GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

Bu arada benim akıntım çok ya sizde de varmı acaba doktorada söylicem ama sizde yaşadınızmı sormak istedim. Son adetlerimizde yakın hadi hayırlısıyla inşallah
biz dün kalp atışını duyduk darısı size olsun insallah sanırım en heyecanlı kısmı oydu evet az az oluyor akıntı sormuştum normal demisti muhtemelen size de öyle der doktorunuz

biz dün kalp atışını duyduk darısı size olsun insallah sanırım en heyecanlı kısmı oydu evet az az oluyor akıntı sormuştum normal demisti muhtemelen size de öyle der doktorunuz
Ay maşallah darısı bize inşallah. Bizim öncelikle keseyi görmemiz gerek hemen görmeyiz galiba. Beta düşük diye. Sizin beta kaçtı keseyi gördüğünüzde

Ay maşallah darısı bize inşallah. Bizim öncelikle keseyi görmemiz gerek hemen görmeyiz galiba. Beta düşük diye. Sizin beta kaçtı keseyi gördüğünüzde
biz beta 3000 e yakındı sanıyorum 5.hafta 1 günlüktü gördüğümüzde kalp atışını da 6+2 de hic beklemiyorduk ama duyduk cok sukur hep erken diyorlardı cok değişiyor ya inanın bu kişiden kişiye

Tebrik ederim saglikla kucagina al insallah bebegini, karın yağlarıyla da alakalı zayıf olunca duyuluyor. Bazen vajinal bakiyor doktor net duyulsun diye ama biz 6+1 de karın ultrasonuyla duymustuk

Tebrik ederim saglikla kucagina al insallah bebegini, karın yağlarıyla da alakalı zayıf olunca duyuluyor. Bazen vajinal bakiyor doktor net duyulsun diye ama biz 6+1 de karın ultrasonuyla duymustuk
masallah ne güzel bana da hep duyulmaz demişlerdi bakın iki gün önce sizinle denk gelip yazışsak rahatlarmışım

merhaba beta yükselişi normal mi tekrar yaptırdınız değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…