GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

evet ben 6 gun önce öğrendim erkendi sonra hemen kan verdim beta 78 çıktı daha sonra 2 ye katladı cok sukur suan keseyi falan gördük Rabbim size de sağlıkla hayırla nasip etsin yarın sonucu bana da yazin olur mu

Maşallah hayırlı olsun tabiki inşallah yazarım. Peki sizin belirtileriniz nasıl olmuştu. Nasıl fark ettiniz acaba

Maşallah hayırlı olsun tabiki inşallah yazarım. Peki sizin belirtileriniz nasıl olmuştu. Nasıl fark ettiniz acaba
Benim 6+1 de bugün ve göğüs hassasiyeti disinda hiçbir belirtim yok masallah diyelim biz ilk defa korunmasız iliski yaşamıştık 11 aylık evliyim ilk defa olunca bi test yapayım demistim o şekilde öğrendim belirti hic yoktu sizde var mi belirtiler

Kızlar yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_20220904_175216.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 39
Benim de gögüsler çok ağrıyor şiş halde. Ve sabahları aç uyanınca hafif bulantı oluyor. Kan vermeden eşime söylemesem diye düşünüyorum kararsızım

Benim de gögüsler çok ağrıyor şiş halde. Ve sabahları aç uyanınca hafif bulantı oluyor. Kan vermeden eşime söylemesem diye düşünüyorum kararsızım
evet biraz daha garanti olduğu icin bende kan verince söylemiştim bence sizin beta bile yüksek çıkar 5 gün geçmiş ya insallah guzel haberlerinizi bekliyorum

Bu arada senin yaptığın diğer miratech erken gebelik testi sanırım test yanlışmı falan diye yazmışsın ilk sayfalarda. Bende cuma günü ilk o testi yaptım. Seninki kadar çok silik çıktı. Ctesi başka yaptım biraz daha belirgindi. Bugünde böyle çıktı. Az önce pahalı olan bi erken gebelik testi vardı 6 gün önce sonuç verenler onuda yapıcam emin olmak için inşallah testler doğrudur. Senin resimleri testleri görünce ümitlendim açıkcası. Hayırlısıyla bende pozitifi görürüm inşallah.

evet biraz daha garanti olduğu icin bende kan verince söylemiştim bence sizin beta bile yüksek çıkar 5 gün geçmiş ya insallah guzel haberlerinizi bekliyorum
Ay inşallah canım pozitifi görürsem güzel bi yıldönümü olur eşime. Bugün evlilik yıldönümümüz

bana hep yanlış dediler o teste ama bende 2 farklı denedim baktım diğerinde de silikte olsa var o zaman bende inanmaya başladım ama sizin geçmiş ve çift cikmis çizgilerde gözle net gözüküyor insallah bebişiniz var bence bide kaset test yanıltmıyor diyorlar

Aynen bende mutlaka kaset alırım. Ve 3 ü de farklı marka kaset testleride farklı marka aldım emin olmak için. Ayy inşallah canım dua et

ya merhaba 6+1 deyiz suan 5+2 de keseyi gördük ins carsamba günü kalp atışı icin çağırdı doktorum dua edin
Yaaa çok güzel çok sevindim Rabbim sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ya biz yumurtlamadan önce 1gun ara verip değerlendirdik hep şimdi üst üste 4 gün değerlendirmiş olmuş olacağız yumurtlamadan dolayı sperm kalitesini vs etkiler mi bu
Yok hayır her gün veya 2 günde bir birlikte olun hiç bişe olmaz. Tabi ama eşinde sperm problemi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…