• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

Bu arada benim akıntım çok ya sizde de varmı acaba doktorada söylicem ama sizde yaşadınızmı sormak istedim. Son adetlerimizde yakın hadi hayırlısıyla inşallah 🙈
biz dün kalp atışını duyduk darısı size olsun insallah sanırım en heyecanlı kısmı oydu 🥹 evet az az oluyor akıntı sormuştum normal demisti muhtemelen size de öyle der doktorunuz 🌸

biz dün kalp atışını duyduk darısı size olsun insallah sanırım en heyecanlı kısmı oydu 🥹 evet az az oluyor akıntı sormuştum normal demisti muhtemelen size de öyle der doktorunuz 🌸
Ay maşallah darısı bize inşallah. Bizim öncelikle keseyi görmemiz gerek hemen görmeyiz galiba. Beta düşük diye. Sizin beta kaçtı keseyi gördüğünüzde

Ay maşallah darısı bize inşallah. Bizim öncelikle keseyi görmemiz gerek hemen görmeyiz galiba. Beta düşük diye. Sizin beta kaçtı keseyi gördüğünüzde
biz beta 3000 e yakındı sanıyorum 5.hafta 1 günlüktü gördüğümüzde kalp atışını da 6+2 de hic beklemiyorduk ama duyduk cok sukur hep erken diyorlardı cok değişiyor ya inanın bu kişiden kişiye 🌸🌸

biz beta 3000 e yakındı sanıyorum 5.hafta 1 günlüktü gördüğümüzde kalp atışını da 6+2 de hic beklemiyorduk ama duyduk cok sukur hep erken diyorlardı cok değişiyor ya inanın bu kişiden kişiye 🌸🌸
Tebrik ederim saglikla kucagina al insallah bebegini, karın yağlarıyla da alakalı zayıf olunca duyuluyor. Bazen vajinal bakiyor doktor net duyulsun diye ama biz 6+1 de karın ultrasonuyla duymustuk 🙏🌸

Tebrik ederim saglikla kucagina al insallah bebegini, karın yağlarıyla da alakalı zayıf olunca duyuluyor. Bazen vajinal bakiyor doktor net duyulsun diye ama biz 6+1 de karın ultrasonuyla duymustuk 🙏🌸
masallah ne güzel 🧿 bana da hep duyulmaz demişlerdi bakın iki gün önce sizinle denk gelip yazışsak rahatlarmışım 🌸

İnşallah ya ben dün akşam 7 gibi kan verdim acilden öğrendim. Bugün birazdan da doktora gidicem. Büyük ihtimalle o da kan alıcak bakacak sonuca inşallah yükselmiştir birazda olsa. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. İdrar testleri yanıltmadı. Ben inanmıyordum. Çünkü çok yalancı pozitifi görmüştüm idrar testinde. Bugünleride görmek kısmet oldu çok şükür 🙏
merhaba beta yükselişi normal mi 🌸tekrar yaptırdınız değil mi

Back