• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

Ya biz yumurtlamadan önce 1gun ara verip değerlendirdik hep şimdi üst üste 4 gün değerlendirmiş olmuş olacağız yumurtlamadan dolayı sperm kalitesini vs etkiler mi bu
biz gün aşırı iliski yaşadık bi gün durup bi gün olması şeklinde sanırım en garanti yöntem bu 🙏🏻hep o şekilde okudum

biz gün aşırı iliski yaşadık bi gün durup bi gün olması şeklinde sanırım en garanti yöntem bu 🙏🏻hep o şekilde okudum
Evet o şekilde spermler daha kaliteli oluyormuş. Ve zaten spermler rahimde 3 gün kalabiliyormuş o yüzden 2 günde bir birlikte oluncada ihtimal yüksek

Bu arada beta HCG kaç olması gerekiyor gebelik için hiç bilmiyorum Google da baktığımda da bulamadım 🙈

Sperm konusunda bir problem yok üste üste 4 gün olunca sadece acaba etkiler mi diye düşünmüştüm sizler nasıl değerlendirdiniz peki ?
Yok canım bi problem olmaz. Doktor bize sperm problemi yoksa hergün birlikte olun demişti. Ama sperm problemi varsa 2 günde bir olun dedi. Ama öncelikle psikolojik olarak hiç birşeyin hesabını yapmamanı tavsiye ederim doktorum öyle söyledi. Sen zevk almak için birlikte olduğunu düşünüp birlikte ol. Ve spermler 3 gün boyunca rahimde yaşabiliyormuş o yüzden ihtimal her zaman yüksek

Benimde 31 temmuzda canım
Evet o şekilde spermler daha kaliteli oluyormuş. Ve zaten spermler rahimde 3 gün kalabiliyormuş o yüzden 2 günde bir birlikte oluncada ihtimal yüksek
evettt 24 saat arayla zaten yaşar düşüncesiyle tekrar 24 saat sonr
Bu arada beta HCG kaç olması gerekiyor gebelik için hiç bilmiyorum Google da baktığımda da bulamadım 🙈
5 ten büyük olması var anlamına geliyor 🙈🧡 ben adetten 5 gün önce 78 ile öğrendim ama herkeste cok değişiyor o yüzden 5 ten büyük olacak ve iki gün arayla iki katına çıkacak 🙏🏻🧡🧡

Peki yumurtlama zamanında ne yaptınız üst üste 3 günde değerlendirdiniz vücudum yumurtlama döneminde belirti veriyordu zaten akıntı ve ateş basması gibi 🙏🏻 o süreçte bi gun durup bi gun devam ettik bazılarında geç yumurtlama olabiliyormuş diye yumurtlamam bittikten sonra da 2 gun daha devam ettik
Peki yumurtlama zamanında ne yaptınız üst üste 3 günde değerlendirdiniz mi

Yok canım bi problem olmaz. Doktor bize sperm problemi yoksa hergün birlikte olun demişti. Ama sperm problemi varsa 2 günde bir olun dedi. Ama öncelikle psikolojik olarak hiç birşeyin hesabını yapmamanı tavsiye ederim doktorum öyle söyledi. Sen zevk almak için birlikte olduğunu düşünüp birlikte ol. Ve spermler 3 gün boyunca rahimde yaşabiliyormuş o yüzden ihtimal her zaman yüksek
Anladım çok teşekkür ederim 🥰

evettt 24 saat arayla zaten yaşar düşüncesiyle tekrar 24 saat sonr

5 ten büyük olması var anlamına geliyor 🙈🧡 ben adetten 5 gün önce 78 ile öğrendim ama herkeste cok değişiyor o yüzden 5 ten büyük olacak ve iki gün arayla iki katına çıkacak 🙏🏻🧡🧡
Yaaaa inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler Rabbim bize de nasip eder, eşinize söylediniz mi çok heyecanlı güzel bir süreç ya 🥰

Yaaaa inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler Rabbim bize de nasip eder, eşinize söylediniz mi çok heyecanlı güzel bir süreç ya 🥰
cok erken öğrendiğim için beta takibi yaptırdım biraz sancılı oluyor erken öğrenmek 🙈 evet ilk kan tahlilim 78 çıkınca o gün söyledim 🥰Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin insallah 🧡🧡🧡

ya biz ovulasyon testi aldığımız ay deneyemedik bi kez yaptım hemde buraya attım çiftti amaaaa 🙈 şehir dışına çıkmam gerekti sonra ki ay testsiz gün aşırı deneyerek oldu sukur
Kuzum şimdi başka bi pahalı olan erken gebelik testinden yaptım resmi yükleyim bi bak sonuca vardır inşallah ya 🙈🙈

Eklentiler

• 4C875DCB-A0F5-4518-86AD-322B5CE46620.jpeg
    4C875DCB-A0F5-4518-86AD-322B5CE46620.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 34
Back