Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik varmı kuruma cızgısımı
- Konu Sahibi merry06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Var gorunuyor canım silikKizlar benim testede bakar mısınız ovulasyon testime gore bugun adet günüm awox marka erken gebelik testi yaptim böle çıktı dogrumu görüyorum ilk 3 dk da çıktı bu şekilde
Efekt yok
Adet gunu normalmi bu kadar silik olmasi?Var gorunuyor canım silik
Yani olabılır Yenı tutunmuştur belkı bılemeyızkı canımAdet gunu normalmi bu kadar silik olmasi?
İnşallah sonu güzel olurYani olabılır Yenı tutunmuştur belkı bılemeyızkı canım
Merhaba öncelikle tebrik ederim hamileymissiniz burda kaset testte belirginken ergen gebelikte hiç belli olmuyor çizgi sizde kaset testlerde dahami belliydi çizgiler erken gebeliğe nazaranKızlar gunaydın Yıne bu şekilde cıktı kan verıcem bugun Dua edin sılık Cıktı ıkısıde ınsaAllah testler yanıltmıyordur
Eki Görüntüle 3513796
Kaset testte silikti bellı olunca erken yaptım ondada silik cıktıMerhaba öncelikle tebrik ederim hamileymissiniz burda kaset testte belirginken ergen gebelikte hiç belli olmuyor çizgi sizde kaset testlerde dahami belliydi çizgiler erken gebeliğe nazaran
Benimde böyleydi hamile olduğumu öğrendim bi kan testi verin yada korkuyorsanız tekrar test yapınKızlar sızce gebelık varmı tessten 10 dk sonra sonuc boyle cıktı görsele ekledım
Sizce varmıı Kuruma cızgısımı #hamilelik
Sonuç nedir hamilemisinizKizlar benim testede bakar mısınız ovulasyon testime gore bugun adet günüm awox marka erken gebelik testi yaptim böle çıktı dogrumu görüyorum ilk 3 dk da çıktı bu şekilde
Efekt yok
Hayır dünde geçen hafta pazar günüde kan verdim negatif hatta dün ultrasonla baktı doktor herşeyin normal kist yok dedi enfeksiyon da yok adet söktürücü vereyim pazartesi gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum kendiliğinden sökülmesini bekliyorum.Sonuç nedir hamilemisiniz
Bencede bekle her ihtimale ilaç kullanma bende yaptım negatif idrar testi bende bekliyorumHayır dünde geçen hafta pazar günüde kan verdim negatif hatta dün ultrasonla baktı doktor herşeyin normal kist yok dedi enfeksiyon da yok adet söktürücü vereyim pazartesi gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum kendiliğinden sökülmesini bekliyorum.
Yani kendiliğinden sökülmesini bekliyorum zaten ilac istemiyorumda kac gun oldu arada adet ağrısı var o kadar ikinci kez yumutladiysan da fark etmedim bile karışık durumdayim 46 gun oldu iki kez adet oldum en basta bi 13 gun sonra 4 gun temiz kaldım tekrar 7 gun adet oldum sonrasi yok ikisinide sayarak 46. Gun bugun yumurtlamanin ustunden 26 gün geçmiş ovulasyon testini bırakmıştım tekrar yumurtladiysam bilmiyorum cok karsik durumdayim enfeksiyon kist yok hersey normal hormon fln ne yaşıyorum anlamadimBencede bekle her ihtimale ilaç kullanma bende yaptım negatif idrar testi bende bekliyorum
Sitrese girme oda etkiler canım.sende pkos falan varmı.benim açılış oldu az önce adet oluyorum zaten tedavi ye başlayacam artik aşılama için olmayacak kendiliğinden belli oldu cok sıkıldım bunaldımYani kendiliğinden sökülmesini bekliyorum zaten ilac istemiyorumda kac gun oldu arada adet ağrısı var o kadar ikinci kez yumutladiysan da fark etmedim bile karışık durumdayim 46 gun oldu iki kez adet oldum en basta bi 13 gun sonra 4 gun temiz kaldım tekrar 7 gun adet oldum sonrasi yok ikisinide sayarak 46. Gun bugun yumurtlamanin ustunden 26 gün geçmiş ovulasyon testini bırakmıştım tekrar yumurtladiysam bilmiyorum cok karsik durumdayim enfeksiyon kist yok hersey normal hormon fln ne yaşıyorum anlamadim
Yok bende pco , üzüldüm inşallah aşılaman hemen tutar hiç bir şeye heyecan yapma süreç uzun oluyor yoruluyosun ama inşallah sonu güzel olur ben bi sene daha beklemek istiyorum yaa bi embriyo dondurulmus kaldi yeniden yumurta toplayalim diyor eşim doktorumda bu ay konuşmuştuk iste oda bi dahaki geldiğinde taze transfer denicem demişti nasil olcak bilmiyorum ilk yumurta toplamada bi hafta hastanede yattım bende yumurta toplamadan korkuyorum her gun sabah 6.30 aksam 5 hastaneden çıkamıyoruz kurulu beklemekden Allah cümlemize yardim etsinSitrese girme oda etkiler canım.sende pkos falan varmı.benim açılış oldu az önce adet oluyorum zaten tedavi ye başlayacam artik aşılama için olmayacak kendiliğinden belli oldu cok sıkıldım bunaldım
Bir gebenin günlüğü diye sayfa varya ondan ovulasyon testi sipariş verdim az önce bu ayda o sekilde deneyeceğim olmazsa hastaneye öyle gidecezYok bende pco , üzüldüm inşallah aşılaman hemen tutar hiç bir şeye heyecan yapma süreç uzun oluyor yoruluyosun ama inşallah sonu güzel olur ben bi sene daha beklemek istiyorum yaa bi embriyo dondurulmus kaldi yeniden yumurta toplayalim diyor eşim doktorumda bu ay konuşmuştuk iste oda bi dahaki geldiğinde taze transfer denicem demişti nasil olcak bilmiyorum ilk yumurta toplamada bi hafta hastanede yattım bende yumurta toplamadan korkuyorum her gun sabah 6.30 aksam 5 hastaneden çıkamıyoruz kurulu beklemekden Allah cümlemize yardim etsin
Canım ya inşallah hayırlısı ile senden de benden de güzel haberler alalımYok bende pco , üzüldüm inşallah aşılaman hemen tutar hiç bir şeye heyecan yapma süreç uzun oluyor yoruluyosun ama inşallah sonu güzel olur ben bi sene daha beklemek istiyorum yaa bi embriyo dondurulmus kaldi yeniden yumurta toplayalim diyor eşim doktorumda bu ay konuşmuştuk iste oda bi dahaki geldiğinde taze transfer denicem demişti nasil olcak bilmiyorum ilk yumurta toplamada bi hafta hastanede yattım bende yumurta toplamadan korkuyorum her gun sabah 6.30 aksam 5 hastaneden çıkamıyoruz kurulu beklemekden Allah cümlemize yardim etsin