- 15 Temmuz 2024
- 893
- 242
- 18
- 33
Yaaa cok sevindimmm saglikla kucaginiza alin insallah darisi basimizaKan verdim. Beta 63 çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa cok sevindimmm saglikla kucaginiza alin insallah darisi basimizaKan verdim. Beta 63 çıktı![]()
Hamilelik Belirtileriniz varmiydiKızlar predictorla denedim. 3 dkda diğerine göre daha belirgin çıktı. Ama reglime 5 gün var. Kan testi yaptırsam kanda çıkar mı? Eki Görüntüle 3501813 Eki Görüntüle 3501814
Mide yanması ve kasık bölgemde iğne batma hissi vardı. Ama düzensiz beslendiğim bir süreçteydim ondan kaynaklandığını düşünmüştümHamilelik Belirtileriniz varmiydi
Anladım bu arada Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesinMide yanması ve kasık bölgemde iğne batma hissi vardı. Ama düzensiz beslendiğim bir süreçteydim ondan kaynaklandığını düşünmüştüm
İki katından fazla artmış gayet iyi :)Merhaba 10 kasımda beta 117 çıktı 12 kasımda 427 artış normal mi
Sizin de var gibi duruyor erken gebelik testi de değil muhtemelen vardırBnde bugun yaptim 3 gun kadar var regliye aksam yaptigimda asiri silik bir cizgi cikti sizce
Kan verdim pzrtesi cikacak sonucSizin de var gibi duruyor erken gebelik testi de değil muhtemelen vardır
Merhaba kontrole gittiniz mi o gün? Durum nedir? HCG artışına göre ikizlere çok benziyor da :)Merhaba beta hcg değerime bakar mısınız artış normal mi
10 kasım 117
12 kasım 427
14 kasım 1363
17 kasım 4779
19 kasım doktor kontrolü var kese görünür mü