Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtanız çatlamış demek oluyorYa tekrar soruyorum ama emin olmak icin anlamaya calisiyorum. Pikten iki gun sonra boyle oldu. Bu ne demek oluyor
Pozitif gibi görünüyor iki gün sonra sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın o daha hassasLUTFEN BANA DA BAKAR MİSİNİZ REGLİME 4 GUN VAR 30 SANİYE İCİNDE SONUÇ İKİ CİZGİ ÇIKTI BELİRTİLERİM VAR SİZCE POZİTİF MİEki Görüntüle 3117015
Yani artik gebelik ihtimali yok dimiYumurtanız çatlamış demek oluyor
Var zaten yumurta çatlayınca döllenme olur çatlamazsa döllenmez çatladığı gün ve ertesi günü de değerlendirin yeterli olur sanırımYani artik gebelik ihtimali yok dimi
Tamamdir cok tesekkur ederimVar zaten yumurta çatlayınca döllenme olur çatlamazsa döllenmez çatladığı gün ve ertesi günü de değerlendirin yeterli olur sanırım
Masallah bence kan tahlili verinLUTFEN BANA DA BAKAR MİSİNİZ REGLİME 4 GUN VAR 30 SANİYE İCİNDE SONUÇ İKİ CİZGİ ÇIKTI BELİRTİLERİM VAR SİZCE POZİTİF MİEki Görüntüle 3117015
verdiniz mi kan tahlili veya test yaptınız mi baska :)LUTFEN BANA DA BAKAR MİSİNİZ REGLİME 4 GUN VAR 30 SANİYE İCİNDE SONUÇ İKİ CİZGİ ÇIKTI BELİRTİLERİM VAR SİZCE POZİTİF MİEki Görüntüle 3117015
Evet test yaptım hanımlar bu sabah yine pozitif çıktı ama benim sabah lekem geldi kendimi silince pembe kırmızı falan değil bildiğiniz kahverengi reglime az bir süre kala geldi acaba nedir bu kafamı karıştırdıverdiniz mi kan tahlili veya test yaptınız mi baska :)
Evet test yaptım hanımlar bu sabah yine pozitif çıktı ama benim sabah lekem geldi kendimi silince pembe kırmızı falan değil bildiğiniz kahverengi reglime az bir süre kala geldi acaba nedir bu kafamı karıştırdı
Gayet iyi betadaki net artışı görmek içinmerhaba ayın 21 ı aksam 451 çıkmıştı bugun öğlen 12 de 1254 çıktı az mi ilerliyor acaba Eki Görüntüle 3118525
Bende senin gibi yaptım 7 8 gün vardj hatta yaptığımda böyle çıktı hâlâ ara ara yapıyorum hemen belirmyor ama var hatta paylaştım prodoctoru çok kötülemişler diye çok korkyodum senin paylaşımın bana bi umut oldu yaGünaydınnnn
Beklenen regli tarihime 6 gün vaaar biliyorum erken davrandım ama sizler de görebildiniz mi…Çıkan sonuç ilk 1 dakika içinde çıktı Eki Görüntüle 3114755
ya öncelikle insallah kalbinizden geçen olur erken öğrenmek cok sancılı oluyor maalesef ama iyi düşünelim bide baska marka test yaptınız mi hicBende senin gibi yaptım 7 8 gün vardj hatta yaptığımda böyle çıktı hâlâ ara ara yapıyorum hemen belirmyor ama var hatta paylaştım prodoctoru çok kötülemişler diye çok korkyodum senin paylaşımın bana bi umut oldu ya
Kaset test yaptım ilk çıkmadı canım sıkıldı bıraktım bi kaç saat sonra baktığımda ondada gördüm 4 5 testte çift çizgi var 1 test bozuktu birindede göremedim bekliyorum beklemek çok zor korkuyorumya öncelikle insallah kalbinizden geçen olur erken öğrenmek cok sancılı oluyor maalesef ama iyi düşünelim bide baska marka test yaptınız mi hic
En alttakide kaset test onuda açtım normalde testleri açmam ama net görmek için böyle baktımya öncelikle insallah kalbinizden geçen olur erken öğrenmek cok sancılı oluyor maalesef ama iyi düşünelim bide baska marka test yaptınız mi hic
ne zaman kan tahlili vereceksiniz bence çizgiler gayet gözüküyorEn alttakide kaset test onuda açtım normalde testleri açmam ama net görmek için böyle baktım
yaaa öncelikle masalllah diyeyim gayet net çizgiler birde 5 gun geçmiş cok sabretmişsiniz bence hemen kan tahlili verin en garanti yöntem o zaten açlık tokluk önemli değil herhangi bi saat verebilirsiniz gün içindeMerhaba benim de 5 günlük gecikmem var. Az önce 2 tane kaset test 1 tanede comfort erken test aldım aynı anda yaptım hepsini. Böyle sonuç çıktı bi bakar mısınız geçen ay çok negatif görünce hemen heveslenmeye korkuyorum
Yarın acilden kan vermeyi düşünüyorum inşallah. Siz kan verdiniz mi acaba sonucun nasıl çıktı. Geçen ay çok test yaptım negatif görmekten korkuyorum sanırım kan da ama hayırlısı tabiki raabbim isteyen herkese saplıklı hayırlı evlatlar nasip etsinyaaa öncelikle masalllah diyeyim gayet net çizgiler birde 5 gun geçmiş cok sabretmişsiniz bence hemen kan tahlili verin en garanti yöntem o zaten açlık tokluk önemli değil herhangi bi saat verebilirsiniz gün içinde