ben varım canım öyle şiddetli kanamam hiç olmadı ama kahverengi lekelenmem oldu hep ara arada kanamam 16. haftaya kadar sürdü.
sabaha karşı 5 te ayağa kalktım bişey hissettim baktım kan hemen acile gittik yatış yapıldı kürtajla bebeğimi almya kalktı dr un biri böyle kanamayla bebek gelişmez dedi
izin vermedeim kürtaja kağıt imzalayıp çıktım başka bir dr gittim düşük tehlikem olduğunu söyledi progestan içtim 4 ay boyunca ve sadece tuvalete kalktım şimdi kızım 15 gün sonra 1 yaşında olacak
allah izin verdimi hiçbirşey engel olmuyor dua oku bol bol rabbim hayırlısını versin
inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna:26:
13 haftalık hamileyim. Baştan beri lekelenmeli bir hamilelik geçirdim. İki gün önce şiddetli kanamayla hastanelik oldum. Yapılan bütün incelemelerde kanın rahimle ya da bebekle alakası bulunamadı ama düşük tehditi olduğu söylendi. Hala ara ara kahverengi lekelenme var. Kanama 4 saat sürdü. 3 doktora gittim kanamanın sebebi bulunamadı. Gerçekten çok korkuyorum...Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, içimi rahatlatmak istiyorum...Ama kötü sonuçlara da hazırım(
Canım merhaba..Benimde hamileliliğim hep kanamalı gidiyordu...En son 14. hafta yogun ve ciddi kanamam oldu hatta ped kullanmak zorunda kaldım.Cok fenaydım.Proloton depot,projinex igne kullandım yaklaşık bir ay...Allah esirgedi cok sükür,artık kanamam yok son 3 aydır.iNSALLLAH hayırlısıyla kavusursamda bebeğime daha ne isterim.Ama cok üzüldüm ve cok yıprandım.Bugünlere sükürler olsun.Seninde öyle olur artık toparlaarsın..Haftan ilerlemiş içinnn cooookkk rahat olsunnn..
Allah bebişlerimizi esirgesinnn..
merhaba bende 5 haftalık hamileyim. kanda hcg yükselişini az buldu dr kanaman olabilir dedi.sanırım onunda yarattığı stresle dr dan gelince hafif kanamam oldu.dr a tekrar gittim olabilir düşebilir dedi hiç umursamadı yani. çalışıyorum rapor verseniz uzansam faydası olur belki dedim gerek yok normal adet kanaması yaşıycaksın yeniden hamile kalırsın dedi. başka bir dr dan rapor yazdırdım sırt üstü yatıyorum.allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.kanamam adet kanamasından farklı hem çok az hemde kahverengi
merhaba bende 13 haftalık hamıleyım bneımde kanmam oldu dr ilaç verı geçtı bır once hamılelğimdede 5 ay boyunca kanmam oldu şükür sağlıklı bi bebeğim oldu kendını uzme stres tetıklıyor dıkat et yat dınlen
13 haftalık hamileyim. Baştan beri lekelenmeli bir hamilelik geçirdim. İki gün önce şiddetli kanamayla hastanelik oldum. Yapılan bütün incelemelerde kanın rahimle ya da bebekle alakası bulunamadı ama düşük tehditi olduğu söylendi. Hala ara ara kahverengi lekelenme var. Kanama 4 saat sürdü. 3 doktora gittim kanamanın sebebi bulunamadı. Gerçekten çok korkuyorum...Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, içimi rahatlatmak istiyorum...Ama kötü sonuçlara da hazırım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?