Bence pozitif ama en doğru sonucu kan testi verir. Zaten başarısız Bi gebelik yaşamışsınız hemen doktora gidin ki önlemler alınsın. Herşey gönlünce olsun :)Kızlar merhaba öncesinde yine konu açmıştım .
7 yaşında bir oğlum var temmuz ayında ise 3,5 aylık bebeğimi suyum gelmesi sonucu kaybettim .
Geçen gün yaptığım erken gebelik testi 5 dakka içinde pozitif çıktı silik bir çizgi ama pembeydi şimdi attığımda normal kaset test bir bakabilir misiniz .Adetim 3 gün geçti hafif ağrılarım var karnımda .
Korkularımda var bir yandanda sevinç var içinde .Eki Görüntüle 3505071
İnanın doktora gitmekten bile korkuyorumBence pozitif ama en doğru sonucu kan testi verir. Zaten başarısız Bi gebelik yaşamışsınız hemen doktora gidin ki önlemler alınsın. Herşey gönlünce olsun :)
hamilesiniki günde bir kan verip beta takip et sağlıklı olması konusunda baya ipucu veriyor tebrik ederim
İnşallah canım çok teşekkür ederimAllahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Asıl doktora gidip kontrollerinizi yaptırın zaten betanıza baktırmanız lazımİnanın doktora gitmekten bile korkuyorum
Bişey olacak diye Rabbime sığnıyorum gidicem en kısa zamanda inşallah güzel olur herşey
Yarın gidicem bakalım hayırlısıAsıl doktora gidip kontrollerinizi yaptırın zaten betanıza baktırmanız lazım
Ama kadın doğuma mı gitsem direkt kontroleAsıl doktora gidip kontrollerinizi yaptırın zaten betanıza baktırmanız lazım
Evet kadın doğuma git o zaten ister senden betaAma kadın doğuma mı gitsem direkt kontrole
Sağlık ocağında beta ölçüyorlar iki gün arayla ölçtür dediğim gibi önemli olan artışın iki katı civarı olması. Hep aynı yerde ölçtürürsen daha iyi sonuç alırsın kafan karışmazKan testi mi versem yoksa direkt kadın doğuma mı gitsem sizce
Öyle yapayım canım sağolSağlık ocağında beta ölçüyorlar iki gün arayla ölçtür dediğim gibi önemli olan artışın iki katı civarı olması. Hep aynı yerde ölçtürürsen daha iyi sonuç alırsın kafan karışmaz
Kadın doğum için erken beta 2000-3000 olduğunda kese karından görünür şuan gitmenize gerek yok