GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

bu markayi hic denemedim farklı geldi doğru sonuç verdi mi acaba bana markasını söyler misiniz
Ben Fransa da yaşiyorum buranın testi yani ortada ki cizgi sizin ki gbi çok hafif silik olduğu icin attim benim geç döllenme oldu ama sizin 6 gunde boyle silikse adet gunun de daha da koyulaşir kan verin mutlaka

Ben Fransa da yaşiyorum buranın testi yani ortada ki cizgi sizin ki gbi çok hafif silik olduğu icin attim benim geç döllenme oldu ama sizin 6 gunde boyle silikse adet gunun de daha da koyulaşir kan verin mutlaka
teşekkür ederim insallah güzel haberler alırız her sey sağlıkla ilerler

ay göğüslerim acayip agrili ve büyüdü ama her adet dönemi oluyor o yüzden bunu hic saymıyorum belirtiden sizin normalde adet dönemi göğüslerde agri oluyor mu peki
Benim de yumurtlamadan 3 gun sonra baslamisti o meme agrisi, kocamandilar ve her ay oluyo diye umursamamistim ama normalde adetten bi kac gun once baslardi erken baslayinca bi suphelenmedim degil bence kaset testlerle yapin bu predictorlar erken diye gecen testlerin hepsi yalanci cizgi cikariyor. Kaset testler bende hic yanilmadi. Yumurtlamanin 9.günü silik cizgiyle ogrenmistim insallah sizin de vardir bebis hayirlisiyla

iki adet prodoctor beni sanırım yanılttı baska marka yaptım hic çıkmadı pembeler prodoctor
Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz aslinda. Evet sizi cok iyi anliyorum fakat reglinize 1 hafta varken pespese test yapmak dogru degil. Kendinizi umitlendirip, istemediginiz sonuc cikarsa cok uzulursunuz, size yazik. Yani 6 gun once yapilan test icin hayirli olsun dileklerinde bulunanlari da anlayamiyorum. İnsanlarin sizin duymak istediklerinizi soylemesi, okumak istediklerinizi yazmasi size iyilik degil, zarar verir. Siz birkac gun daha bekleyin. Kanda bhcg baktirin. Kart testlerin hepsi yaniltir. Zaten illa idrarda baktiracaksaniz, sabah uyandiginizda idrar torbasinda beklemis idrarla yapmaniz gerekir. Digerlerinde hcg hormonu hic cikmayabilir. Cunku daha cook erken. Umarim gonlunuzden gecenler nasibinizde karsiniza cikar. Sevgiler

evet cok erken olduğunu belirtmiştim sadece öylesine denediğim testin cok gözle görülür olmasi beni heyecanlandırdı biraz daha sabredeceğim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sevgileeer

evet cok erken olduğunu belirtmiştim sadece öylesine denediğim testin cok gözle görülür olmasi beni heyecanlandırdı biraz daha sabredeceğim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sevgileeer
Benim ilk gebeligimi ben de reglime 1 hafta kala tamamen sans eseri ogrenmistim. Bebek planladigimiz hatta hsg cektirdikten 3 hafta kadar sonra agir bir gribe yakalanmistim. Doktorum antibiyotik vermisti ama kullanmadan once bi gebelik testi yaptir istersen demisti. Eczaneden aldigim test cift cizgiydi inanamamistim. Son adet tarihim 30 martti, testi 24 nisanda yapmistim. Tabi emin olmak icin kanda betahcg baktirdim ayni gun. Sonucum 69 cikmisti. 5 uzeri pozitif. İsterseniz cok heyecanliysaniz kanda baktirin ama eczaneden aldiklariniza bosa para harcamayin cok yaniltici oluyorlar

yaaa 3 gun vardı demi daha sende kestirip atma hemen keske kendimize söz verip regl günü gelene kadar bekleseydik ya
Hatta. 4 günde ben olacağım günü saymadım aslında ben öyle yapacaktım ama her ay bir şey bana acaba mı dedirtiyor bu ayda parfüm kokuları çok midemi bulandırdı ondan yaptım olsun bir daha yapmam zaten ama senin için ümit var

yaaöncelikle adınıza cok sevindim insallah darısı bana..Kendime söz verdim cuma gününe kadar bise yapmayacağım cuma sabah direkt kan tahlili vereceğim testler gözümü korkuttu açıkçası çünkü direkt olmamasından da umutlanıp olmaması daha fazla üzer beni

hahaha ya duramıyoruz iste dürtüyor biseler hadi kalk yap diye bende ne bulantı ne bise hiçbir şey yok valla bence ben prodoctorun oyununa geldim

Benim gebeliğimde adetten 1 gün önce oldu diğer gebeligimde hiç olmadı ama bilmiyorum normalde nasıl
Dr Ayse Duman oyle soyluyor. Yumurtlamadan 12.gune kadar yerlesme kanamasi olabiliyormus. Sizde belki gec dollenme olmustur. Adet gunu ise gelen yerlesme kanamasi olmaz diyor. Tabi bu adeti duzenli kisiler icin

hahaha ya duramıyoruz iste dürtüyor biseler hadi kalk yap diye bende ne bulantı ne bise hiçbir şey yok valla bence ben prodoctorun oyununa geldim
Ya zaten eczaneye gittim geldim iç çamaşırıma peçete koymuştum pembe leke gelmiş hastalandım sandım daha devamı gelmedi teste tekrar baktım 1 saati geçti yapalı çok zor görünen ikinci çizgi var ama hep oluyor bu testler de . Hamile olduğum da ikisinde de erken gebelik testi yapmıştım idrara daldırınca saniyeler içinde net bir silik olarak çıkmıştı bence öyle çıkmadığı sürece pozitif olmuyor şunu da söyleyim sen ümitsiz konuşuyorsun ama gebelik olmasa bu kadar net çıkmaz sonucun sen kesin kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…