Gebelikte kanama yaşayanlar

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
13 haftalık hamileyim. Gebelikte kanama yaşayanlar var mı? Baştan beri lekelenmeli bir hamilelik geçirdim. İki gün önce şiddetli kanamayla hastanelik oldum. Yapılan bütün incelemelerde kanın rahimle ya da bebekle alakası bulunamadı ama düşük tehditi olduğu söylendi. Hala ara ara kahverengi lekelenme var. Kanama 4 saat sürdü. 3 doktora gittim kanamanın sebebi bulunamadı. Gerçekten çok korkuyorum...Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, içimi rahatlatmak istiyorum...Ama kötü sonuçlara da hazırım(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben varım canım öyle şiddetli kanamam hiç olmadı ama kahverengi lekelenmem oldu hep ara arada kanamam 16. haftaya kadar sürdü.
sabaha karşı 5 te ayağa kalktım bişey hissettim baktım kan hemen acile gittik yatış yapıldı kürtajla bebeğimi almya kalktı dr un biri böyle kanamayla bebek gelişmez dedi
izin vermedeim kürtaja kağıt imzalayıp çıktım başka bir dr gittim düşük tehlikem olduğunu söyledi progestan içtim 4 ay boyunca ve sadece tuvalete kalktım şimdi kızım 15 gün sonra 1 yaşında olacak
allah izin verdimi hiçbirşey engel olmuyor dua oku bol bol rabbim hayırlısını versin
inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna:26:

Allah bağışlasın güzel kızını canım. Doktorlara ne kolay geliyor kürtaj( İnşallah bir daha yaşamaz kimse bu tür şeyleri. Ben malesef çalışıyorum ve hep ayaktayım. Teşekkürler cevapladığın için. Böyle güzel neticeleri duyunca insan mutlu oluyor.

Canım merhaba..Benimde hamileliliğim hep kanamalı gidiyordu...En son 14. hafta yogun ve ciddi kanamam oldu hatta ped kullanmak zorunda kaldım.Cok fenaydım.Proloton depot,projinex igne kullandım yaklaşık bir ay...Allah esirgedi cok sükür,artık kanamam yok son 3 aydır.iNSALLLAH hayırlısıyla kavusursamda bebeğime daha ne isterim.Ama cok üzüldüm ve cok yıprandım.Bugünlere sükürler olsun.Seninde öyle olur artık toparlaarsın..Haftan ilerlemiş içinnn cooookkk rahat olsunnn..
Allah bebişlerimizi esirgesinnn..

merhaba bende 5 haftalık hamileyim. kanda hcg yükselişini az buldu dr kanaman olabilir dedi.sanırım onunda yarattığı stresle dr dan gelince hafif kanamam oldu.dr a tekrar gittim olabilir düşebilir dedi hiç umursamadı yani. çalışıyorum rapor verseniz uzansam faydası olur belki dedim gerek yok normal adet kanaması yaşıycaksın yeniden hamile kalırsın dedi. başka bir dr dan rapor yazdırdım sırt üstü yatıyorum.allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.kanamam adet kanamasından farklı hem çok az hemde kahverengi

Canım, maşallah baya büyütmüşsün sen bebişini. İnşallah sağsalim kucğına aldığında yaşadıklarının hepsini unutacaksın. Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. İnşallah ben de senin gibi atlatabilirim. İğneyi hergün mü vuruldun hafta aşırı mı? Doktor bana iğneyyi ol dedi ama ne kadar süreyle soramadım.

İçime sur serptin Allah binlerce kere razı olsun senden de diğer cevap verenlerden de canım. Teşekkürler tekrar.

