- 16 Ocak 2012
- 572
- 126
Aynen öyle canımm baş dönmesi bende de aniden ayağa kalktığımda falan oluyor.Ben de çok ara oluyor ama baş dönmeleri felaket
Tabii ki ne diyoruz bekledik ama degdi hepsine deger bütün hormon ayarlarimla oynasin yeter ki sağlıkli olsun
Kan şekerin veya demirin mi düşüyor acaba canımAynen öyle canımm baş dönmesi bende de aniden ayağa kalktığımda falan oluyor.
Demirim düşüktü ilaç kullanıyordum 4 aydır. Şimdi doktor sadece folik asit devam et diğerleri dursun dedi. Bakalım tekrar kan testi yapıldığında görcez ne durumdaKan şekerin veya demirin mi düşüyor acaba canım
Aman dikkat et
Ben yatsamda dönüyor uyurken uykumda dönüyorum
Ay çok şükür canım maşallah diyelimDemirim düşüktü ilaç kullanıyordum 4 aydır. Şimdi doktor sadece folik asit devam et diğerleri dursun dedi. Bakalım tekrar kan testi yapıldığında görcez ne durumda
Benim kalçamda bi sızlama oluyor ara ara sizde de var mı ?
Hiç kullanmadim bilgim yokKızlar doktora gittim bunu yazdı ilaç folik asite devam dedi bu doğum kontrol hapına benziyo eğer öyle bı etkisi varsa kullanmayacağım bilginiz var mı?
Kanamami yoksa leke miKızlar şu an normal mi bilmiyorum ama benim kasıklarım çok ağrıyor peçeteyi silince de biraz kanama geliyor kötü durumdayım
Merhaba kasık batmalarınız nasıldı ilk günler.hayırlı olsun bu arada benim de birkaç gündür aşırı derecede batıyor bugün adet günümde adet olmadım beyaz akıntım var vücut ısım yüksek arada başım dönüyor yumurtlamaya göre bugün adet olmam gerekiyordu 12. gün yumurtladım bu ay. Ve uyku hissi var iki gündür benim bir kızım var ama insan ikinci bebeği de aynı istekle istiyorEvetttt ben de sizin gibi silik çizgiyle öğrendim bence hamilesiniz
Bence hemen bı acile git çok ciddi bı kanama değilse bile muayene ol rahat edersin inşallah güzel haberlerle dönersinKızlar şu an normal mi bilmiyorum ama benim kasıklarım çok ağrıyor peçeteyi silince de biraz kanama geliyor kötü durumdayım
Yumurtlama gününüzü nerden öğrendinizMerhaba kasık batmalarınız nasıldı ilk günler.hayırlı olsun bu arada benim de birkaç gündür aşırı derecede batıyor bugün adet günümde adet olmadım beyaz akıntım var vücut ısım yüksek arada başım dönüyor yumurtlamaya göre bugün adet olmam gerekiyordu 12. gün yumurtladım bu ay. Ve uyku hissi var iki gündür benim bir kızım var ama insan ikinci bebeği de aynı istekle istiyor
Kendim anlıyorum ben akıntı ve meme ucu hassasiyeti olduğu gün artı 14 ile adet oluyorum 5,5 yıl korundum 6 yaşında bir kızım var daha öncesinde farklı zamanlarda yumurtlama gördüğümde hiç hamile miyim diye korkmadım çok şükür vücudum belirtiveriyor her ayYumurtlama gününüzü nerden öğrendiniz
Ya ne güzel kendinizi tanımişsınizKendim anlıyorum ben akıntı ve meme ucu hassasiyeti olduğu gün artı 14 ile adet oluyorum 5,5 yıl korundum 6 yaşında bir kızım var daha öncesinde farklı zamanlarda yumurtlama gördüğümde hiç hamile miyim diye korkmadım çok şükür vücudum belirtiveriyor her ay
Kızımda da birkaç ay boyunca bekledim O süre zarfında kendi vücudumu tanımaya başladım sanırım 2018di yıllardanYa ne güzel kendinizi tanımişsıniz
Kızımda da birkaç ay boyunca bekledim O süre zarfında kendi vücudumu tanımaya başladım sanırım 2018di yıllardankızım doğdu 4 ay sonra tekrar adet olmaya başladım O gün bugündür maşallah diyeyim meme ucu ağrısından anlıyorum çok da akıntım oluyor ve Sadece bunlar değil kasık ağrısı bel ağrısı koku hassasiyeti arada tabii ki kaymalarım oluyor geç yumurtlama vesaire Bu benim için ikinci çocuğu isterken büyük bir nimet Allah tarafından İnşallah herkes anlayabilsin ve kolayca gebe kalsın
Duygusum naptinKızlar şu an normal mi bilmiyorum ama benim kasıklarım çok ağrıyor peçeteyi silince de biraz kanama geliyor kötü durumdayım
Duyguş naptın habersiz bırakma biziKızlar şu an normal mi bilmiyorum ama benim kasıklarım çok ağrıyor peçeteyi silince de biraz kanama geliyor kötü durumdayım
Merhaba inşaallah bebek sağlıklıdır, kanamalar bu haftalarda istenen bir şey değil. Progesteron ilaç almanız gerekebilir. Doktora göründünüz mü?Gecmesse gidicem kızlar anlamıyorum daha iki gün önce kalp atışlarını duydum bu haftalarda normal mi ki bu kanama 7+2 bugün
Kanama nasıl önemli olan kahverengi leke/pembe gibi ara ara gelen bisey mi?Gecmesse gidicem kızlar anlamıyorum daha iki gün önce kalp atışlarını duydum bu haftalarda normal mi ki bu kanama 7+2 bugün