biz gün aşırı iliski yaşadık bi gün durup bi gün olması şeklinde sanırım en garanti yöntem buYa biz yumurtlamadan önce 1gun ara verip değerlendirdik hep şimdi üst üste 4 gün değerlendirmiş olmuş olacağız yumurtlamadan dolayı sperm kalitesini vs etkiler mi bu
Sperm konusunda bir problem yok üste üste 4 gün olunca sadece acaba etkiler mi diye düşünmüştüm sizler nasıl değerlendirdiniz peki ?Yok hayır her gün veya 2 günde bir birlikte olun hiç bişe olmaz. Tabi ama eşinde sperm problemi yoksa.
Evet o şekilde spermler daha kaliteli oluyormuş. Ve zaten spermler rahimde 3 gün kalabiliyormuş o yüzden 2 günde bir birlikte oluncada ihtimal yüksekbiz gün aşırı iliski yaşadık bi gün durup bi gün olması şeklinde sanırım en garanti yöntem buhep o şekilde okudum
Peki yumurtlama zamanında ne yaptınız üst üste 3 günde değerlendirdiniz mibiz gün aşırı iliski yaşadık bi gün durup bi gün olması şeklinde sanırım en garanti yöntem buhep o şekilde okudum
Yok canım bi problem olmaz. Doktor bize sperm problemi yoksa hergün birlikte olun demişti. Ama sperm problemi varsa 2 günde bir olun dedi. Ama öncelikle psikolojik olarak hiç birşeyin hesabını yapmamanı tavsiye ederim doktorum öyle söyledi. Sen zevk almak için birlikte olduğunu düşünüp birlikte ol. Ve spermler 3 gün boyunca rahimde yaşabiliyormuş o yüzden ihtimal her zaman yüksekSperm konusunda bir problem yok üste üste 4 gün olunca sadece acaba etkiler mi diye düşünmüştüm sizler nasıl değerlendirdiniz peki ?
Benimde 31 temmuzda canım
evettt 24 saat arayla zaten yaşar düşüncesiyle tekrar 24 saat sonrEvet o şekilde spermler daha kaliteli oluyormuş. Ve zaten spermler rahimde 3 gün kalabiliyormuş o yüzden 2 günde bir birlikte oluncada ihtimal yüksek
5 ten büyük olması var anlamına geliyorBu arada beta HCG kaç olması gerekiyor gebelik için hiç bilmiyorum Google da baktığımda da bulamadım
Peki yumurtlama zamanında ne yaptınız üst üste 3 günde değerlendirdiniz vücudum yumurtlama döneminde belirti veriyordu zaten akıntı ve ateş basması gibio süreçte bi gun durup bi gun devam ettik bazılarında geç yumurtlama olabiliyormuş diye yumurtlamam bittikten sonra da 2 gun daha devam ettik
Peki yumurtlama zamanında ne yaptınız üst üste 3 günde değerlendirdiniz mi
benim adetim bitti 4 gun sonra başladık ve bi gun durup bi gun değerlendirdik cunku bazen erken veya geç yumurtlama olduğu icin gun aşırı baya bi değerlendirdikPeki yumurtlama zamanında ne yaptınız üst üste 3 günde değerlendirdiniz mi
Anladım çok teşekkür ederimYok canım bi problem olmaz. Doktor bize sperm problemi yoksa hergün birlikte olun demişti. Ama sperm problemi varsa 2 günde bir olun dedi. Ama öncelikle psikolojik olarak hiç birşeyin hesabını yapmamanı tavsiye ederim doktorum öyle söyledi. Sen zevk almak için birlikte olduğunu düşünüp birlikte ol. Ve spermler 3 gün boyunca rahimde yaşabiliyormuş o yüzden ihtimal her zaman yüksek
Yaaaa inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler Rabbim bize de nasip eder, eşinize söylediniz mi çok heyecanlı güzel bir süreç yaevettt 24 saat arayla zaten yaşar düşüncesiyle tekrar 24 saat sonr
5 ten büyük olması var anlamına geliyorben adetten 5 gün önce 78 ile öğrendim ama herkeste cok değişiyor o yüzden 5 ten büyük olacak ve iki gün arayla iki katına çıkacak
Evet ovulasyon testi kullandınız mı ?benim adetim bitti 4 gun sonra başladık ve bi gun durup bi gun değerlendirdik cunku bazen erken veya geç yumurtlama olduğu icin gun aşırı baya bi değerlendirdik
Ne demek canım inşallah güzel haberler alırsın sende. Ama mutlaka bu 1 haftayı çok iyi değerlendir. Çünkü yumurtlama kadar çatlama günüde şans çok yüksekAnladım çok teşekkür ederim
Ne demek canım inşallah güzel haberler alırsın sende. Ama mutlaka bu 1 haftayı çok iyi değerlendir. Çünkü yumurtlama kadar çatlama günüde şans çok yüksek
Peki havuç iyi geliyor diyorlar çatlama için siz yapmış mıydınız ?Ne demek canım inşallah güzel haberler alırsın sende. Ama mutlaka bu 1 haftayı çok iyi değerlendir. Çünkü yumurtlama kadar çatlama günüde şans çok yüksek
cok erken öğrendiğim için beta takibi yaptırdım biraz sancılı oluyor erken öğrenmekYaaaa inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler Rabbim bize de nasip eder, eşinize söylediniz mi çok heyecanlı güzel bir süreç ya
ya biz ovulasyon testi aldığımız ay deneyemedik bi kez yaptım hemde buraya attım çiftti amaaaaEvet ovulasyon testi kullandınız mı ?
Kuzum şimdi başka bi pahalı olan erken gebelik testinden yaptım resmi yükleyim bi bak sonuca vardır inşallah yaya biz ovulasyon testi aldığımız ay deneyemedik bi kez yaptım hemde buraya attım çiftti amaaaaşehir dışına çıkmam gerekti sonra ki ay testsiz gün aşırı deneyerek oldu sukur
ayyy maşallahhhhKuzum şimdi başka bi pahalı olan erken gebelik testinden yaptım resmi yükleyim bi bak sonuca vardır inşallah ya
Yarın acile gidicem hemen canım buradan yazarım inşallah sonucuayyy maşallahhhhcok net vaaaar bebiş ay yakında yok mu sağlık ocağı falan hadi gidin cok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?