- 12 Haziran 2024
- 234
- 141
- 18
- Konu Sahibi bir umut anne
Beyzacim imkanın varsa kan ver bence bugünAynı bana olan gibi. Hayırlı olsun inşallah. Kan vermeye ne zaman gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyzacim imkanın varsa kan ver bence bugünAynı bana olan gibi. Hayırlı olsun inşallah. Kan vermeye ne zaman gidiyorsun
Yumurtlama gününü degerlendirdiysen neden olmasınKızzz ilk ay da tutabilir mi bebiş ondan önce 1 sene korunduk
Bugün akşam acile gitsem kan alırlar dimi birazcık hasta rolü yaparım eheheh ama belim ağrıyorBeyzacim imkanın varsa kan ver bence bugün
0 dan cumaya kadar kaça çıktı betanBen geçen sali testlere güvenip test yaptırdım 0 çıktı sonra attım sonraki gün yine silik çıktı buraya sordum sağolsun arkadaş kandan bol ne var git kan verdi dedi tekrar cuma tekrar kan verdim pozitif oldu ama bu salidan cumaya kadar çok inandım olduğuna 0 değeri görmeme rağmen.
Bugün akşam acile gitsem kan alırlar dimi birazcık hasta rolü yaparım eheheh ama belim ağrıy
33.4 çıktı0 dan cumaya kadar kaça çıktı betan
Neden yapmasınlar yaparlar adet gecikmesi de var deBugün akşam acile gitsem kan alırlar dimi birazcık hasta rolü yaparım eheheh ama belim ağrıyor
Testi yaptın mı aşkTesti yaptın mı
Yaptım ama koyulaşma olmadı çıplak gözle zor görüyorum bilmiyorum kan verip bu işkenceden kurtulmak lazımTesti yaptın mı aşk
Bendeeee öyle yaaa yarın tatil yarından sonra gidelimmmm benceeeeYaptım ama koyulaşma olmadı çıplak gözle zor görüyorum bilmiyorum kan verip bu işkenceden kurtulmak lazım
Acile giderim yarın Betaya bakıyorlar zatenBendeeee öyle yaaa yarın tatil yarından sonra gidelimmmm benceeee
Ne diyeceğiz acile kızzzzA
Acile giderim yarın Betaya bakıyorlar zaten
İnşallah ikimizde hamilelik haberimizi alırızsence bende var mıYaptım ama koyulaşma olmadı çıplak gözle zor görüyorum bilmiyorum kan verip bu işkenceden kurtulmak lazım
Ben her verişinde doğruyu söylüyorum ahshhs gebelik şüphem var bakabilir miyim diyorum hemen veriyor doktorlarNe diyeceğiz acile kızzzz
Hislerimde yanilmam çok ufak bir kan değeriyle öğreneceksin diye düşünüyorum ama kendime gelince his mis yok...İnşallah ikimizde hamilelik haberimizi alırızsence bende var mı
Bende öyle diyeyim kızzz akşam kocişimle mi gitsemBen her verişinde doğruyu söylüyorum ahshhs gebelik şüphem var bakabilir miyim diyorum hemen veriyor doktorlar
Ayy git git bizede haber verrBende öyle diyeyim kızzz akşam kocişimle mi gitsem
İnşallah Allah’ın izniyle ikimizde hamişizdir yok yarın sabah gideyim kocama da sürpriz yaparım varsaaaaHislerimde yanilmam çok ufak bir kan değeriyle öğreneceksin diye düşünüyorum ama kendime gelince his mis yok...
İnşallah kuzum bende Sabah erkenden gideceğim ya testler doğru söylüyordur ya da yalan ikisinden biri .İnşallah Allah’ın izniyle ikimizde hamişizdir yok yarın sabah gideyim kocama da sürpriz yaparım varsaaaa
İnşallah kızzzz sabah tuvaletimi tutamam ben hastaneye kadar ahahahdjskdj 2. idrar da veririmİnşallah kuzum bende Sabah erkenden gideceğim ya testler doğru söylüyordur ya da yalan ikisinden biri .