Çizginin sağ tarafında gördüm sizin bir çizgi daha bata kaç gün varBende seninle aynı durumu. Yaşıyorum sabah test yaptım birley yoktu akşam atacakken böyle gördüm benimki de prodoctor genelde bunlar kuruma çizgisi bile çıkartmaz
3 gün kala yaptım testi. Ben seninkininde de gördüm ama işte kuruma çizgisi olabilir mi o aklımı çok kurcalıyorÇizginin sağ tarafında gördüm sizin bir çizgi daha bata kaç gün var
Ben yaptıktan 5-7 dk sonra arası çizgiyi gördüm netlik ilk 4 dk sonrası bi tık arttı ama en fazla fotodaki kadar görünüyoduPeki sen ne kadar sonra silik çizgiyi gördün ya da daha net olduğunu gördün
Testi tekrarlayın isterseniz 2 gün sonra3 gün kala yaptım testi. Ben seninkininde de gördüm ama işte kuruma çizgisi olabilir mi o aklımı çok kurcalıyor
Prodoctor kuruma çizgisi çıkarıyor maalesef.. geçen ay sabah yaptığım testin akşamında ikinci çizgiyi gördüm ama hamile değildim. KurumaymışBende seninle aynı durumu. Yaşıyorum sabah test yaptım birley yoktu akşam atacakken böyle gördüm benimki de prodoctor genelde bunlar kuruma çizgisi bile çıkartmaz
Bende daha oncesinde yaptıgımda uyuyup uyanmıstım uyandıgımda kuruma çizgisi görmüstümProdoctor kuruma çizgisi çıkarıyor maalesef.. geçen ay sabah yaptığım testin akşamında ikinci çizgiyi gördüm ama hamile değildim. KurumaymışEki Görüntüle 3509444
Ay bu yorum beni fazlasıyla üzdü inşallah kuruma çizgisi değildir testi tekrarlayacamProdoctor kuruma çizgisi çıkarıyor maalesef.. geçen ay sabah yaptığım testin akşamında ikinci çizgiyi gördüm ama hamile değildim. KurumaymışEki Görüntüle 3509444
Kızlar avox marka test güvenilir miAy bu yorum beni fazlasıyla üzdü inşallah kuruma çizgisi değildir testi tekrarlayacam
Ben kanda gebelik baktırdım negatif geldi. 2 geldi değerim. Maalesef bu ayda gebe değilim ama bütün belirtileri yaşıyorum cok tuhafAy bu yorum beni fazlasıyla üzdü inşallah kuruma çizgisi değildir testi tekrarlayacam
Hiç belli olmuyor gerçekten canım En yakın zamanda Rabb'im nasip etsin inşallahBen kanda gebelik baktırdım negatif geldi. 2 geldi değerim. Maalesef bu ayda gebe değilim ama bütün belirtileri yaşıyorum cok tuhaf