Sabredin adetinize 2 3 gün kala tekrar yapın varsa belli olur zatenadete 6 gün vardı yapmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabredin adetinize 2 3 gün kala tekrar yapın varsa belli olur zatenadete 6 gün vardı yapmıştım
Yarın adet olmam gereken gün bakalımSabredin adetinize 2 3 gün kala tekrar yapın varsa belli olur zaten
Ay bugün de yapabilirsin çıkarıyor bu varsaYarın adet olmam gereken gün bakalım
Test yokAy bugün de yapabilirsin çıkarıyor bu varsa
Hahaa kız alsana heyecanlandım bende çok feci hasta oldum grip akşam acile gidicem gebelik şüphem var ona göre ilaç verin dicem kan alırlar mi bilmiyorum almasalarda farketmiyor gebelere verilen ilacı versinler ne olur ne olmaz testlerim halen iki çizgiliTest yok
evet kan onun içinde alırlar inşallah güzel bir haber alırsın sende nasıl alayım ki sipariş vermişim yarın gelirHahaa kız alsana heyecanlandım bende çok feci hasta oldum grip akşam acile gidicem gebelik şüphem var ona göre ilaç verin dicem kan alırlar mi bilmiyorum almasalarda farketmiyor gebelere verilen ilacı versinler ne olur ne olmaz testlerim halen iki çizgili
Kız kan almadılar yasak dediler muayene bile etmedi haha devlet yakındı oraya gittik halim yok diye gebelik şüphem var dedim son adet tarihi sordu 4 haftalik dedi ilaci yazdı yolladı beni hahaevet kan onun içinde alırlar inşallah güzel bir haber alırsın sende nasıl alayım ki sipariş vermişim yarın gelir
Aa normalde öyle diyince hemen tahlil istiyorlar devlet hastanesi artık gidilecek gibi değil ya en iyisi yarınnsabah sağlık uçağına gitKız kan almadılar yasak dediler muayene bile etmedi haha devlet yakındı oraya gittik halim yok diye gebelik şüphem var dedim son adet tarihi sordu 4 haftalik dedi ilaci yazdı yolladı beni haha
Yarın gidemem canım eşim arabayı götürecek sırayla biniyoruz şimdi ateşim çıktı 38.5 ne yapmalıyım fikri olan varsa çok kötüyüm midem berbat 1 saat arayla 2 oldu kustugum şimdi de evde değil 1.5 saat uzaklıkta eşim ne yapmalıyım bilmiyorumAa normalde öyle diyince hemen tahlil istiyorlar devlet hastanesi artık gidilecek gibi değil ya en iyisi yarınnsabah sağlık uçağına git
Ayy çok geçmiş olsun canım ayran iç yada taksi çağır hastaneye git hemen ateşin yüksekYarın gidemem canım eşim arabayı götürecek sırayla biniyoruz şimdi ateşim çıktı 38.5 ne yapmalıyım fikri olan varsa çok kötüyüm midem berbat 1 saat arayla 2 oldu kustugum şimdi de evde değil 1.5 saat uzaklıkta eşim ne yapmalıyım bilmiyorum
Ayran neye fayda ediyor içeyim hemenAyy çok geçmiş olsun canım ayran iç yada taksi çağır hastaneye git hemen ateşin yüksek
Bulantı için canım ateş için alnına nemli bez koyAyran neye fayda ediyor içeyim hemen
Bende Prodoctor denedim gölge var kuruma çizgisi değil dimiBende senin aldığın yerden aldım 12 li prodoctor bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bence kesin var sende hayırlı olsun şimdiden dek düz versin Rabbim inşallah
Dün gece gittik gene eve 3.5 ta geldik ya serum falan takıldı berbat durumdayım gene kan almadılar diyorum ki kan alın hamile değilsem en güçlü ilaci verin ama yok bizim eve 1.5 2 saat uzakta ozeller biz oraya gündüz bisey olduğunda gidiyoruz acil bisey olunca devlet yakın 30 dk o yüzden gene oraya gittik ay cok kötü bir gün geçirdim allahim şifa versin dua et sende çok berbat durumdayımBulantı için canım ateş için alnına nemli bez koy
Ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun sağlık ocağına gidip kan verseydin keşkeDün gece gittik gene eve 3.5 ta geldik ya serum falan takıldı berbat durumdayım gene kan almadılar diyorum ki kan alın hamile değilsem en güçlü ilaci verin ama yok bizim eve 1.5 2 saat uzakta ozeller biz oraya gündüz bisey olduğunda gidiyoruz acil bisey olunca devlet yakın 30 dk o yüzden gene oraya gittik ay cok kötü bir gün geçirdim allahim şifa versin dua et sende çok berbat durumdayım
Sagol canim Buradaki saglikocaginin günleri var salı cuma bugün çok kötü olduğum için gitmedim perşembe doktor randevum var zaten direk oraya giderim inşallah toparlarım biran önceYa çok üzüldüm çok geçmiş olsun sağlık ocağına gidip kan verseydin keşke
Koyulasma takip ediyordum 3 dk içinde bayagi belirgin oldu bu sabah galiba hamileyim zaten doktor hamileye verilen ilaci verdi riske atmadı gene şükürYa çok üzüldüm çok geçmiş olsun sağlık ocağına gidip kan verseydin keşke
Ya çok sevindim hayırlı olsunncanımKoyulasma takip ediyordum 3 dk içinde bayagi belirgin oldu bu sabah galiba hamileyim zaten doktor hamileye verilen ilaci verdi riske atmadı gene şükür