Hamilemiyim acilllll

Silin cizgi var bnce hamilesiniz bnimde yumurtlama sonra pembe akinti geldi bel kasik agrisi yasadim sonra gecti adetim e 8 gun var bakalim ne cikcak insallah hamilesindnşallah öyledir 🥲sizinde vardır inşallah ya

Silin cizgi var bnce hamilesiniz bnimde yumurtlama sonra pembe akinti geldi bel kasik agrisi yasadim sonra gecti adetim e 8 gun var bakalim ne cikcak insallah hamilesindir
İnşallah öyledir 🥲sizinde vardır inşallah ya sizin zamaniniz varmış daha şimdi beklemekte zor gelir 😇

Evet zor stress yapmamaya calisiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin, gecikme varsa kan testi yapin
Yook ne gecikmesi aksine 2 gün erken bi şekilde lekenlenme oldu 😂 sabahı bekliyorum adet olcam mi diye şuana kadar çok az pembe leke geldi bakalm hayırlısı

Yook ne gecikmesi aksine 2 gün erken bi şekilde lekenlenme oldu 😂 sabahı bekliyorum adet olcam mi diye şuana kadar çok az pembe leke geldi bakalm hayırlısı

Yerlesme kanamasi adet oncesi oluyor zaten. Bir kez mi oldu? Bnim diger gebeligimde adet olcakmisim’gibi agri vrdi snra pembemsi leke gelmisti snra testim de cikmisti

Yerlesme kanamasi adet oncesi oluyor zaten. Bir kez mi oldu? Bnim diger gebeligimde adet olcakmisim’gibi agri vrdi snra pembemsi leke gelmisti snra testim de cikmisti
Yok çok az bi şekilde sadece peçeteye geliyo 4 defa tuvalete ciktysm 2sinde geldi sadece bilmiyorum kafam çok karıştı sabah olsun hayrolsun bakalm sabah belli olur Adetmi deilmi belkide çok stres yaptm erken geldi adet kanamam 😏

Yok çok az bi şekilde sadece peçeteye geliyo 4 defa tuvalete ciktysm 2sinde geldi sadece bilmiyorum kafam çok karıştı sabah olsun hayrolsun bakalm sabah belli olur Adetmi deilmi belkide çok stres yaptm erken geldi adet kanamam 😏
Anladim ama ozaman testin silik cikmazdi aynn sabah tekrar yap

Merhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm
Var gibi görünüyor inşallah hamilesinizdir :) hakkınızda hayırlısı olsun🌸

Ben de regl oldum malesef. Önümüzdeki aya inşallah
Demekki gebelik testleri gerçekten yalancı pozitif çıkarıyor benm ilk defa başıma böyle bişey geldi adetin erken olması felan da ilk defa oldu 27gunden olurum geçen ay 26nci gün oldum bu ayda 24uncu gün olmuşum gerçekten stresten oluyo herlde Allah'tan gecikmedi yoksa daha fazla kafaya takardim inşallah bi dahaki aya güzel haberler alırız 🥲

Aynen sağlık olsun bende gerçekten bu ay çok değişik şeyler yaşayınca acabami dedim ama hayırlısı 😇
beynimizi o kadar strese sokuyoruz ki , belki de belirtileri biz yaratıyoruz. Bende de oluyor her ay saçma sapan belirtiler, bakıyorum hepsi de erken hamilelik belirtileri ama hamilelik olmuyor. Bu stresle devam edersek olacak işi bozacağız🙈

beynimizi o kadar strese sokuyoruz ki , belki de belirtileri biz yaratıyoruz. Bende de oluyor her ay saçma sapan belirtiler, bakıyorum hepsi de erken hamilelik belirtileri ama hamilelik olmuyor. Bu stresle devam edersek olacak işi bozacağız🙈
Aynen öyle valla okudukça sürekli aa bende de var diyorum 😂😂

X