Test yapmışmıydınız siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmışmıydınız siz
tabiki 1 bile çok fark ediyor bende 12. gün dün ve 13. gün bugün yaptım inşallah pozitif oluruz. bende çok sitres olmaya başladımEki Görüntüle 3558505 Evet böyle çıktı bi tane daha yaptım gece ard arada böyle çıktı sabahyaptım cok anlayamadım adeti bekliyorum cumartesi sizinki daha belirgin ama benim yumurtlama çatlamdan sadece 11 gün geçti odöngüm kısa o yüzden bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum ama elde değil
İkimizde aynı günler bende stres oluyorum yapmamalıyız aslında gece ben tekrar yapacağım test tekrar yazarız zatentabiki 1 bile çok fark ediyor bende 12. gün dün ve 13. gün bugün yaptım inşallah pozitif oluruz. bende çok sitres olmaya başladım
bende iftara yakın tekrar etmeyi düşünüyorum. bide sıfır akıntı neden böyle anlamıyorumİkimizde aynı günler bende stres oluyorum yapmamalıyız aslında gece ben tekrar yapacağım test tekrar yazarız zaten![]()
bende de akıntı yok hiç kasık batması ve baş ağrısı var bugun sadece o da uykusuz kaldım belki ondandırbende iftara yakın tekrar etmeyi düşünüyorum. bide sıfır akıntı neden böyle anlamıyorum
beni gögüs hassasiyetinin hafiflemiiş olması korkutuyor geçen ay haffleyince regl başlamıştıbende de akıntı yok hiç kasık batması ve baş ağrısı var bugun sadece o da uykusuz kaldım belki ondandır
hayırlısı olsun hakkımızda geceleri artıyor benimde belirtiler. Aslında senin testlerin daha koyu kan versen çıkabilirbeni gögüs hassasiyetinin hafiflemiiş olması korkutuyor geçen ay haffleyince regl başlamıştı![]()
vermemek için zor tutuyorum da en iyisi sağlık ocağına vereyim hemen yan tarafımızda zaten. yarın öğrenirim artıkhayırlısı olsun hakkımızda geceleri artıyor benimde belirtiler. Aslında senin testlerin daha koyu kan versen çıkabilir
özel hastane şuan ters bir yerde çalışıyorum git gel zamanım yok özelde yarın akşam vericm tekrardan cumartesi sabahta olabilir kanamanın durumuna göre artık. inşallah tutunur bu ayözelden ver istersen cok cuzi bir ücrete yapıyorlar hemen çıkıyor beklemezsin, ben koyulaşana kadar vermeyi düşünmüyorum bakalım
İnşallah bende cok istiyorum bende çalışıyorum gün içi belki bi test daha yaparım yanımda getirdimözel hastane şuan ters bir yerde çalışıyorum git gel zamanım yok özelde yarın akşam vericm tekrardan cumartesi sabahta olabilir kanamanın durumuna göre artık. inşallah tutunur bu aygeçen aydan beri folik asitte kullanıyorum
eğer niyetliyseniz iftara yakın derim ben dün öyle yaptım daha koyu çıkmıştıİnşallah bende cok istiyorum bende çalışıyorum gün içi belki bi test daha yaparım yanımda getirdim
benimde akşam 9 a doğru kasık ağrılarımdan şüphelenip yaptığımda cok silik çıktı geç döllenme de olabilir bir cok arkadaşım testte göremeyip kanda görmüş bekleyelimeğer niyetliyseniz iftara yakın derim ben dün öyle yaptım daha koyu çıkmıştı
aynen inşallah pozitif oluruzbenimde akşam 9 a doğru kasık ağrılarımdan şüphelenip yaptığımda cok silik çıktı geç döllenme de olabilir bir cok arkadaşım testte göremeyip kanda görmüş bekleyelim
bence seninki pozitif cok daha koyu bende gün gün bekliyorum inşallah oluruzzzzzzzzaynen inşallah pozitif oluruz![]()
inşallah canımda ona bakmıyor işte önemli olan sağlıklı olması ben geçen ayda pozitifdim ama kşmyasal oldu bişey anlamadım. inşallah bu ay öyle olmaz sanada dua ediyorum. ne zaman test yapmayı planlıyorsunbence seninki pozitif cok daha koyu bende gün gün bekliyorum inşallah oluruzzzzzzzz![]()
![]()
inşallah öyle bir şey olmaz ben açıkcası ilk defa ovalüasyonla takip ettim ilk defa düzgün nizami denedik iki kere olmadıysa da devam bugun akşam yaparım muhtemelen sende öyle yap isterseninşallah canımda ona bakmıyor işte önemli olan sağlıklı olması ben geçen ayda pozitifdim ama kşmyasal oldu bişey anlamadım. inşallah bu ay öyle olmaz sanada dua ediyorum. ne zaman test yapmayı planlıyorsun
olur burdan haber ver sende lütfen bende yazacağıminşallah öyle bir şey olmaz ben açıkcası ilk defa ovalüasyonla takip ettim ilk defa düzgün nizami denedik iki kere olmadıysa da devam bugun akşam yaparım muhtemelen sende öyle yap istersen
Tabiki merak etmeolur burdan haber ver sende lütfen bende yazacağım
kesinlikle bu arada senin kaçıncı ay denemen canımTabiki merak etmeyani burda kendin gibi birisine rastlamak konuşmak iyi geliyor