GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

LUTFEN BANA DA BAKAR MİSİNİZ REGLİME 4 GUN VAR 30 SANİYE İCİNDE SONUÇ İKİ CİZGİ ÇIKTI BELİRTİLERİM VAR SİZCE POZİTİF Mİ

verdiniz mi kan tahlili veya test yaptınız mi baska :)
Evet test yaptım hanımlar bu sabah yine pozitif çıktı ama benim sabah lekem geldi kendimi silince pembe kırmızı falan değil bildiğiniz kahverengi reglime az bir süre kala geldi acaba nedir bu kafamı karıştırdı

merhaba ayın 21 ı aksam 451 çıkmıştı bugun öğlen 12 de 1254 çıktı az mi ilerliyor acaba

Eklentiler

• 83F25538-02A7-43B1-9472-19B69ADAC4A6.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 27
merhaba ayın 21 ı aksam 451 çıkmıştı bugun öğlen 12 de 1254 çıktı az mi ilerliyor acaba Eki Görüntüle 3118525
Gayet iyi betadaki net artışı görmek için
Sürekli aynı yerde ve aynı saatte vermeniz gerekiyor 21 inde 400lerdeymiş 23 ünde 2 katı desen 800 olması gerekiyor hadi 1 günde sen geç yaptırdın 1200 küsür çıkmış bence gayet iyi aynı yerde ve aynı saatte vermeye dikkat et

Günaydınnnn
Beklenen regli tarihime 6 gün vaaar biliyorum erken davrandım ama sizler de görebildiniz mi…Çıkan sonuç ilk 1 dakika içinde çıktı Eki Görüntüle 3114755
Bende senin gibi yaptım 7 8 gün vardj hatta yaptığımda böyle çıktı hâlâ ara ara yapıyorum hemen belirmyor ama var hatta paylaştım prodoctoru çok kötülemişler diye çok korkyodum senin paylaşımın bana bi umut oldu ya

ya öncelikle insallah kalbinizden geçen olur erken öğrenmek cok sancılı oluyor maalesef ama iyi düşünelim bide baska marka test yaptınız mi hic

ya öncelikle insallah kalbinizden geçen olur erken öğrenmek cok sancılı oluyor maalesef ama iyi düşünelim bide baska marka test yaptınız mi hic
Kaset test yaptım ilk çıkmadı canım sıkıldı bıraktım bi kaç saat sonra baktığımda ondada gördüm 4 5 testte çift çizgi var 1 test bozuktu birindede göremedim bekliyorum beklemek çok zor korkuyorum

En alttakide kaset test onuda açtım normalde testleri açmam ama net görmek için böyle baktım

Eklentiler

• IMG_20220904_204937.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20220904_204616.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba benim de 5 günlük gecikmem var. Az önce 2 tane kaset test 1 tanede comfort erken test aldım aynı anda yaptım hepsini. Böyle sonuç çıktı bi bakar mısınız geçen ay çok negatif görünce hemen heveslenmeye korkuyorum

Eklentiler

• B394F84D-B747-479E-989A-39796443B3C4.jpeg
    161,7 KB · Görüntüleme: 53
  • B4871283-D8BC-4A6E-9D5B-09FE66D8D714.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 49
yaaa öncelikle masalllah diyeyim gayet net çizgiler birde 5 gun geçmiş cok sabretmişsiniz bence hemen kan tahlili verin en garanti yöntem o zaten açlık tokluk önemli değil herhangi bi saat verebilirsiniz gün içinde

Yarın acilden kan vermeyi düşünüyorum inşallah. Siz kan verdiniz mi acaba sonucun nasıl çıktı. Geçen ay çok test yaptım negatif görmekten korkuyorum sanırım kan da ama hayırlısı tabiki raabbim isteyen herkese saplıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…