• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Hayırlısı olsun hakkın inşallah 🙏 Allahım doğru zamanı bekliyordur biz duramıyoruz ıste su testlere verdıgımız paralara kan veriyoruz sureklı yazık valla adetı gecınce vercen bıtecek ama tutamıyoruz bızdede var valla ıykularım kaçtı valla

Hayırlısı olsun hakkın inşallah 🙏 Allahım doğru zamanı bekliyordur biz duramıyoruz ıste su testlere verdıgımız paralara kan veriyoruz sureklı yazık valla adetı gecınce vercen bıtecek ama tutamıyoruz bızdede var valla ıykularım kaçtı valla
Aynen öyle bitanem sen sıkma canını herşey olacağına varır dediğin gibi zamanı var demek ki sende gidip alet felan taktırma bu sefer hamile kalırsın o aletten dolayı bebekte sorun olur burada ve etrafımda çok kişi var gidip spiral taktırıp gebe kalan ama hep sonu gebeliği sonlandırmak oldu bırak su akar yolunu bulur .. annelik duygumuzdan içimizdek heyecandan dolayı bunları yapıyoruz ben ilk kez anne olacağım o tadı duyguyu hissi bilmiyorum ama yiğeğimi büyüttüm az çok bilgi sahibiyim 🥰 dediğim gibi biraz rahatla gevşeee inşallah gebesindir gebe olmasan bile önümüzdeki ay kocana çaktırmadan denersin yine umudunu kaybetme bebeğim tamam mı bu aralar duygusallıgım hat safhada 🥹🫠🤗

Biraz yükselmesi zor bi değer ama regl olmadıysan her zaman bi umut var demektir unutma . Şuan regline kaç gün kalmıştı veya gecikmede miydin
Zordan öte imkansız bence beş altı test yaptım hepsinde ikinci çizgi silikte olsa görünüyordu daha fazla test yapıp stres olmamak için yaptım hayırlısı olsun şükredip çabalamaya devam Allah isteyen hakeden emek veren herkese nasip etsin benm bir evladım var Allah ona uzun saglıklı ömür versin

Zordan öte imkansız bence beş altı test yaptım hepsinde ikinci çizgi silikte olsa görünüyordu daha fazla test yapıp stres olmamak için yaptım hayırlısı olsun şükredip çabalamaya devam Allah isteyen hakeden emek veren herkese nasip etsin benm bir evladım var Allah ona uzun saglıklı ömür versin
Amin canım benim 🤲🏻

• Beğen
Reactions: FmF
Canım tekrar yazıp haber vermek istedim bugün 196.33 betayla hamile olduğumu öğrendim 🥰

• Beğen
Reactions: FmF
Canım tekrar yazıp haber vermek istedim bugün 196.33 betayla hamile olduğumu öğrendim 🥰
Merhaba hayırlısı olsun öncelikle 🥰 yazdıklarınızı okudum da çok çok benzer şeyler yaşıyorum ben de adetime 8 gün var. İdrar kokusu nasıldı acaba sizin ? Bugün itibariyle kimyasal kokusu alıyorum idrarımdan hatta enfeksiyon mu oldum acaba diye düşündüm. Nasıl bir kokuydu acaba ? Bir de ben 2 yudum bile su içsem hemen çişim geliyor ama o kadar da çok bir çiş olmuyor lavaboda. Böyle belirtileriniz oldu mu ?

Back
X