Hemen mi böyle oldu kuruma çizgisi olabilir miMerhaba, bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla yapamadım testi gün içindeki idrarla yaptım. Gebelik belirtilerinden yaşadıklarım var, daha oncede gebelik testi yaptım ama hiç silik dahi görmemiştim. Şimdi sanki detaylı bakınca işaretlediğim yerde silik çizgi var? Yada ben öyle görüyorum. Gören var mı başka aranızda?
5 dakıka içinde olduHemen mi böyle oldu kuruma çizgisi olabilir mi
Maalesef ki yüklediğiniz görseldeki ikinci çizgiyi göremedim işaretlemişsiniz ama orada da yani seçemedim siz gözle görüyorsanız bazen telefon ışığında çıkmayabiliyor yumurtlama zamanınızı biliyor musunuzMerhaba, bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla yapamadım testi gün içindeki idrarla yaptım. Gebelik belirtilerinden yaşadıklarım var, daha oncede gebelik testi yaptım ama hiç silik dahi görmemiştim. Şimdi sanki detaylı bakınca işaretlediğim yerde silik çizgi var? Yada ben öyle görüyorum. Gören var mı başka aranızda?
Maalesef ki yüklediğiniz görseldeki ikinci çizgiyi göremedim işaretlemişsiniz ama orada da yani seçemedim siz gözle görüyorsanız bazen telefon ışığında çıkmayabiliyor yumurtlama zamanınızı biliyor mu
Tabii ki hayırlısı olsun canım peki ne zaman yumurtan çatladıEvet günleri takip ettik değerlendirdik. Hsg çekildim bu ay. İki tüpümde açık. Yaşımızda geç herhangi bi sağlık problemimizde yok her şeyimize bakıldı. 9 aydır deniyoruz. Telefonda görünmemiş olabilir çıplak gözle çok hafif görüyorum, 2 gün öncede testi yaptım daha silik bi şekilde görmüstüm bugün bi tık daha net gördüm. Hayırlısı hakkımızda
Bana var gibi geldi ama cidden çok belli olmuyor tekrar test yaptınız mıMerhaba, bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla yapamadım testi gün içindeki idrarla yaptım. Gebelik belirtilerinden yaşadıklarım var, daha oncede gebelik testi yaptım ama hiç silik dahi görmemiştim. Şimdi sanki detaylı bakınca işaretlediğim yerde silik çizgi var? Yada ben öyle görüyorum. Gören var mı başka aranızda?
Eşime ve arkadasıma gösterdim gördüler ama bilmiyorum çok silik cünkü herkesin görmemesi normal. Reglim gecikince diğer tekrar test yapıcamBana var gibi geldi ama cidden çok belli olmuyor tekrar test yaptınız mı
geçen sene aynı şekilde bendede çıktı aşırı aşırı silikti kaset teste çizgi bile çıkmadı ama bu şekil olan testte aynısıydı resmen sızınkının gittim kan verdim ve sonuç 3 haftalık hamıleydım hatta 3 bile değil 2 -2 bucuk falandı yarın bi kan verseniz iyi olurMerhaba, bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla yapamadım testi gün içindeki idrarla yaptım. Gebelik belirtilerinden yaşadıklarım var, daha oncede gebelik testi yaptım ama hiç silik dahi görmemiştim. Şimdi sanki detaylı bakınca işaretlediğim yerde silik çizgi var? Yada ben öyle görüyorum. Gören var mı başka aranızda?
geçen sene aynı şekilde bendede çıktı aşırı aşırı silikti kaset teste çizgi bile çıkmadı ama bu şekil olan testte aynısıydı resmen sızınkının gittim kan verdim ve sonuç 3 haftalık hamıleydım hatta 3 bile değil 2 -2 bucuk falandı yarın bi kan verseniz iyi olur
10 günü geçti 12 yada 13 ü diye hatırlıyorum yumurtlama sonrası çok beyaz akıntım ve bel ağrım oldu sonra geçtiTabii ki hayırlısı olsun canım peki ne zaman yumurtan çatladı
Hadi inşallah çok erken olduğu için öyle gözüküyordur belki markası ne acaba testinEşime ve arkadasıma gösterdim gördüler ama bilmiyorum çok silik cünkü herkesin görmemesi normal. Reglim gecikince diğer tekrar test yapıcam
Predictor markası eczaneden aldımHadi inşallah çok erken olduğu için öyle gözüküyordur belki markası ne acaba testin
Markası çok iyi genelde kuruma çizgisi bile çıkartmaz o marka. Canım senin test bekledikçe daha belirginlesmis olabilir resim ceksene belki daha belirgin çıkarPredictor markası eczaneden aldım
Yaa ben testi yaptıktan 1 saat sonra atıyorumMarkası çok iyi genelde kuruma çizgisi bile çıkartmaz o marka. Canım senin test bekledikçe daha belirginlesmis olabilir resim ceksene belki daha belirgin çıkar