Gebelik var mı sizce heyecan ,panik

Dilasare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
975
-83
Kızlar merhaba öncesinde yine konu açmıştım .
7 yaşında bir oğlum var temmuz ayında ise 3,5 aylık bebeğimi suyum gelmesi sonucu kaybettim .
Geçen gün yaptığım erken gebelik testi 5 dakka içinde pozitif çıktı silik bir çizgi ama pembeydi şimdi attığımda normal kaset test bir bakabilir misiniz .Adetim 3 gün geçti hafif ağrılarım var karnımda .
Korkularımda var bir yandanda sevinç var içinde .

Bence pozitif ama en doğru sonucu kan testi verir. Zaten başarısız Bi gebelik yaşamışsınız hemen doktora gidin ki önlemler alınsın. Herşey gönlünce olsun :)

Bence pozitif ama en doğru sonucu kan testi verir. Zaten başarısız Bi gebelik yaşamışsınız hemen doktora gidin ki önlemler alınsın. Herşey gönlünce olsun :)
İnanın doktora gitmekten bile korkuyorum
Bişey olacak diye Rabbime sığnıyorum gidicem en kısa zamanda inşallah güzel olur herşey

hamilesin iki günde bir kan verip beta takip et sağlıklı olması konusunda baya ipucu veriyor tebrik ederim

Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.

İnanın doktora gitmekten bile korkuyorum
Bişey olacak diye Rabbime sığnıyorum gidicem en kısa zamanda inşallah güzel olur herşey
Asıl doktora gidip kontrollerinizi yaptırın zaten betanıza baktırmanız lazım

Kan testi mi versem yoksa direkt kadın doğuma mı gitsem sizce
Sağlık ocağında beta ölçüyorlar iki gün arayla ölçtür dediğim gibi önemli olan artışın iki katı civarı olması. Hep aynı yerde ölçtürürsen daha iyi sonuç alırsın kafan karışmaz
Kadın doğum için erken beta 2000-3000 olduğunda kese karından görünür şuan gitmenize gerek yok

Öyle yapayım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…