D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.136 -48 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Dilasare #21 nimetderya .!.: Ay bence de pozitif benimde böyle çıkmıştı ilk yaptığım ertisi gün özellikle erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaptım net çizgi çıktı o şekil kan vermeye gitmiştim Genişletmek için tıkla... Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah
nimetderya .!.: Ay bence de pozitif benimde böyle çıkmıştı ilk yaptığım ertisi gün özellikle erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaptım net çizgi çıktı o şekil kan vermeye gitmiştim Genişletmek için tıkla... Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.136 -48 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Dilasare #22 elsa4135 .!.: Test markası nedir? Genişletmek için tıkla... Ben hamileyim 7+6 günlük Bu kaset test birde en iyi erken gebelik almıştım dr ile başlıyordu
elsa4135 .!.: Test markası nedir? Genişletmek için tıkla... Ben hamileyim 7+6 günlük Bu kaset test birde en iyi erken gebelik almıştım dr ile başlıyordu
nimetderya Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 20 9 19 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Dilasare #23 Dilasare .!.: Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah Genişletmek için tıkla... Dilasare .!.: Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah Genişletmek için tıkla... Yaa çok mutlu oldum şu an rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza verir inşallah
Dilasare .!.: Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah Genişletmek için tıkla... Dilasare .!.: Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah Genişletmek için tıkla... Yaa çok mutlu oldum şu an rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza verir inşallah
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.136 -48 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Dilasare #24 nimetderya .!.: Yaa çok mutlu oldum şu an rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza verir inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim sizede nasip etsin
nimetderya .!.: Yaa çok mutlu oldum şu an rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza verir inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim sizede nasip etsin
nimetderya Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 20 9 19 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Dilasare #25 Dilasare .!.: İnşallah rabbim sizede nasip etsin sa Genişletmek için tıkla... Şu anda sana cevap verirken kucağımda emerken uyuya kalan bir bebeğim var benim daha 7 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dilasare .!.: İnşallah rabbim sizede nasip etsin sa Genişletmek için tıkla... Şu anda sana cevap verirken kucağımda emerken uyuya kalan bir bebeğim var benim daha 7 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.136 -48 15 Aralık 2024 Konu Sahibi Dilasare #26 nimetderya .!.: Şu anda sana cevap verirken kucağımda emerken uyuya kalan bir bebeğim var benim daha 7 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Maşallah ne kadar güzel inşallah bende ,aynı duyguları yaşarım
nimetderya .!.: Şu anda sana cevap verirken kucağımda emerken uyuya kalan bir bebeğim var benim daha 7 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Maşallah ne kadar güzel inşallah bende ,aynı duyguları yaşarım
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 579 143 25 Perşembe 18:08 Konu Sahibi Dilasare #27 Dilasare .!.: Eki Görüntüle 3505447 Arkadaşlar günaydın buda bugün ki test Genişletmek için tıkla... Testin markası albi mi
Dilasare .!.: Eki Görüntüle 3505447 Arkadaşlar günaydın buda bugün ki test Genişletmek için tıkla... Testin markası albi mi
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.136 -48 Perşembe 19:35 Konu Sahibi Dilasare #28 parlablbn .!.: Testin markası albi mi Genişletmek için tıkla... Dr ile başlıyordu
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 579 143 25 Perşembe 20:20 Konu Sahibi Dilasare #29 Dilasare .!.: Dr ile başlıyordu Genişletmek için tıkla... Anladım canım hayırlı olsun
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.136 -48 Perşembe 21:14 Konu Sahibi Dilasare #30 parlablbn .!.: Anladım canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sağol canım darısı sana inşallah
parlablbn .!.: Anladım canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Sağol canım darısı sana inşallah
E edrmt Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ekim 2024 11 3 32 Dün 23:59 Konu Sahibi Dilasare #31 Kızlar birde benim testime bakın ya iki kere üst üste kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum Eklentiler IMG_7210.jpeg 46,5 KB · Görüntüleme: 1 IMG_7208.jpeg 41,2 KB · Görüntüleme: 1