Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Evet valla aynı şeyleri düşünüyorum aşkım ya bu dönemde bi de çocuk için çok büyük sıkıntı Allah korusun hepimizi

Kızlar birşey sorcam adetim 30dur ama bezen 32 31 bazen 29 döngüm değişiyor adetim biter bitmez ilişkiye girdik tutar mı acaba daha adetime 15 gün var ama iki gecedir sol kasigima acayip bir ağrı giriyor?
Aşkım biter bitmez değilde yumurtlama gününe yakın dönemde birer gün boşlukla ilişki tavsiye ediyorum ben yani benim öyle tutmuş

Aşkım biter bitmez değilde yumurtlama gününe yakın dönemde birer gün boşlukla ilişki tavsiye ediyorum ben yani benim öyle tutmuş
Şimdi baktımda araştırıyorum olanlar varmiş nedense ondan sonra kasık ağrım oldu ve göğüslerim acayip ağrıdı gogus uçlarım suphelendirdi beni ya o ilişkiden snra daha olamadık

Şimdi baktımda araştırıyorum olanlar varmiş nedense ondan sonra kasık ağrım oldu ve göğüslerim acayip ağrıdı gogus uçlarım suphelendirdi beni ya o ilişkiden snra daha olamadık
Aşkım şöyle düşün olacak olduktan sonra âdetten hemen sonra olan ilişkide de yumurtlama denk gelip bir gebelik oluşabilir. Ama genelde düzenli ilişki yaşayan ve düzenli adet dönemi olan kadınlarda yumurtlama da düzenlidir. Mesela 28 günde mi adet oluyorsun 14 gün çıkar yumurtlama günün bu yumurtlama gününden önce ilişki yaşaman gerekiyor ki yumurtanın çatlama evresinde sperm orda onu bekliyor olsun. Yani genelde kadınlar bekletir ya burada da yapıyoruz havamızı

buusep benim mesela kendimden örnek vereyim maksimum 28 günde bir regl olurum hani yan yattı çamura battı dersen belki bir ihtimal 30’u bulur yani doğal olarak ayın 1’inde regl olduysam regli sekizinde bittiyse benim yumurtlama günüm 14’ü oluyor mesela adet döngüme göre. 14’ünden önce bir gün dolu bir gün boş olmak kaydıyla ilişki yaşadık benim tamamen denk geldi ama sonra bir araştırdım ki böyle bir olay varmış. Benim sana tavsiyem bak ben burdakilere hep öyle diyorum tamamen olaya odaklan aşkım bebeğe odaklanma ki eşin de kasmasın

Günaydın kızlar sabaha kadar mide bulantısından uyuyamadım bir de üzerine ağladım manyak gibi şişmiş gözlerim sabah kalktım kendimden korktum resmen sizde durumlar nasıl fufucum sesin çıkmıyor iyi misin aşkım

Günaydın duygusum,duygu degisimleriyle selamlasalim hepimiz
İyi misin biraz daha?

Ay evet fufucumuz nerede

Günaydın duygusum,duygu degisimleriyle selamlasalim hepimiz
İyi misin biraz daha?

Ay evet fufucumuz nerede
Günaydın kızlaarrr, bende henüz mide bulantısı yok çok şükür ki
6. hafta başlıyor diyor herkes bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…