Çok geçmiş olsun canım. Doktorlara kolay geliyor adetle düşürürsün kürtajla alırız lafları. Sen sakın bozma moralini. Kesen görünmüş müydü canım. Hcg değerlerin ne kadardı. Keseyi görmeden ilaç ve istirahat vermiyor doktorlar ne yazık ki. Bol bol dinlen. Ama bebek sağlıksız bir embriyo ise ne yapsalar tutunamaıp düşücek canım. Buna da hazırlıklı ol. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve Allah onu sana bağışlar canım.

merhaba bende 13 haftalık hamıleyım bneımde kanmam oldu dr ilaç verı geçtı bır once hamılelğimdede 5 ay boyunca kanmam oldu şükür sağlıklı bi bebeğim oldu kendını uzme stres tetıklıyor dıkat et yat dınlen

merhaba. benimde 12 haftalıkken kanamam oldu hemen kesildi.tabi hemn doktora gittik. çok korktum bebeğimi kaybetim diye . bebeğin kesesi etrafında içerden kanama oldu söylendi ama dısarda vajınal kanama gibi birsey yok. 1 hafta hastanede yattım. ancak içerdeki kanama hala görülüyor. bebeğimin gelişimi iyi. umarım kucagıma alırım yavrumu. çok bekledim anne olmayı.

Hepinize teşekkürler kızlar. Maşallah şu anda kanama da kahverengi leke de kalmadı. İnşallah bir daha tekrarlamaz. İnşallah sizler de sağlıcakla doğurursunuz bebeklerinizi...

ilk aylarda oldu benim de kanamam. çok şükür ilaçlarla geçti. zaten sağlıklı deilse ne yapsan tutunamazmış. Allah herşeyin hayırlısını versin.

ben 10. haftamın sonunda çok çok yogun bi kanama geçirdim hatta yaklaşık 2 bardak kan boşalmıştır. hastaneye de kürtaja diye gittik ama çok şükür bebeğim iyiymiş. şuan 13. haftadayım hala kahverengi yogun akıntı yaşıyorum ve yatıyorum. hap ve iğne kullanıyorum. ama rabbim hayırlısını nasip etsin ben inanıyorum ki benim bebeğim güçlü bir bebek ve her zorluğun üstesinden geleceğiz inşallah :)

Merhaba arkadaşlar
Bu ay çok acayip kanamam oldu.adet günümden 1 hafta önce çok uçuk pembe( varla yok arası) birkaç damla leke oldu. Üç gün sonra yine uçuk pembe ve ince kahverengi bir çizgi, takip eden 2 gün pembe lekelenme ve en son da 2 gün yoğun kanama olup birden kanama kesildi. Bu şartlar altında hamile olma ihtimalim olabilir mi sizce??

Merhaba arkadaslar ben 10 haftalik hamileyim bundan ücgün önce önce pembemsi sonrada koyu renkli kanama gecirdim hemen hastaneye gittim çocuk iyi dediler iki günde orda kaldım kahverengi lekelenmeler hala var doktor dedi bir iki hafta sürebillirde ama cok endişeliyim acaba gene kanama olurmu bebegimi kaybedenilirmiyim diye.doktor bana uzan yada dınlen demedi ben genede rahatlamak için uzanıyorum sürekli.böyle olan varmı lütfen cevap yazın:2:

Merhaba arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim daha öncede bir düşüğüm olmuştu bu sabah kalktığımda hafif pembemsi bir akıntı geldi çok telaşlandım dr u aradım yat dinlen sakın kalkma yemeğini bile yatağında ye dedi.gitmedim içimde rahat değil devam ederse gel dedi ne yapmalıyım çok tedirginim (

Benim hala lekelenme var ve heran endişe içindeyim ya bidaha olursa diye buda insani bitiriyor.sizin niye oldu agır birşeyler taşıdınızmı ve ilk düşügünüz nasıl oldu kanama günlerce sürdümü yoksa birgünde hem kanama hem düşkmü gerçekleşti???

Sudemerve merhaba. Bende şuan 12 haftalık hamileyim. Ve aynen lekelenmeli ve kanamalı bir gebelik geçiriyorum. Bebekle ilişkilendirilemedi ama düşük tehlikesi var denildi. Sen mesajı yazalı epey olmuş ama merak ediyorum. Gebeliğinin sonraki dönemi nasıl geçti ? İnşallah sağlıklı bir bebek almışsındır kucağına ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 haftalık hamileyim ben de 6 gündür kanamam var çok hafif ama tedirgin oluyorum başladığı gün gittim kalp atışlarını duyduk bebeğimin sağlıklıymış ama tekrar gitsem mi bilmiyorum ne yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…