• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim silikleşiyor mu ? Acil yardım kızlar

Test yapmışmıydınız siz
ooivyhdd.webp
Evet böyle çıktı bi tane daha yaptım gece ard arada böyle çıktı sabahyaptım cok anlayamadım adeti bekliyorum cumartesi sizinki daha belirgin ama benim yumurtlama çatlamdan sadece 11 gün geçti odöngüm kısa o yüzden bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama elde değil

Eki Görüntüle 3558505 Evet böyle çıktı bi tane daha yaptım gece ard arada böyle çıktı sabahyaptım cok anlayamadım adeti bekliyorum cumartesi sizinki daha belirgin ama benim yumurtlama çatlamdan sadece 11 gün geçti odöngüm kısa o yüzden bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama elde değil
tabiki 1 bile çok fark ediyor bende 12. gün dün ve 13. gün bugün yaptım inşallah pozitif oluruz. bende çok sitres olmaya başladım

tabiki 1 bile çok fark ediyor bende 12. gün dün ve 13. gün bugün yaptım inşallah pozitif oluruz. bende çok sitres olmaya başladım
İkimizde aynı günler bende stres oluyorum yapmamalıyız aslında gece ben tekrar yapacağım test tekrar yazarız zaten :KK200:

hayırlısı olsun hakkımızda geceleri artıyor benimde belirtiler. Aslında senin testlerin daha koyu kan versen çıkabilir
vermemek için zor tutuyorum da en iyisi sağlık ocağına vereyim hemen yan tarafımızda zaten. yarın öğrenirim artık

özelden ver istersen cok cuzi bir ücrete yapıyorlar hemen çıkıyor beklemezsin, ben koyulaşana kadar vermeyi düşünmüyorum bakalım

özelden ver istersen cok cuzi bir ücrete yapıyorlar hemen çıkıyor beklemezsin, ben koyulaşana kadar vermeyi düşünmüyorum bakalım
özel hastane şuan ters bir yerde çalışıyorum git gel zamanım yok özelde yarın akşam vericm tekrardan cumartesi sabahta olabilir kanamanın durumuna göre artık. inşallah tutunur bu ay :( geçen aydan beri folik asitte kullanıyorum

özel hastane şuan ters bir yerde çalışıyorum git gel zamanım yok özelde yarın akşam vericm tekrardan cumartesi sabahta olabilir kanamanın durumuna göre artık. inşallah tutunur bu ay :( geçen aydan beri folik asitte kullanıyorum
İnşallah bende cok istiyorum bende çalışıyorum gün içi belki bi test daha yaparım yanımda getirdim

eğer niyetliyseniz iftara yakın derim ben dün öyle yaptım daha koyu çıkmıştı
benimde akşam 9 a doğru kasık ağrılarımdan şüphelenip yaptığımda cok silik çıktı geç döllenme de olabilir bir cok arkadaşım testte göremeyip kanda görmüş bekleyelim

bence seninki pozitif cok daha koyu bende gün gün bekliyorum inşallah oluruzzzzzzzz :KK200: :anneadayı:
inşallah canımda ona bakmıyor işte önemli olan sağlıklı olması ben geçen ayda pozitifdim ama kşmyasal oldu bişey anlamadım. inşallah bu ay öyle olmaz sanada dua ediyorum. ne zaman test yapmayı planlıyorsun

inşallah canımda ona bakmıyor işte önemli olan sağlıklı olması ben geçen ayda pozitifdim ama kşmyasal oldu bişey anlamadım. inşallah bu ay öyle olmaz sanada dua ediyorum. ne zaman test yapmayı planlıyorsun
inşallah öyle bir şey olmaz ben açıkcası ilk defa ovalüasyonla takip ettim ilk defa düzgün nizami denedik iki kere olmadıysa da devam bugun akşam yaparım muhtemelen sende öyle yap istersen

inşallah öyle bir şey olmaz ben açıkcası ilk defa ovalüasyonla takip ettim ilk defa düzgün nizami denedik iki kere olmadıysa da devam bugun akşam yaparım muhtemelen sende öyle yap istersen
olur burdan haber ver sende lütfen bende yazacağım

Back
X