda korona falan yoktu. Eşimi refakatcı olarak kabul etmediler. Bayan olması gerek dediler. Aynı hastaneydi.
Özel hastanede eşim yanımdaydı. Gece kalmadan çıkmıştık
Tek derdin 1 kilo olsun canım yaa. Ya gider ya gider yani.Yok canım o benim aldığım tek kilo galiba gerisi ödem bebek plesenta kan vs dediğimiz kısımmış anladığım 1 kilo da yağ almışım heralde
Şu anda hiç birşey yapamıyorum o 1 kilo için çünkü korkuyorum sütüm eksilir diye iştahım da fena değil
Bahsettiğim hastane de doğumhanenin kapısında beklemiş abim. Hatta doğumdan sonra çorba almış onlara. Bende eşimin desteğine alışkınım. Özel hastanede her seferinde refakatcımdı. Devlet hastanesi şartları böyle malesef. Ben doğumda da yanimda olsun elimi tutsun destek olsun isterdim tabi. İzlediğim doğum videolarında ki gibiCnm eşim dogumhanenin önünde de beklese yeter bana en azından orda olduğunu bileyim sekiz yıl oldu doğum yapmadım korkuyorumsanki ilk gibi geliyo resmen erkek refagatci almazlarda en azından annem olsa yeter normal doğumdan iki saat sonra çıkmıştık biz inşallah yine kalmam malum korona
İnşallah cnm herşey gönlünce olsunBahsettiğim hastane de doğumhanenin kapısında beklemiş abim. Hatta doğumdan sonra çorba almış onlara. Bende eşimin desteğine alışkınım. Özel hastanede her seferinde refakatcımdı. Devlet hastanesi şartları böyle malesef. Ben doğumda da yanimda olsun elimi tutsun destek olsun isterdim tabi. İzlediğim doğum videolarında ki gibi
Cnm 36 da hurma yenmesi oneriliyo rahimi yumusatiyo doğum kolay olsun diye günde altı tane falan bende inşallah o zaman yicem yürüyüşte çok etkiliymis o haftadaBu arada herkese mutlu sağlıklı günler.
archimom 36+1 güncel kilom 85.3 kg
Durakladım. Almadığımı hissettim zaten.
Yürüyüş yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. Ödemim de biraz azaldı. Onun da etkisi var galiba.
Olmaz canım farketmez o kadarGünaydın kızlararchimom canım güncel kilom aynı 60.5 almamışım bu haftada sukur
Bu arada şeker yüklemesi yaptıranlar 24 haftayı tam doldurmak önemli mi doktor bi ay sonra gel diyince aldim randevu ama 23+6 yada 24+1 oluyo bi sorun olur mu
Evet gayet iyisin canım.Tebrikler.Ben de sabitim.Günaydın kızlararchimom güncel kilom 71.2 iyi gidiyoruz bakalım miniğimle yarın 1 ay sonunda gorecegim bakalım doktorumuz ne diyecek suyuna kilosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?