evettttt cok net kırmızı sönük kalmamışHerkese merhaba. Benim de az onceki ovulasyon testim bu sekilde cikti. Daha ilk defa yaptim bu zamana kadar. Su an pik mi sizce?
aysse77 Skrc @Edam33 B Beybiumutlari @Sunny_life Sunshine597 @FME87 VivaLaJuicy
Cok tesekkur ediyorumevettttt cok net kırmızı sönük kalmamışbol şans her sey gönlünüzce olsun
Oldukça kırmızı çıkmışHerkese merhaba. Benim de az onceki ovulasyon testim bu sekilde cikti. Daha ilk defa yaptim bu zamana kadar. Su an pik mi sizce?
Tesekkur ederim. En son 2 gun once degerlendirdik. Bugun ve yarin da degerlendirsek yeter mi acabaOldukça kırmızı çıkmışAllah gönlünuze gore versin insallah
Çatlamadan sonra ki ilişki çok önemli ne kadar çok olursa şansiniz yuksek olur 2 3 gunu degerlendirin insallah güzel haberler alirsiniz❤Tesekkur ederim. En son 2 gun once degerlendirdik. Bugun ve yarin da degerlendirsek yeter mi acaba
bugun mutlaka değerlendirin bence zaten gün aşırı öneriliyor bu süreçteTesekkur ederim. En son 2 gun once degerlendirdik. Bugun ve yarin da degerlendirsek yeter mi acaba
Catlama derken su haliyle benim catlama olmamis daha dimi oyle mi pluyorduÇatlamadan sonra ki ilişki çok önemli ne kadar çok olursa şansiniz yuksek olur 2 3 gunu degerlendirin insallah güzel haberler alirsiniz❤
Hayır çatlamada rengi siliklesiyor şu an yumurtladığinizi gösteriyor 1 2 gune çatlarCatlama derken su haliyle benim catlama olmamis daha dimi oyle mi pluyordu
Siz nasil degerlendirmistiniz? Bugun ve bundan sonraki uc dort gun her gun degerlendirmek gerekmez mi acababugun mutlaka değerlendirin bence zaten gün aşırı öneriliyor bu süreçte
O zaman bugun ve bundan sonra her gunu mu degerlendirmek gerekir?Hayır çatlamada rengi siliklesiyor şu an yumurtladığinizi gösteriyor 1 2 gune çatlar
ben geçen ay ovulasyon testi yapmistim ve beni istemsizce germişti bu ay testsiz gün aşırı iliskiye girerek hamile kaldımSiz nasil degerlendirmistiniz? Bugun ve bundan sonraki uc dort gun her gun degerlendirmek gerekmez mi acaba
Evet değerlendirseniz iyi olurO zaman bugun ve bundan sonra her gunu mu degerlendirmek gerekir?
Ben de ilk defa yaptim iste az once. Normalde yapmayacaktim strese girmemek icin ama yumurtlamami normalde cok belirgin sekilde hissediyorum. Sadece bu hissettigim yumurtanin olgunlasmasi mi yoksa catlamasi mi bunu anlamak icin yapmak istedimben geçen ay ovulasyon testi yapmistim ve beni istemsizce germişti bu ay testsiz gün aşırı iliskiye girerek hamile kaldımbugünü değerlendirirseniz yarın şart değil bence yanı bi gün durup bi gün yapma şeklinde oldu
olgunlaşmasıBen de ilk defa yaptim iste az once. Normalde yapmayacaktim strese girmemek icin ama yumurtlamami normalde cok belirgin sekilde hissediyorum. Sadece bu hissettigim yumurtanin olgunlasmasi mi yoksa catlamasi mi bunu anlamak icin yapmak istedim
Tamamdir. Tekrar test yapip kontrol edecegim yine size sorabilirimolgunlaşmasıçatlayınca ikinci çizgi yeniden silikleşecek
tabi kiiii her zamanTamamdir. Tekrar test yapip kontrol edecegim yine size sorabilirim
Bence pik olmuş, değerlendirin hemen:)Herkese merhaba. Benim de az onceki ovulasyon testim bu sekilde cikti. Daha ilk defa yaptim bu zamana kadar. Su an pik mi sizce?
Günaydınnnn
Beklenen regli tarihime 6 gün vaaarbiliyorum erken davrandım ama sizler de görebildiniz mi…Çıkan sonuç ilk 1 dakika içinde çıktı Eki Görüntüle 3114755
Yaaaaa evet pik 3 4 günü değerlendir Rabbim gönlüne göre versin inşallahHerkese merhaba. Benim de az onceki ovulasyon testim bu sekilde cikti. Daha ilk defa yaptim bu zamana kadar. Su an pik mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?