BETA HCG DEĞERİM NORMAL Mİ

Merhabalar dün adetimin ilk günüydü kanda betam 820 çıktı acaba normal mi? Tahminimce 4 haftalık. Haftaya doktora gidersem net kese ve embriyo görünür mü ya da 2 hafta sonra mı gitsek kesin olsun diye

Merhabalar dün adetimin ilk günüydü kanda betam 820 çıktı acaba normal mi? Tahminimce 4 haftalık. Haftaya doktora gidersem net kese ve embriyo görünür mü ya da 2 hafta sonra mı gitsek kesin olsun diye
Evet:) 4+6 da minicik 4 5 mm kese olarak gorunmustu benim vajinal :)) 1500 üzeri bhcg de gorunuyor aslında. bence önce haftaya kese ıcın git sonra senı 2 hafta sonra gel der bıdaha kalp için cagırır:)) bhcg artısı onemlı tekrarlayabılırsen yarın daha guzel olur. Belkı de 2 3 hun erken yumurtlama olmusttur sayılar tam hafta da belli etmiyor:))

Beta hcg 28,27 civarında olunca geç döllenme mi oluyor normalde adetim 2 gün gecikti buna göre hesapladığımda yaklaşık 4 hafta oluyor ama beta hcg değerinin düşük olmasının sebebi ne oluyor kafam çok karıştı 🙂↔️

Beta hcg 28,27 civarında olunca geç döllenme mi oluyor normalde adetim 2 gün gecikti buna göre hesapladığımda yaklaşık 4 hafta oluyor ama beta hcg değerinin düşük olmasının sebebi ne oluyor kafam çok karıştı 🙂↔️
Değerin yüksekliği düşüklüğü önemli değil. Önemli olan değerinizin her 2 günde bir 2 katına çıkıyor olması, bunu takip edebilirsiniz. Eğer bahsettiğim gibi 2 katından daha az bir artış oluyorsa boş gebelik, dış gebelik ya da ilerde düşük tehlikesi olabilir manalarına gelebilir.

Hayırlı akşamlar arkadaslar gecen hafta kan verdim beta 0.4 cıktı aradan bir hafta gecti tekrar kan verdim beta 1.20 cıktı negatif olarak biliniyor ama yükselir mi acaba 2 hafta içinde olan sonuclar bunlar beklemelimiyim sizce bir sonraki test için kafam çok karışık kasık agrılarım var

Merhabalar, benim regl olmama 2 gün var. İdrar testim pozitif, beta Hcg de 4 gün önce 216 ydı. Şimdi 1700 lerde. İkiz olma ihtimali var mı acaba

X