- 16 Ocak 2012
- 572
- 126
İhmal etme mutlaka bir görün lekelenme gibi değilse DuyguşumGecmesse gidicem kızlar anlamıyorum daha iki gün önce kalp atışlarını duydum bu haftalarda normal mi ki bu kanama 7+2 bugün
Dün biraz sorunlu bi gündü gece mide bulantısı vs uyuyamamısyım bi önceki gece bugün de böyle oldu ağır bişey kaldırmadım pembe kanama ve kasık ağrısıKanama nasıl önemli olan kahverengi leke/pembe gibi ara ara gelen bisey mi?
Agir bir sey mi kaldirdin?
Ya da stres yaptığın üzüldüğün bir şey mi oldu?
Benim anlamadığım kalp atışına kadar tamam daha da yerleşme olabilir mi bu leke pembe bişeyİhmal etme mutlaka bir görün lekelenme gibi değilse Duyguşum
İki gün önce gittim hersey çok normaldi yarına inşallah geçer duş aldım yattım hemen kalkınca başlıyor ağrı kanama da pembe durumdaMerhaba inşaallah bebek sağlıklıdır, kanamalar bu haftalarda istenen bir şey değil. Progesteron ilaç almanız gerekebilir. Doktora göründünüz mü?
Leke geçse bile yarın mutlaka doktora muayene olun bence. Progesteron vermeleri gerekebilir.İki gün önce gittim hersey çok normaldi yarına inşallah geçer duş aldım yattım hemen kalkınca başlıyor ağrı kanama da pembe durumda
Sen kalkmamaya özen göster duygusum olur lekelenmeler kanama kırmızı renk olmadikca sorun olmaz ama keşke doktora gitseydin progestron verirdiDün biraz sorunlu bi gündü gece mide bulantısı vs uyuyamamısyım bi önceki gece bugün de böyle oldu ağır bişey kaldırmadım pembe kanama ve kasık ağrısı
Test için çok erken canım az daha bekle derim şimdi sonuç belirtilerin gibi çıkmaz üzmesin sonra seniKızlar selam benim de reglime 8 gün var ama göğüslerim aşırı acıyor ve kasıklarıma ara ara sancı giriyor sizce bebişşşş var mıdır test için erken mi ??? Aşırı heyecanlıyım beklemek istemiyorum sabah ilk idrarla yapsam belli olabilir mi
Günaydın canımmm nasılsın ?Benim anlamadığım kalp atışına kadar tamam daha da yerleşme olabilir mi bu leke pembe bişey
Teşekkür ederim ne kadar süre daha beklemem gerekli ki sonuç içinTest için çok erken canım az daha bekle derim şimdi sonuç belirtilerin gibi çıkmaz üzmesin sonra seni
Kimi insan adet gecikmesi olmadan adete 2-3 gün kala öğreniyor kimisi adet gecinceTeşekkür ederim ne kadar süre daha beklemem gerekli ki sonuç için
Ay yazmadı hâlâ insanı meraka koyuyor fufu da yok ortadaGünaydın canımmm nasılsın ?
Yerleşme daha erken dönemde oluyor diye biliyorum bende ama tabi herkesin farklı oluyor. Şimdi daha iyi misin ? Devam ediyor mu?
Evet yaaa onun da sesi çıkmıyor hiç. Kızlar ses verinfufucum her şey yolunda mı canım
İnşallah iyilerdir yaEvet yaaa onun da sesi çıkmıyor hiç. Kızlar ses verin
Kötü düşünmeyin herşey güzel olur Allahın izniyle stres yapmamaya çalışın geçmiş olsunKızlar benim kas ağrım artmaya başladı kanın rengi çok koyu kırmızı değil ama pembe de değil birazdan gideceğim hastaneye kendimi hiç iyi hissetmiyorum dua edin bana kalp atışını duyduktan sonra da kaybetmek istemiyorum inşallah bebek iyidir
Çok geçmiş olsun, üzülmeyin, muhtemelen doktor Progesteron verecek. Bu çok etkili güçlü bir ilaç, bebeği sağlıkla yerinde tutacaktır inşaallah.Kızlar benim kas ağrım artmaya başladı kanın rengi çok koyu kırmızı değil ama pembe de değil birazdan gideceğim hastaneye kendimi hiç iyi hissetmiyorum dua edin bana kalp atışını duyduktan sonra da kaybetmek istemiyorum inşallah bebek iyidir
Duygusum bebiste bir sey yoktur canim benim sen endise etmeKızlar benim kas ağrım artmaya başladı kanın rengi çok koyu kırmızı değil ama pembe de değil birazdan gideceğim hastaneye kendimi hiç iyi hissetmiyorum dua edin bana kalp atışını duyduktan sonra da kaybetmek istemiyorum inşallah bebek iyidir
Duyguşumm duamız seninle canım benim sen içini ferah tut. İyi düşünelim iyi olsun. Bizi de haberdar et hemen lütfen.Kızlar benim kas ağrım artmaya başladı kanın rengi çok koyu kırmızı değil ama pembe de değil birazdan gideceğim hastaneye kendimi hiç iyi hissetmiyorum dua edin bana kalp atışını duyduktan sonra da kaybetmek istemiyorum inşallah bebek iyidir