- 16 Ocak 2012
- 572
- 126
oyiiiii , maşallahh yaaaKan sonucum 30 dk önce çıktı sabah 9da verdim
Şuan kan sonucum 8150 olmus duygusum
Kese için doktor bekliyoruz
Tabii ki kelebegim yazacagimoyiiiii , maşallahh yaaa
keseden sonra da haber ver bizee hemenn bekliyoruzz
Ya gün içinde uyuyorum gece de erken uyuyorum falan ama abi yine de dörtte UYANMAZSIN yahahahah canikomm sabah gördün saatini dedim yine formundabende erkenden uykum geliyor. Gece uyandım, uykumu almışım ama zorla tekrar uyudum. Normalde gün içinde uyumayı hiç sevmem dün ama resmen 1 saat bayıldım gözlerim kapandı kendiliğinden
Ayyy maşallah ya Allah nazarlardan korusunKan sonucum 30 dk önce çıktı sabah 9da verdim
Bir bakayım hemen ya kız biz elbirliğiyle siteye aplikasyon mu yapsakKızlar selam geçen uygulama yok mu diye konuşulmuştu bir başlıkta buldum ana ekrana ekleyebiliyoruz ben yaptım. Başlığın linkini ekliyorum. Tam uygulama mantığında değil ana ekrana bağlantı olarak ekleniyor
Thread 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması'
Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Ahahaha ay benimde aklıma geldi buBir bakayım hemen ya kız biz elbirliğiyle siteye aplikasyon mu yapsak
Vallahi beni sinir etti ya bu kadar aktif kullanılan milyonlarca kişinin girip çıktığı siteye nasıl bir aplikasyon yapmazlar editörler duyun sesimizi yaAhahaha ay benimde aklıma geldi bu
Çok haklısın canikom. Bir de çok reklam yaaa gerçekten çoookVallahi beni sinir etti ya bu kadar aktif kullanılan milyonlarca kişinin girip çıktığı siteye nasıl bir aplikasyon yapmazlar editörler duyun sesimizi ya
Ama yine bildirim gelmiyo sadece otomatik tarayıcıdan girmiş oluyo bu şekilde deKızlar selam geçen uygulama yok mu diye konuşulmuştu bir başlıkta buldum ana ekrana ekleyebiliyoruz ben yaptım. Başlığın linkini ekliyorum. Tam uygulama mantığında değil ana ekrana bağlantı olarak ekleniyor
Thread 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması'
Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
oyyy maşallaahhhhhKan sonucum 30 dk önce çıktı sabah 9da verdim
Hahaha hayırlı olsun yeni işin canımKız ben bugün dörtte kalktım sabah hamilelikle birlikte Müezzinlik işine başlamış gibi hissediyorum kendimi
Aynen aynen sadece ana ekrana bağlantı eklemiş gibi oluyorsunAma yine bildirim gelmiyo sadece otomatik tarayıcıdan girmiş oluyo bu şekilde debende zaten tarayıcıda kayıtlı oradan tıklıyorum giriyo aynı şey uygulama şart buraya bildirimlerin aktif düşmesi için
Canımmm naptın dönmedin aramıza , merakla bekliyoruzTabii ki kelebegim yazacagim
Ay çok sevindim bebeğim ya 30 Ekim de benim de kontrolüm var ama yarın ara kontrole gideceğim çok çok sevindim her şeyin güzel olması ilk zamanlarda en ideali zaten yine de sen kendine dikkat et benim de uygulamaya göre bir gün geriden geliyor olsun ona hiç takılma boş verdyglsy fufucum renklibirkelebek
Kızlar süperiz süper
Ulturasonla bakıldı,tak diye karşıma çıktı ayyy
Bebitomu gördüm gölge olarak Rabbim nasip ederse 30 Ekim kalp atışı için gideceğiz
Şuan 5+1 dedi doktorlar
Bende ki uygulamaya göre de 5+3
2-3 gün oynar bir şey olmaz süper kese yolk her şey çok güzel dediler
Aşkım hiçbir şekilde iş başvurusu yapmamıştım kariyer havuzundan görmüşler telefon etmişler ben de çok yüksek bir maaş söyledim anca o şekilde evden çıkarım bu rahatı bozup bir de kabul ederlerse bilemiyorum ne yapacağımHahaha hayırlı olsun yeni işin canım
İş başvuruları demişsin işe başlamayı düşünü musun bu süreçte? Hamile olduğunu öğrenirlerse almayabilirler ama
Ayy canımm benimmm süper haber. Darısı kalp atışını duymaya artıkdyglsy fufucum renklibirkelebek
Kızlar süperiz süper
Ulturasonla bakıldı,tak diye karşıma çıktı ayyy
Bebitomu gördüm gölge olarak Rabbim nasip ederse 30 Ekim kalp atışı için gideceğiz
Şuan 5+1 dedi doktorlar
Bende ki uygulamaya göre de 5+3
2-3 gün oynar bir şey olmaz süper kese yolk her şey çok güzel dediler