Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Merh
Merhaba nasıl gidiyor
Doktor yoktu kan veremedim tekrar test aldım 😂 artı med markaydı çok geç silik çıktı. Ds sağlık gebelik testi daha hassas ve hızlı sonuç veriyor onu anlamış oldum. Artı med herhalde 5 haftalıktan sonra çıkarıyor çok kötü. sonuç var artık herhalde yoksa bu kadar da yanlış olamaz 🤷🏻‍♀️

Doktor yoktu kan veremedim tekrar test aldım 😂 artı med markaydı çok geç silik çıktı. Ds sağlık gebelik testi daha hassas ve hızlı sonuç veriyor onu anlamış oldum. Artı med herhalde 5 haftalıktan sonra çıkarıyor çok kötü. sonuç var artık herhalde yoksa bu kadar da yanlış olamaz 🤷🏻‍♀️
Merak ettim durumlar ne acaba mısafrlerm vardı hıc giremedim🤗

IMG_6870.jpeg

Selam kızlar lütfen yardımcı olur musunuz adetime 2 3 gün var az önce test yaptım çok silik çıktı sizde görüyor musunuz 2 çizgiyi ilk idrarla yapmadım
IMG_9521.jpeg

Kızlar merhaba ben esma. İkinci kez anne olmak istiyorum bu ay denemelere başladık adet günüme 3-5 gün var eskiden 30 günde 1 oluyordum ama şuan kaç gün bilmiyorum 28 günse 3 gün 30 günse 5 günüm var. Test yaptım böyle çıktı ama bikaç tane silik çizgi var ne düşünsem bilemedm. Sizce?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 24
Sizce test bozuk olabilir mi? Birde kaset test yaptım onda da saçma bişey belirdi.test çizgisinin olması gereken yerde bir nokta var

Kızlar merhaba ben esma. İkinci kez anne olmak istiyorum bu ay denemelere başladık adet günüme 3-5 gün var eskiden 30 günde 1 oluyordum ama şuan kaç gün bilmiyorum 28 günse 3 gün 30 günse 5 günüm var. Test yaptım böyle çıktı ama bikaç tane silik çizgi var ne düşünsem bilemedm. Sizce?
T cizgisi degıller bence. Yumurtlamanızı anlamıyor musunuz

X