• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

Dr Ayse Duman oyle soyluyor. Yumurtlamadan 12.gune kadar yerlesme kanamasi olabiliyormus. Sizde belki gec dollenme olmustur. Adet gunu ise gelen yerlesme kanamasi olmaz diyor. Tabi bu adeti duzenli kisiler icin
İki çocuğumda da hiç yerleşme kanaması yaşamamamışım o zaman, ama kürtaj olduğum gebeliğimde reglden 4 gün önce falan 2 gün süren olmuştu, o gerçek yerleşme kanamasıydı demek ki. Bilmiyordum, teşekkürler ☺️

Ya zaten eczaneye gittim geldim iç çamaşırıma peçete koymuştum pembe leke gelmiş hastalandım sandım daha devamı gelmedi 😂 teste tekrar baktım 1 saati geçti yapalı çok zor görünen ikinci çizgi var ama hep oluyor bu testler de . Hamile olduğum da ikisinde de erken gebelik testi yapmıştım idrara daldırınca saniyeler içinde net bir silik olarak çıkmıştı bence öyle çıkmadığı sürece pozitif olmuyor 😁 şunu da söyleyim sen ümitsiz konuşuyorsun ama gebelik olmasa bu kadar net çıkmaz sonucun sen kesin kan testi yaptır
ya tutunma lekelenmesidir belki bekleyelim bakalım 🙏🏻ben gecen ay yok vücudumu dinleyeyim yok belirti arayayım diyip durdum bide cok düzenli olan reglim tam 6 gun gecikip bana kafayı yedirtti bu ay vücudumu dinlememeye karar verdim 😄

dayanamadım ve kan tahlili verdim çıkınca sizlerle de paylaşacağım insallah ❣️❣️❣️❣️✨✨✨

yaa🌻öncelikle adınıza cok sevindim insallah darısı bana..Kendime söz verdim cuma gününe kadar bise yapmayacağım 😄 cuma sabah direkt kan tahlili vereceğim testler gözümü korkuttu açıkçası çünkü direkt olmamasından da umutlanıp olmaması daha fazla üzer beni🙏🏻
adete 5 gun varken bugun 78 çıktı 🫢

Merhaba ilk heyecanımı sizinle erken gebelik testlerimi atarak paylaşmıştım 😇😇✨✨✨✨
Dün regle 5 gün vardı 78.44 çıktı
bugun 4 gun kala 191.48 çıktı 🤎
Paylaşmak istedim ✨

37018A1F-C1A6-4743-9C3A-1835AD25DE71.jpeg

Eklentiler

• 23D13B39-C1CB-489C-A33D-95F328B83C04.jpeg
    23D13B39-C1CB-489C-A33D-95F328B83C04.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 54
Back