Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Kanama nasıl önemli olan kahverengi leke/pembe gibi ara ara gelen bisey mi?
Agir bir sey mi kaldirdin?
Ya da stres yaptığın üzüldüğün bir şey mi oldu?
Dün biraz sorunlu bi gündü gece mide bulantısı vs uyuyamamısyım bi önceki gece bugün de böyle oldu ağır bişey kaldırmadım pembe kanama ve kasık ağrısı

Merhaba inşaallah bebek sağlıklıdır, kanamalar bu haftalarda istenen bir şey değil. Progesteron ilaç almanız gerekebilir. Doktora göründünüz mü?
İki gün önce gittim hersey çok normaldi yarına inşallah geçer duş aldım yattım hemen kalkınca başlıyor ağrı kanama da pembe durumda

Kızlar selam benim de reglime 8 gün var ama göğüslerim aşırı acıyor ve kasıklarıma ara ara sancı giriyor sizce bebişşşş var mıdır test için erken mi ??? Aşırı heyecanlıyım beklemek istemiyorum sabah ilk idrarla yapsam belli olabilir mi

Dün biraz sorunlu bi gündü gece mide bulantısı vs uyuyamamısyım bi önceki gece bugün de böyle oldu ağır bişey kaldırmadım pembe kanama ve kasık ağrısı
Sen kalkmamaya özen göster duygusum olur lekelenmeler kanama kırmızı renk olmadikca sorun olmaz ama keşke doktora gitseydin progestron verirdi

Test için çok erken canım az daha bekle derim şimdi sonuç belirtilerin gibi çıkmaz üzmesin sonra seni

Kızlar benim kas ağrım artmaya başladı kanın rengi çok koyu kırmızı değil ama pembe de değil birazdan gideceğim hastaneye kendimi hiç iyi hissetmiyorum dua edin bana kalp atışını duyduktan sonra da kaybetmek istemiyorum inşallah bebek iyidir

Kötü düşünmeyin herşey güzel olur Allahın izniyle stres yapmamaya çalışın geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, üzülmeyin, muhtemelen doktor Progesteron verecek. Bu çok etkili güçlü bir ilaç, bebeği sağlıkla yerinde tutacaktır inşaallah.

Duygusum bebiste bir sey yoktur canim benim sen endise etme
Doktor düşmesin diye igne yaptirir progestron verir yatmani önerir Allah'ın izniyle bisey olmaz sen korkma strese sokma kendini bebiste hissedip stres olmasin
Bize haber ver bizde merak ediyoruz

Duyguşumm duamız seninle canım benim sen içini ferah tut. İyi düşünelim iyi olsun. Bizi de haberdar et hemen lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…