- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.208
- 88
İki çocuğumda da hiç yerleşme kanaması yaşamamamışım o zaman, ama kürtaj olduğum gebeliğimde reglden 4 gün önce falan 2 gün süren olmuştu, o gerçek yerleşme kanamasıydı demek ki. Bilmiyordum, teşekkürlerDr Ayse Duman oyle soyluyor. Yumurtlamadan 12.gune kadar yerlesme kanamasi olabiliyormus. Sizde belki gec dollenme olmustur. Adet gunu ise gelen yerlesme kanamasi olmaz diyor. Tabi bu adeti duzenli kisiler icin
ya tutunma lekelenmesidir belki bekleyelim bakalımYa zaten eczaneye gittim geldim iç çamaşırıma peçete koymuştum pembe leke gelmiş hastalandım sandım daha devamı gelmediteste tekrar baktım 1 saati geçti yapalı çok zor görünen ikinci çizgi var ama hep oluyor bu testler de . Hamile olduğum da ikisinde de erken gebelik testi yapmıştım idrara daldırınca saniyeler içinde net bir silik olarak çıkmıştı bence öyle çıkmadığı sürece pozitif olmuyor şunu da söyleyim sen ümitsiz konuşuyorsun ama gebelik olmasa bu kadar net çıkmaz sonucun sen kesin kan testi yaptır
Rica ederim ne demekİki çocuğumda da hiç yerleşme kanaması yaşamamamışım o zaman, ama kürtaj olduğum gebeliğimde reglden 4 gün önce falan 2 gün süren olmuştu, o gerçek yerleşme kanamasıydı demek ki. Bilmiyordum, teşekkürler
adete 5 gun varken bugun 78 çıktıyaaöncelikle adınıza cok sevindim insallah darısı bana..Kendime söz verdim cuma gününe kadar bise yapmayacağım cuma sabah direkt kan tahlili vereceğim testler gözümü korkuttu açıkçası çünkü direkt olmamasından da umutlanıp olmaması daha fazla üzer beni
adete 5 gun kala 78 çıktıCanım ikinci yaptığında da silik çizgi var. Bir kan ver, hamilelik var gibi
kanda adete 5 gun var 78 çıktıVar ama yinede bekleyin de kaset test deneyin yada kan verin
Hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarlayınadete 5 gun kala 78 çıktı
Yaaa hayırlı olsun gözün aydın canımkanda adete 5 gun var 78 çıktı
teşekkür ederim 2 gun sonra tekrarlayacağım insallah yukselirYaaa hayırlı olsun gözün aydın canım
Değil canım gayet iyi darısı bana inşallahteşekkür ederim 2 gun sonra tekrarlayacağım insallah yukselirsanırım suan icin cok dusuk degil
insallah sizin ne kadar kaldi regli gününüze belirti var mi ?Değil canım gayet iyi darısı bana inşallah
Yo ben suan reglim ztn cnm istiyorum ama olmadi hayırlısıinsallah sizin ne kadar kaldi regli gününüze belirti var mi ?
Ben de gördüm silik bir çizgiprodoctor ile yaptığımda gözle görülür çıktı 2 tanesinde de daha sonra baska marka yaptım onda hic çıkmadı maalesef
bugun lan tahlili verdim 78.44 çıktı regle 5 gun varBen de gördüm silik bir çizgi
Ayyyy çok iyi değerlerinizbugun lan tahlili verdim 78.44 çıktı regle 5 gun var
cok teşekkür ederimmmmmAyyyy çok iyi değerlerinizsağlıkla kucağınıza alın inşallah
merhaba dün 78.44 dü bugun 191 küsür çıktıAyyyy çok iyi değerlerinizsağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?