Doğru diyorsun kuzum ya valla sersem gibi oluyorum ben uyuyamayıncaOlumsuz şeyleri düşünme bebek şuan önemli duygusum
Ben de sabahtan beri hep kötü haber aldım ama maalesef karnımda ki her seyden önemli
Mekanları cennet olsun
Evet valla aynı şeyleri düşünüyorum aşkım ya bu dönemde bi de çocuk için çok büyük sıkıntı Allah korusun hepimiziAhh Duyguşş dünden beri ben kafayı yedim bu olaylardan. Tamamen şansa yaşadığımız bir ülke ,gerçekten her geçen gün bambaşka bir kaosa sürükleniyoruz ve bu ortamda bir çocuk yetiştirmek , büyütmek gerçekten bu sorumluluğun altından nasıl kalkacağımızı düşünmek uykularımı kaçırıyor. Allah hepimizi yardımcısı olsun.
Aşkım biter bitmez değilde yumurtlama gününe yakın dönemde birer gün boşlukla ilişki tavsiye ediyorum ben yani benim öyle tutmuşKızlar birşey sorcam adetim 30dur ama bezen 32 31 bazen 29 döngüm değişiyor adetim biter bitmez ilişkiye girdik tutar mı acaba daha adetime 15 gün var ama iki gecedir sol kasigima acayip bir ağrı giriyor?
Şimdi baktımda araştırıyorum olanlar varmiş nedense ondan sonra kasık ağrım oldu ve göğüslerim acayip ağrıdı gogus uçlarım suphelendirdi beni ya o ilişkiden snra daha olamadıkAşkım biter bitmez değilde yumurtlama gününe yakın dönemde birer gün boşlukla ilişki tavsiye ediyorum ben yani benim öyle tutmuş
Aşkım şöyle düşün olacak olduktan sonra âdetten hemen sonra olan ilişkide de yumurtlama denk gelip bir gebelik oluşabilir. Ama genelde düzenli ilişki yaşayan ve düzenli adet dönemi olan kadınlarda yumurtlama da düzenlidir. Mesela 28 günde mi adet oluyorsun 14 gün çıkar yumurtlama günün bu yumurtlama gününden önce ilişki yaşaman gerekiyor ki yumurtanın çatlama evresinde sperm orda onu bekliyor olsun. Yani genelde kadınlar bekletir ya burada da yapıyoruz havamızıŞimdi baktımda araştırıyorum olanlar varmiş nedense ondan sonra kasık ağrım oldu ve göğüslerim acayip ağrıdı gogus uçlarım suphelendirdi beni ya o ilişkiden snra daha olamadık
Aşkım şöyle düşün olacak olduktan sonra âdetten hemen sonra olan ilişkide de yumurtlama denk gelip bir gebelik oluşabilir. Ama genelde düzenli ilişki yaşayan ve düzenli adet dönemi olan kadınlarda yumurtlama da düzenlidir. Mesela 28 günde mi adet oluyorsun 14 gün çıkar yumurtlama günün bu yumurtlama gününden önce ilişki yaşaman gerekiyor ki yumurtanın çatlama evresinde sperm orda onu bekliyor olsun. Yani genelde kadınlar bekletir ya burada da yapıyoruz havamızı
Dinlen duygusum bir şeyler izle ben öyle hemen uyuyorumDoğru diyorsun kuzum ya valla sersem gibi oluyorum ben uyuyamayınca
O uykusuzlukla gezmeye çıktım hava mis gibi aşkım ihtiyacım olan buymuşDinlen duygusum bir şeyler izle ben öyle hemen uyuyorum
Ya ben uyurken bile başım dönüyor dışarı cikasim bile gelmiyorO uykusuzlukla gezmeye çıktım hava mis gibi aşkım ihtiyacım olan buymuş
Kız ben de bi cesaret çıktım bi kaç saat ama canım çıktı yorgunluktanYa ben uyurken bile başım dönüyor dışarı cikasim bile gelmiyor
İyi yapmissin duygusumKız ben de bi cesaret çıktım bi kaç saat ama canım çıktı yorgunluktan
İkimiz aynıyız desene kelebegimAy kızlar bu uyku hali beni mahvediyor ya kendime gelemiyorum hiç.
Yaaa bebeğimm bir de anlık geliyor ya çat diye 5 dk içinde gidiyorum çok gülüyorum kendimeİkimiz aynıyız desene kelebegim
Ben dün aksam 10da bir uyudum sabah 8de uyandım
Öğlen geri uyumusum 4de uyandim simdi yine uykum var
Ama uyurken basım dönüyor cok garip
Hahahahah ben de bunu eşime diyorum kendi de görüyorYaaa bebeğimm bir de anlık geliyor ya çat diye 5 dk içinde gidiyorum çok gülüyorum kendime
Evet evet herkes aynı şeyi söylüyorHahahahah ben de bunu eşime diyorum kendi de görüyor
Uyu uyu doğunca gorcez diyoro yüzden bence biz uykunun keyfini cikaralim
Günaydın duygusum,duygu degisimleriyle selamlasalim hepimizGünaydın kızlar sabaha kadar mide bulantısından uyuyamadım bir de üzerine ağladım manyak gibi şişmiş gözlerim sabah kalktım kendimden korktum resmen sizde durumlar nasılfufucum sesin çıkmıyor iyi misin aşkım
Günaydın kızlar sabaha kadar mide bulantısından uyuyamadım bir de üzerine ağladım manyak gibi şişmiş gözlerim sabah kalktım kendimden korktum resmen sizde durumlar nasılfufucum sesin çıkmıyor iyi misin aşkım
Günaydın kızlaarrr, bende henüz mide bulantısı yok çok şükür kiGünaydın duygusum,duygu degisimleriyle selamlasalim hepimiz
İyi misin biraz daha?
Ay evet fufucumuz nerede
Ben de çok ara oluyor ama baş dönmeleri felaketGünaydın kızlaarrr, bende henüz mide bulantısı yok çok şükür ki
6. hafta başlıyor diyor herkes bakalım.