• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmı kuruma cızgısımı

Kızlar sızce gebelık varmı tessten 10 dk sonra sonuc boyle cıktı görsele ekledım
Sizce varmıı Kuruma cızgısımı #hamilelik
Merhana.benim.testimede bakarmısınız acaba

Eklentiler

• IMG-20241218-WA0039.jpeg
    IMG-20241218-WA0039.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 23
Benımde 4-5 gun vardı daha Cımmıştı Cok sılık sekılde yani Senınkı bellı yıne Ustune kalma olabılır
Ben 6 ay once beyin anjusu oldum ve bugun doktoruma gebelik supem var dedim kan sulandirici ilac kullandigim icin kesinlikle gebe kalmani istemiyorum dedi.Suan cok kotu durumdayim ya hamileysem nolucak yikilmis bi vaziyetteyim

Ben 6 ay once beyin anjusu oldum ve bugun doktoruma gebelik supem var dedim kan sulandirici ilac kullandigim icin kesinlikle gebe kalmani istemiyorum dedi.Suan cok kotu durumdayim ya hamileysem nolucak yikilmis bi vaziyetteyim
Bı kan tahlılı yaptırsaydın canım Icın Rahatlardı

Simdiden onu vermeye korkuyom ya varsa diye.Olsun diye istiyodum ama simdi bu durum olunca kotu oldu yaa.rabbim yardim etsin

Ya teşekkür ederim cidden. Ben de ben görüyorum sanıyorum. Bu arada az önce duşta göğüs ucuma su değince bağrttı resmen. Ve normalde küçüktür meme ucum ama baya şişmiş ilk defa böyle görüyorum
Bendede suan hamılelık varda o kadarda hassas degılım. Şiş ama

Back
X