• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KURUMA ÇİZGİSİ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN (RESİMLİ)

Son bir güncelleme internetten yaptığım araştırmalar sonucunda silik gebelik testine su damlatarak kuruma çizgisi olup olmadığı anlaşılıyormus bende damlattim ve kaset testlerde kayboldu 🤷 erken gebelik testinde kaybolmadi yani şuan hamile olmadığıma emin oldum kuruma çizgisi mi diye düşünen kızkardeşlerim bu yöntemi deneyebilir 🤲 inşallah hepinizin bebisi vardır ben artık tamamen yok diye düşünüyorum. Uykusuz kalmama değmedi anlayacağınız saat sabahın dordune geliyor. Allah hepinizi rızıklandirsin. İnşallah 🤲

Son bir güncelleme internetten yaptığım araştırmalar sonucunda silik gebelik testine su damlatarak kuruma çizgisi olup olmadığı anlaşılıyormus bende damlattim ve kaset testlerde kayboldu 🤷 erken gebelik testinde kaybolmadi yani şuan hamile olmadığıma emin oldum kuruma çizgisi mi diye düşünen kızkardeşlerim bu yöntemi deneyebilir 🤲 inşallah hepinizin bebisi vardır ben artık tamamen yok diye düşünüyorum. Uykusuz kalmama değmedi anlayacağınız saat sabahın dordune geliyor. Allah hepinizi rızıklandirsin. İnşallah 🤲
Konuyu takip etmedim bilmiyorum ama üzülme canım bol bol dua et Allah bu girdiğimiz güzel aylarin yüzü suyu hürmetine kucaklarimizi doldursun.Bize hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular nasip eylesin❤️

Kusura bakma mesajların içinde kaybolmuş senin attığın resimler şimdi okurken gördüm. Çizgilerin bayağı belirgin ilk dakikalarda çıkması zaten çok iyi bir şey adetin gecikti mi ? Geciktiyse mutlaka kan ver ( yarın resmi tatil poliklinikler , sağlık ocakları kapalı acilde beta HCGye bakmıyorlar) en geç perşembe verebilirsin adetin gecmediyse bekle adet gecikmenden sonra yine ilk idrarla yap testini ha bu bukadar şey biliyorsa niye konu açıyor diyorsan içinden benim testlerim biraz geç siliklestiler farklı günlerde yaptım sürekli silik çıktılar dakikasını bilemediğim için sordum ben kızlara inşallah bebişin seninledir rabbim kucağını boş bırakmasın 🤲
Estağfurullah elbette birbirimize sorarak yardımcı olacağız kötü düşünmeyin Rabbim en kısa zamanda seninde bizimde kucağımızı doldursun inşAllah 😍

Merhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi

Eklentiler

• 20250105_220010.jpg
    20250105_220010.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 2
Back
X