• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Setimde güvenilir bir marka değil çoğunlukla yalancı pozitif çıkarıyormuş. Ayrıca testin ilk 5 dksını baz alın daha sonrası doğru sonuç olmayabilir.
IMG_6990.jpeg

Yine artımed ile ilk idrarım ile yaptım saniyesinde böyle oldu var mı Of çok kafam karıştı nolur olsun ya :(

Kızlar kan verdim bugün 🍀

Eklentiler

• 1000091307.jpg
    1000091307.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
Hayırlı olsuuun🌸 yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz acaba? Yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdiniz?
Yumurtlamayi biliyordum da sonra bidaha yumurtladim mi anlamadım 19 ocakta yunurtlamis olmam lazım testle takip ettim ama anca mi 383 çıkıyor yoksa geç dollenme falan mı anlamadım çok teşekkür ederim bu arada kani bugün verdim işte 🌸

Yumurtlamayi biliyordum da sonra bidaha yumurtladim mi anlamadım 19 ocakta yunurtlamis olmam lazım testle takip ettim ama anca mi 383 çıkıyor yoksa geç dollenme falan mı anlamadım çok teşekkür ederim bu arada kani bugün verdim işte 🌸
Ay ben kendim için sormuştum da 😂 benim baya 7 gün var yumurtladan sonra 14.gün oluyor. Genelde idrar da çıkar diyolar 14. Gün silik de olsa o yüzden ben 14ten sonra testlere başlarım artık😅😅 size de çok hayırlı olsun Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰

Ay ben kendim için sormuştum da 😂 benim baya 7 gün var yumurtladan sonra 14.gün oluyor. Genelde idrar da çıkar diyolar 14. Gün silik de olsa o yüzden ben 14ten sonra testlere başlarım artık😅😅 size de çok hayırlı olsun Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰
Aminn inşallah

Back