Evet yarın gidince bir söyleyim canım sabahtan kontrolüm varCanım demir eksikliği olabilir belki çünkü metal tadı hissediyosun demekki, bende de olabilir bende yediğim sebzelerden toprak tadını alıyodum geçen hafta çok ilginç. Doktora kontrole gittiğinde söyle bunu.
Sen de çok karışmican ama yaniben kibar kibar düzeltiyorum şöyle mi yapsan acaba bak daha doğru filan diye. yoksa beynimin içinde o iş öyle mi yapılır diye binbir söylem geçiyo tabi
Aşkım yanıt alınca beni de etiketle olur mu sabah okuyayımAa ayçaa bu hangi test? Fetal Dna mı yaptırdın? Onu araştırıyorum bikaç gündür ama gebeliğin 10. Haftasından sonra yapılır diye okuyodum hep. Diye tam yazdım ki senin yorumun geldi şimdi
Hadi gözünüz aydın, harika bi yöntem acaba burada da var mı? Bu testin tam adı nedir? Ve içerisinde başka neleri öğreniyosun? Fetal dna gibi mi anlamak istiyorum.
İyi geceler canım, güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla inşallahh dualarım seninleEvet yarın gidince bir söyleyim canım sabahtan kontrolüm varbugün çok uykusuz kaldım hemen uyuyorum aşkım sabaha haber veririm size dualarınızı yine kombo şeklinde bekliyorum kızlarım
Çok saçma ya iğrenç hissediyorumBenim de çok uzun zamandır öyle . Metal yalamis gibi
Ayy ilk defa duyuyorumm şimdii çok iyi yaaSadece cinsiyet, %99,5 doğruluğu. 9. Haftada gittiğim kurum fetal dna yapicak . Çokta kolay test. Aldım 2 güne kargoladilar, kendin aparatı var parmagindan kan alıp geri kargoluyorsun.
Burda 350 dolar , evet onuda yaptıracağım .benim kan testlerine de ilk kez bugün bakıldı, triodlerde nodullerim var onlar içinde istedim ek test. Sonuçlar çıkar 1-2 güne , şeker içirdiler gazoz gibi bir şey şekere baktilar, smear aldılarAyy ilk defa duyuyorumm şimdii çok iyi yaatam adı ne testin biliyo musun? Araştırayım bakayım var mı Arabistanda da? Malum burası da ortadoğunun amerikası
Fetal dna’ya ücret ödeyecek misin orada? Türkiyede baya ücretli, burada da ücretli kıyaslayıp duruma göre ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım.
Ayy ilk defa duyuyorumm şimdii çok iyi yaatam adı ne testin biliyo musun? Araştırayım bakayım var mı Arabistanda da? Malum burası da ortadoğunun amerikası
Fetal dna’ya ücret ödeyecek misin orada? Türkiyede baya ücretli, burada da ücretli kıyaslayıp duruma göre ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım.
Günaydın muezzin baciGünaydın bebeklerim
Günaydın canım iyi olmana çok sevindim demek ki dünkü yerleşme kanaması tarzında bir şeydi maşallah benim de bugün hastane kontrolüm var ara kontrol haber ederimGünaydın muezzin baci
Çok şükür bir sorunumuz yok canlarım dün cok tempoluydu gercekten
Uzanamadim hic yoruldum evde de yemek derdi olunca bir uyumusum ki yeni uyandim
Bebito iyi şükür
Duygusum alttan bakilmadim ben karından gözüktü bizim bebe
fufucum iyiyiz canım minnacık kilcak damar gibi biseydi gelen leke ama iste ben cok endiselendim simdi zimba gibiyim cok sukur
Sabah fitilimi verdim Rabbime emanet
İyi ki varsınız
Ben muhtemelen Hindistan cevizi yağı kullanacağımKızlar çatlak kremi arastirdiniz mi ? Yada doğal organik yaglari?
Ben dün akşam aldım eczaneden 2 taneKızlar çatlak kremi arastirdiniz mi ? Yada doğal organik yaglari?
Selam canımmm ben de 1 saatte anca gittim. Sabah trafiğinde. Naptın ne dedi doktor?Bu Ankara trafiği yolda doğurtur insanı daha yeni gelebildim hastaneye
Ahhh canımmm çok sevindim valla. Dünün yorgunluğundan oldu demek kiGünaydın muezzin baci
Çok şükür bir sorunumuz yok canlarım dün cok tempoluydu gercekten
Uzanamadim hic yoruldum evde de yemek derdi olunca bir uyumusum ki yeni uyandim
Bebito iyi şükür
Duygusum alttan bakilmadim ben karından gözüktü bizim bebe
fufucum iyiyiz canım minnacık kilcak damar gibi biseydi gelen leke ama iste ben cok endiselendim simdi zimba gibiyim cok sukur
Sabah fitilimi verdim Rabbime emanet
İyi ki varsınız