Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallahAy bence de pozitif benimde böyle çıkmıştı ilk yaptığım ertisi gün özellikle erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaptım net çizgi çıktı o şekil kan vermeye gitmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallahAy bence de pozitif benimde böyle çıkmıştı ilk yaptığım ertisi gün özellikle erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaptım net çizgi çıktı o şekil kan vermeye gitmiştim
Ben hamileyim 7+6 günlükTest markası nedir?
Hamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah
Yaa çok mutlu oldum şu an rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza verir inşallahHamileyim 7+6 günlük sağlıkla gelir inşallah
İnşallah rabbim sizede nasip etsinYaa çok mutlu oldum şu an rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağınıza verir inşallah
Şu anda sana cevap verirken kucağımda emerken uyuya kalan bir bebeğim var benim daha 7 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah rabbim sizede nasip etsin sa
Maşallah ne kadar güzel inşallah bende ,aynı duyguları yaşarımŞu anda sana cevap verirken kucağımda emerken uyuya kalan bir bebeğim var benim daha 7 aylık Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Testin markası albi miEki Görüntüle 3505447
Arkadaşlar günaydın buda bugün ki test
Dr ile başlıyorduTestin markası albi mi
Anladım canım hayırlı olsunDr ile başlıyordu
Sağol canım darısı sana inşallahAnladım canım hayırlı olsun
Benimde böyleydi 8+4 şuanKızlar birde benim testime bakın ya iki kere üst üste kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum
Öğrendiğinizde kaç haftalıktı bu akşam bir test daha yapacagım iki gündür midem bulanıyor psikolojikte olabilirBenimde böyleydi 8+4 şuan
Çok erken öğrendimÖğrendiğinizde kaç haftalıktı bu akşam bir test daha yapacagım iki gündür midem bulanıyor psikolojikte olabilir
İnşallah herşey güzel olur Allahın izniyleYarın doktora gideceğim inşallah benımde sağlıkla yükselir iki kimyasaldan sonra kokuyor insan
HamilesinizKızlar merhaba öncesinde yine konu açmıştım .
7 yaşında bir oğlum var temmuz ayında ise 3,5 aylık bebeğimi suyum gelmesi sonucu kaybettim .
Geçen gün yaptığım erken gebelik testi 5 dakka içinde pozitif çıktı silik bir çizgi ama pembeydi şimdi attığımda normal kaset test bir bakabilir misiniz .Adetim 3 gün geçti hafif ağrılarım var karnımda .
Korkularımda var bir yandanda sevinç var içinde .Eki Görüntüle 3505071
İnşallah sonucunuz çıktı mıSabah kan verdim bakalım inşallah güzel haberler alırım güzel devam eder