- 1 Eylül 2023
- 1.719
- 475
- 26
- Konu Sahibi kremkaramel_lefk
Amin canımEvet hafta sonu girdi pazartesiyi bekliyorum hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımEvet hafta sonu girdi pazartesiyi bekliyorum hayırlısı olsun
İnşallah test icib erken değil mi sence benim icinİnşallah hamilesindir
Ben 3 gün kala silik çizgi gördüm kişiden kişiye değişir geç döllenme falan olabilir ama al bence bi dene hatta yedekli al 3 gün üst üstte dene koyulaşma falan oluyor mu diyeİnşallah test icib erken değil mi sence benim icin
Aynen gidip alayım beklemiş idrar miydi sizin son durum böyle testijBen 3 gün kala silik çizgi gördüm kişiden kişiye değişir geç döllenme falan olabilir ama al bence bi dene hatta yedekli al 3 gün üst üstte dene koyulaşma falan oluyor mu diye
En son attığım beklemiş testti ilk koyu olan o zmana çektiğim diAynen gidip alayım beklemiş idrar miydi sizin son durum böyle testij
Benim beklemiş değildi gelişigüzel yapmıştım test qlip yapcam erken gebelikte mi çıkar peki kaset testte çıkar mı acabaEn son attığım beklemiş testti ilk koyu olan o zmana çektiğim di
Erken gebelik alBenim beklemiş değildi gelişigüzel yapmıştım test qlip yapcam erken gebelikte mi çıkar peki kaset testte çıkar mı acaba
Tamam bakalım hayırlısı öyle silik çizgi görüp adet oldugum da çok olduErken gebelik al
Aaa inşallah bu sefer hamile olursunn bebeğin tutunmuştur inşallah sanaTamam bakalım hayırlısı öyle silik çizgi görüp adet oldugum da çok oldu
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAaa inşallah bu sefer hamile olursunn bebeğin tutunmuştur inşallah sana
Ovulasyon testinin son hali buDaha koyu olmalı sanırım tatlım
Aminnnİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ne zaman gebelik testi yapıcaksınOvulasyon testinin son hali bu
Şimdi softec diye bir markayla yaptım beklememis az olan idrarla çok silik çıktı yarın sabah ilk idrarla predictor yapcam tek o teste güveniyorumNe zaman gebelik testi yapıcaksın
Kasıklarımda ağrı var boyle Alt tarafinda sende de varmı bide belimde ağrı mi yanma mi anlamadım öyle bişey oluyor aradaNe zaman gebelik testi yapıcaksın
Merhaba bu ay ilk defa ovulsyon testi kullandm 9nda pik gordm her gun devam ediyorum yapmaya testi fakat bugun ilk defa ikinci t cizgisi cikmadi test bozuk olabilir miEvet hafta sonu girdi pazartesiyi bekliyorum hayırlısı olsun
Şimdi softec diye bir markayla yaptım beklememis az olan idrarla çok silik çıktı yarın sabah ilk idrarla predictor yapcam tek o teste güveniyorum
Bende de aynı kasık ağrısı ve bel ağrısı böyle sırtım falan çok ağrıyor birde gögüs uçlarım acıyorKasıklarımda ağrı var boyle Alt tarafinda sende de varmı bide belimde ağrı mi yanma mi anlamadım öyle bişey oluyor arada
Bakabilir miyim testlerineMerhaba bu ay ilk defa ovulsyon testi kullandm 9nda pik gordm her gun devam ediyorum yapmaya testi fakat bugun ilk defa ikinci t cizgisi cikmadi test bozuk olabilir mi