- 16 Ocak 2012
- 572
- 126
Ayhhh yerim yaaa minik tırtılıBebeklerim çıktım üniversite tarafına eltimin yanına geldim sonuçlar harika kalp atışı müthiş ve ilginç şekilde çok fazla hareketlikocaman olmuş minik tırtıl
AaayyyyyBebeklerim çıktım üniversite tarafına eltimin yanına geldim sonuçlar harika kalp atışı müthiş ve ilginç şekilde çok fazla hareketlikocaman olmuş minik tırtıl
Ya sorma ben de aşırı mutluyum bir de doktor video falan çekti Allah’ım suratımda öyle saçma bir mutluluk varmış ki bir yandan ağlamamak için zor tuttum kendimi Allah’ım sağ salim bana kavuştursunAyhhh yerim yaaa minik tırtılı
Çooook sevindimm canımmm her şeyin yolunda olmasınaa
Ya minnoşum benim çok tatlısınız minnak bir kese birden bire nasıl büyüyor inanılmaz benim doktor bile şok oldu biliyor musun bu kadar büyümesine üstteki fotoğrafta direk bebeği bile görebilirsiniz kan akışı falan da çok hareketli on gün içerisinde minicik kurtçuk insana dönüşmüş şaka gibiYaaa kızlarrr bizde çıktık hastaneden her şey yolunda şuan, haftasına göre kese vs. iyi dedi. 31 Ekim de tekrar gidicez
Kız sorma aşkım ya kan akışı da kendi de çok hareketli bildiğin yüzüyordu suyun içinde sanki videomu atabilsem buraya keşke o sesini duydum ya dünyalar benim oldu resmen kız bildiğin tak tak tak tak tak atıyorAaayyyyymaşallaaahh tipe baaak çok tatlıı yerim seni minik şeeey ohh ne güzel haberler iç açtı çok şükür
Oyyy yaaaa o sesi duymak eminim çok başka bir histir. Bana da haftaya belki duyabiliriz daha çok küçük ama deneriz dedi.Ya minnoşum benim çok tatlısınız minnak bir kese birden bire nasıl büyüyor inanılmaz benim doktor bile şok oldu biliyor musun bu kadar büyümesine üstteki fotoğrafta direk bebeği bile görebilirsiniz kan akışı falan da çok hareketli on gün içerisinde minicik kurtçuk insana dönüşmüş şaka gibi
Ayy ne güzel bugün double güzel haberler aldıkYaaa kızlarrr bizde çıktık hastaneden her şey yolunda şuan, haftasına göre kese vs. iyi dedi. 31 Ekim de tekrar gidicez
Maşallah yaaKız sorma aşkım ya kan akışı da kendi de çok hareketli bildiğin yüzüyordu suyun içinde sanki videomu atabilsem buraya keşke o sesini duydum ya dünyalar benim oldu resmen kız bildiğin tak tak tak tak tak atıyor
İnşallah canımmm darısı hepimizin sağlıkla kucağına almasına bebişleriAyy ne güzel bugün double güzel haberler aldıkminik büyüme yolunda ilerliyor oh ne güzel
Maşallah yaadarısı başıma inşallah
bebişimmm evet minnacıkk dahadyglsy duygusum hayırlı olsun bebegim cok sevindim iyi olmasına
Kalp atisina kurban oyyy
renklibirkelebek kelebeğim hayırlı olsun mis gibi minnos kese
Senin kaçıncı hafta?
Yaaa yerim onu benİnşallah canımmm darısı hepimizin sağlıkla kucağına almasına bebişleriSonra da tırtılları konuşacağımız yeni başlık açarız
bebişimmm evet minnacıkk daha4+6 dedi bugün, uygulamada da aynı görünüyordu. Daha çok küçük
Aynısı bende de var duygusumGünaydın bebeklerim ben dün sabaha kadar uyuyamadım saat 4 tü en son baktığımda dön dön gereksiz bi uykusuzluk baş dönmesi yaşadım
Bi de çok kafama taktım Ankara’daki patlamayı ya herseyi daha fazla düşünüyorum artıkAynısı bende de var duygusum
Dünden beri bas dönmesi uyku arasi uyanma uyurken bir anda uyanma bir sürü şey
Hormonlarin verdiği tepkiler
Olumsuz şeyleri düşünme bebek şuan önemli duygusumBi de çok kafama taktım Ankara’daki patlamayı ya herseyi daha fazla düşünüyorum artık
Ahh Duyguşş dünden beri ben kafayı yedim bu olaylardan. Tamamen şansa yaşadığımız bir ülke ,gerçekten her geçen gün bambaşka bir kaosa sürükleniyoruz ve bu ortamda bir çocuk yetiştirmek , büyütmek gerçekten bu sorumluluğun altından nasıl kalkacağımızı düşünmek uykularımı kaçırıyor. Allah hepimizi yardımcısı olsun.Bi de çok kafama taktım Ankara’daki patlamayı ya herseyi daha fazla düşünüyorum artık