Bu da pozitif ama diğerleri negatif Halla Halla bit şey anlamadım valla canım regl gecikmen var mıEn ilk böyle çıktı diğeri renk dağılması oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da pozitif ama diğerleri negatif Halla Halla bit şey anlamadım valla canım regl gecikmen var mıEn ilk böyle çıktı diğeri renk dağılması oldu
Evet 10 gün hemdeBu da pozitif ama diğerleri negatif Halla Halla bit şey anlamadım valla canım regl gecikmen var mı
Bi kan mı versen acabaEvet 10 gün hemde
Bakalım acilde oluyor mu acabaBi kan mı versen acaba
Evet evet başım dönüyor midem bulanıyor deBakalım acilde oluyor mu acaba
Evet çok hafiften var çizgiYa canım bende sabah test yaptım test prodoctor akşam çöpe atacaktım çok çok buharlı bi çizgi gördüm
Ama ilk yaptığımda yoktu işte sonra gördümEvet çok hafiften var çizgi
Siz kaç yıllık evlisiniz acabaAma ilk yaptığımda yoktu işte sonra gördüm
Sonradan çıkması pek güvenilir değil galiba canımAma ilk yaptığımda yoktu işte sonra gördüm
Siz kaç yıllık evlisiniz acaba
Bende bilemiycem cnm2 olamak
üzere , prodoctor kuruma çıkarır mı bilmiyorum ama tereddütte kaldım
Kan verdim malesef negatif2 olamak
üzere , prodoctor kuruma çıkarır mı bilmiyorum ama tereddütte kaldım
Ay testlere bile güven kalmadı hakkında hayırlısı olsunKan verdim malesef negatif
Amin çok üzüldümAy testlere bile güven kalmadı hakkında hayırlısı olsun
testlerde yumurtlama göremedim ben amaOvulasyon testi ile takip yaptım 13ü gecesi 14 ünde sabah pik çıkmıştı aynı gün ayın 14ünde öğlen doktora gittiğimde yumurta falan yok dedi gerçekten de doktor gelince akşam tekrar test yaptım ovuaşsyon silik çıktı acaba çatladıda mı görmedi diye düşündüm. Neyse gelelim konuya eğer test doğruysa 13-14 arası pik olduysa ben pikten 7 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 9.gün yanı bugün yeniden yaptım yine negatif çıktı. Dün tekrar ovulsuon yaptım pik gibiydi. Reglime 4 gün var. Acaba gebelik testini erken mi yaptım ?? Ovulasyon testlerimi ekliyorum
Evet güvenilir marka bu bence kan verMerhaba 2 bugün yaptığım test 3 ve 4 dün yapmıştım markasida bu sizce doğru mudur sizde görüyor musunuz bugün 3 gün oldu gecikmem
Dünden beri 3 test yaptim hep silik illaki yanlış olasan biri negatif gösterirdi dimi 3. Zate kaset test gecikme testi olarak verdiler. Eşim gelsin şimdi gidicem test vermeye dua edinEvet güvenilir marka bu bence kan ver
Hayırlısıyla pozitif sonuçlarla gelDünden beri 3 test yaptim hep silik illaki yanlış olasan biri negatif gösterirdi dimi 3. Zate kaset test gecikme testi olarak verdiler. Eşim gelsin şimdi gidicem test vermeye dua edin